Ми треба совет и мислење

Дискусија во 'Канта' започната од kika89, 15 декември 2009.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.812
    Допаѓања:
    80.623
    А женските тебе те сакаат?

На sj *O*, Petra777, elimkd и 3 други им се допаѓа ова.
  2. EvAngelos

EvAngelos Популарен член

Се зачлени на:
    25 февруари 2012
    Пораки:
    3.728
    Допаѓања:
    10.243
    Шо е, љубоморна да не си? :)

На Βικτωρία му/ѝ се допаѓа ова.
  3. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.110
    Штом и одговори на прашање со прашање, значи Не!

На sj *O* и Meckicja им се допаѓа ова.
  4. IM.TMKQ

IM.TMKQ Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2014
    Пораки:
    4.535
    Допаѓања:
    37.504
    Имам излезено неколку пати со едно момче, но сеуште не чувствувам ништо кон него. Тој баш е фин и културен дури ми го побара и бројот. Не сакам да му давам лажна надеж, но сепак од друга страна мислам дека уште е рано за чувства бидејќи не се познававме. А исто баш ми е пријатно во негово друштво. Што мислите, може чувствата со тек на време да се развијат, сепак ние уште се запознаваме и откриваме работи за себе.

На elimkd му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Justicija

Justicija Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2017
    Пораки:
    5.943
    Допаѓања:
    19.768
    Тоа е до тебе , до каков карактер си . На некои им треба повеке време да се заљубат во некого , на некои не .
    Јас на пр . да излезам со некој или ке поработАт пеперутките во стомаков или не , и тоа на првиот состанок го оценувам ...
    Некои се тешки за заљубување ...

Ти каква си ? Дали порано ти требало долго време дА се заљубиш или ?

6. IM.TMKQ

IM.TMKQ Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2014
    Пораки:
    4.535
    Допаѓања:
    37.504
    Па да, можеби некогаш сум почувствувала веднаш некоја привлечност но во случајов дечково е мирен, правиме најобични муабети ништо специјално па да речеш не ќе можам јас со ваков тип сосем е спротивен од мене. Се е некако лежерно и пријателски.

7. Justicija

Justicija Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2017
    Пораки:
    5.943
    Допаѓања:
    19.768
    Епа не е твој тип душо , не му давај лажна надеж ,едноставно ке си го губите времето без потреба .

8. +++

+++ Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2017
    Пораки:
    1.752
    Допаѓања:
    8.067
    Cim ti pisuvas tuka za nego toa znaci deka ima raboti koi ti se dopagjaat kaj nego i smetas deka e vreden. Jas velam da ja prodolzis ponatamu komunikacijata so deckoto, sepak i vie ste izlegle samo nekolku pati a vo takvi slucaevi normalno e i da ne razvies cuvstva odma premnogu e rano. Teraj ja prvin na prijatelska osnova pa ponatamu sama kje si ocenis.

9. IM.TMKQ

IM.TMKQ Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2014
    Пораки:
    4.535
    Допаѓања:
    37.504
    И јас така си помислив, бидејќи нема ништо што ми смета кај него. Баш се понаша како секоја девојка што би сакала, но бидејќи малку се познаваме си мислам дека не е ослободен (па и јас исто) и затоа вака ми е неутрална работава и не можеме толку слободно да се зфркаваме како што би правела со некој што го знам подолго време.

10. boo3

boo3 Популарен член

Се зачлени на:
    14 јули 2015
    Пораки:
    1.563
    Допаѓања:
    5.633
    Нема да му дадеш лажна надеж ако бидеш искрена. Ова што ни го кажа нас, кажи му го и него. Не избрзувајте со одлуките и оставете работите да течат спонтано ако и на двајцата ви годи вниманието еден од друг.

На +++ му/ѝ се допаѓа ова.
  11. IM.TMKQ

IM.TMKQ Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2014
    Пораки:
    4.535
    Допаѓања:
    37.504
    Да така е најдобро. Ако ми понуди нешто повеќе, ќе му објаснам, сепак не сакам да влегувам во врска без да сум сигурна во своите чувства.

На boo3 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. +++

+++ Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2017
    Пораки:
    1.752
    Допаѓања:
    8.067
    Затоа ти велам, продолжи ја комуникацијата со дечкото и ќе видите понатаму и двајцата. Не можеш да очекуваш да се развијат чувства одма. Ако прекинеш па сега со него било каква комуникација (па и пријателската) само ти ќе испаднеш некоректна и нефер спрема него. Едноставно прекинување на комуникација без било каква причина... ме сфаќаш, нели? :)

На sj *O* му/ѝ се допаѓа ова.
  13. IM.TMKQ

IM.TMKQ Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2014
    Пораки:
    4.535
    Допаѓања:
    37.504
    Да баш би било глупаво бидејќи сеуште нема ништо. Фала за советот, ќе оставам времето да покажи.

На +++ му/ѝ се допаѓа ова.
  14. tigergirl1992

tigergirl1992 Нов член

Се зачлени на:
    23 јуни 2017
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    7
    Женски ми треба совет од вас. Дечко на моја другарка, која периодот кога ми беше најтешко беше секој ден до мене ме адна на снап и после неколку дена почна да ми праќа слики. Прво си помислив ај добро сигурно ме аднал бидејки отиде во странство па да ја пази што како прави, зошто девојчето само со мене искачаа нејке да шета само на него мисли ии постојано е депримирана. Но вчераа тој ми испрати неколку несоодветни слики,а потоа ми прати снап има ли некој да пише. Мене тос многу ме погоди сепак 2 ипол години се заедно и незнам како да и го кажам ова и дали да и го кажам. Незнам како ќе ме гледа а нејкам да ја изгубам сакам да сфати дека е кретен и дека може подобро од негоо ама мислам дека ќе му прости а бидејки ќе и биде срам да ѓе погледне во очи откако ќе му се смири за вакво нешто мислам дека ќе ме отргне мене скроз од нејзиниот живот. Затоаа итно женски кажете ми што да правам, вечер треба да се видам со неа...

15. Zenski Svet

Zenski Svet Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јуни 2016
    Пораки:
    271
    Допаѓања:
    1.199
    vednas kazi i ne tuku se misli.....kolku odolgovlekuvas poveke si zamesana vo glupostite negovi

16. _minnie

_minnie Активен член

Се зачлени на:
    31 јули 2017
    Пораки:
    63
    Допаѓања:
    336
    Вечерва кога ќе ја видиш , прашај ја како оди врската нешто одоколу ако можеш да дознаеш дали и неа и ги праќал тие слики за да се надоврзеш, а ако не ти каже ништо такво почни разговор со неа како нас што ни пиша тука баш така кажи и . Речи и дека си се мислела дали да и го кажеш тоа за да не ја повредиш , па бидејќи многу ти значи и не сакаш друг да си игра со неа си решила да и кажеш , па макар да платиш со тоа што ќе ја изгубиш . Кажи и дека те аднал на снап , а после дека ти пратил несоодветни слики ( кажи и какви :!: ) и дека барал некој да му пише . Ако не ти верува, покажи и го снапот. Се надевам дека се ќе помине во најдобар ред и ќе разбере што тој направил , а дека ти само сакаш да и укажеш на тоа каков е пред да биде прекасно. :) :hug:

На sj *O* и +++ им се допаѓа ова.
  17. k.frosina

k.frosina Форумски идол

Се зачлени на:
    30 август 2015
    Пораки:
    2.531
    Допаѓања:
    28.811
    Кажи и веднаш не комплицирај повеќе ке испднеш крива.
    Покажи и разговори,слики се сшто сте пишувале нека се увери дека ти немаш врска со тоа дека тој си е крив.
    Ке и биде тешко,ама ако криеш мислам дека на крајот и ти ке испаднеш крива.

На ЕденЧлен и _minnie им се допаѓа ова.
  18. tigergirl1992

tigergirl1992 Нов член

Се зачлени на:
    23 јуни 2017
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    7
    Јас ништо не му вратив само он ми праќаше

19. _minnie

_minnie Активен член

Се зачлени на:
    31 јули 2017
    Пораки:
    63
    Допаѓања:
    336
    Уште подобро што не си му вратила , единствена твоја вина е тоа што не си и кажала уште кога те аднал на снап.

20. tigergirl1992

tigergirl1992 Нов член

Се зачлени на:
    23 јуни 2017
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    7
    Среќа што направив скриншот...

На ЕденЧлен и _minnie им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.