Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Ми треба совет и мислење

Дискусија во 'Канта' започната од kika89, 15 декември 2009.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. mina

mina Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    1.260
    Допаѓања:
    638
    Не си престрасана за машки, ама па и не се мала! Ако ме прашуваш мене јас би ти рекла дека си баш во најдобрите години да имаш дечко,да се опуштиш со него и да уживаш! Но ете, се соочуваш со спротиставување на родителите! Би се сложила со другите девојки дека треба да разговараш! Проблемот што го имаш со твоите е само недоразбирање кое треба да им го појасниш со разговор! Разговарај искрено, кажи им дека се чувствуваш способна да процениш кому треба да му веруваш а кому не!
    Барај од твоите родители да ти ги кажат вистиснките причини зошто се незадоволни од твојата врска, бидејќи мене ми се чини дека не им е главаната причина дека не си ,,престасана за машки,, Девојки на твоја возраст се одлучуваат и мајки да станат, а за менување дечковци да не збориме!
    Значи сепак ти преостанува да бараш конкретизирање на проблемот а потоа негово решавање! ПОздрав! Се најдобро! :)

2. bubuu

bubuu Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    65
    Допаѓања:
    4
    Потполно се согласувам, тоа е маска на она што тој го сторил и го мачи ...најди начин и направи муабет со него ке си знаеш на што си ;)

3. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.926
    А мислат дека со тоа што ќе ти забранат да искачаш од дома ќе го оставиш ? Тек тогаш ти уште повеќе ќе се гледаш со него . Ако мислат дека нема да ти иде со него треба да те остават да бидеш со тој и сама да видиш дека не треба да сте заедно .

4. doktorka-an

doktorka-an Истакнат член

Се зачлени на:
    2 мај 2010
    Пораки:
    1.078
    Допаѓања:
    345
    :!: секогаш е така колку повеќе ти забрануваат,толку повеќе го правиш тоа.гречка голема што ти забрануваат на твоите.

5. martincencee

martincencee Истакнат член

Се зачлени на:
    9 август 2010
    Пораки:
    462
    Допаѓања:
    75
    Ако не бива со разговор,терај си ти како што ти одговара па тие со тек на време ќе си се навикнат.Нема шанси да ти забранат да се гледаш со него,ти ако си го сакаш ќе си најдеш начин и да си најдеш...зошто најважно е само ти да си се чуствуваш среќна и задоволна.

6. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.005
    Sweety.18, да не чувате уште во аголот од ѕидот дома слика од Друже Тито? :^)

На SexiLy, srcekrsacka, crnokosata и 2 други им се допаѓа ова.
  7. mina

mina Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    1.260
    Допаѓања:
    638
    ^^^ Ме пресмеја жими се! Абе дај заобиколи го малку муабетот, мораш ли вака да ги трескаш! :D
    Сепак алал да ти е, со солзи се насмеав! :lol: :lol: :lol:

8. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.005
    Минче, ако одговорот на моето прашање е позитивен, многу работи ќе ми се разјаснат во врска со проблемов.

9. sweety18

sweety18 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 септември 2010
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    0
    жал ми е offspring ама немаме слика :( инаку не знам ама уште имаат некои застарени сфаќања и не можам да ги разубедам во ништо.... :(

10. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.005
    Добро бре, да не планира со стројници да те мажи човеков?

11. doktorka-an

doktorka-an Истакнат член

Се зачлени на:
    2 мај 2010
    Пораки:
    1.078
    Допаѓања:
    345
    епа тогаш игнор и биди си со дечко ти :doh:

12. deprimirana

deprimirana Истакнат член

Се зачлени на:
    26 декември 2010
    Пораки:
    37
    Допаѓања:
    2
    Zdravo se nadevam deka ke mi pomognite bidejki stvarno imam problem i neznam kolku seriozno ke me svatite... :worried:... Imam vrska od 2ipol godini...Se mi e prekrasno...Se sakame dvajcata imavme nekoi problemcinja kako site no gi nadminavme...Se ni bese OK preubav period bev premnogu srekjna...NEznam sto se sluci vo mene nesto se promeni...Nekoja voznemirenost nekoj losi misli me napadnaja...Mi go preokupiraja mozokot..teloto cela psiha...nemozam nisto da pravam ne sum vo sostojba...NEznam zosto i kako se razbudiv eden den toa bese nedela sabotata bev izlezena so decko mi se super...nedelata se razbudiv i bev mn nervozna...neznaev zosto znaete se slucuvaat takvi denovi i si vikam aj ke mi pomine...i dr den isto pak nervozna i neznam od kade mi isteknaja tie misli deka jas mozebi go nekjam decko mi ili deka ke go zanekjam...se ke mi bese ok i naednas grdo custvo ke mi ja presecese dusata i mi se treseja nozete glasot mi se slosuvase kako da nemam vozduh... se vidovme so nego bevme sami na stan kaj mene i se mi bese ubavo so nego kako sekogas se guskavme se mi bese super ama jas nemozev da stojam na edno mesto i moravme da izlezime prosetavme i se vrativme vecerta i se iskapivme si legnavme i se bese ok i naednas mene pak mi se sluci istoto neubo nesto i naednas pocnav da se tresam celata ..se smiriv i posle toa imavme sex najdobro nesto preubavo!!!dr den mi bese loso nemozev doma da sedam se dur ne se vidov so nego koga sum so nego se mi e ubavo ne mislam na nisto se opustam celata preubavo mi e...ama mene pak mi e loso taka i ne samo vo vrska so nego tuku mene mi e loso nisto nemozam da pravam mn sum voznemirena... :( kako nekoj da mi napravil magija... :worried: :worried:... i otidov na gledac ...covekot samo sto me vide i odma pocna da mi kazuva se...mi pogodi se apsolutno i mi kaza samiot kako mi e vo dusata bez jas da mu kazam i mi rece deka mi napravile magija na bluza moja od zavist i ljubomora...mi rece da ja baram bluzata i da go najdam toa so mi go napravile na bluzata i deka ke mi se oslobodi cela dusa...i barav jas nemozam da se snajdam ali ok ke baram...i bevme izlezeni so decko mi vo kafic se mi bese ok preubo i zaminavme na strana i lezevme i naednas mene nervi pocnaja pocnav da placam se nervirav nemozev pooke .... i me smiri toj si lezevme i pocnavme da se bacuvame mene mi bese ubavo se i se slekov za da imame sex i jas suva ne bev navlazneta a mene mi bese ubavo me fakja toj za gradi jas nisto ne custvuvam ... :worried: mn se zagriziv sto mi se slucuva...jas go sakam toj mi e potreben nemozam bez nego zosto vaka mi se slucuva ve molam dajte mi sovet najbrzo pozdrav cekam sovet
    [mod-kirilica:2t1106mu][/mod-kirilica:2t1106mu]

13. 007

007 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јануари 2010
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    5
    Ајде и јас да си го кажам проблемот :)
    Идеме само 3 недели, а он сака да го запознаам со моите, мислам дека уште е рано, но тој едноставно не сваќа :| Ме обвинува дека кријам за нас :o незнам уште на каков начин да му објаснам дека прво треба ние подобро да се запознаеме :?: незнам која му е целта :worried:

14. Mistery

Mistery Истакнат член

Се зачлени на:
    3 декември 2010
    Пораки:
    767
    Допаѓања:
    1.626
    хмммм единствена причина поради која што он би брзал со овој чекор, (бидејќи друга стварно не ми текнува), е тоа дека он се заљубил и се плаши да не те изгуби, па си мисли дека со тој чекор некако тоа би му дало самодоверба на него а и дека на еден начин би те "обврзал", ако може така да го кажам, значи на еден начин би те заробил да идеш со него....друго незнам што сака да постигне со тоа ;)

15. 007

007 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јануари 2010
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    5
    зар може за 3 недели да се заљуби :worried:

16. Mistery

Mistery Истакнат член

Се зачлени на:
    3 декември 2010
    Пораки:
    767
    Допаѓања:
    1.626
    може....ехееее и тоа како......(не постои нешто по несватливо од заљубено машко) :rofl: :rofl:

17. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    deprimirana:

мислам дека се ти се случува на психичка база (јас го имав истиот проблем кога бев во врска со типчето со кое најдолго бевме заедно)

совет:диши длабоко, смири се , опушти се, мисли позитивно и се ке биде ок

007

машките се заљубуваат преку очите( како изгедаш физички)
    и верувај дека ако му се допагаш на некое типче ( во случајов со тој со кој што си) тој е одамна заљубен во тебе, и ти го покажува тоа, а тоа дека сака да се запознае со твоите мислам дека е "поврзување " со твоето семејство а и секако со тебе, можеби има посериозни намери со тебе... :$ со машките никогаш не се знае хехехехехе

18. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    deprimirana:

мислам дека се ти се случува на психичка база (јас го имав истиот проблем кога бев во врска со типчето со кое најдолго бевме заедно)

совет:диши длабоко, смири се , опушти се, мисли позитивно и се ке биде ок

007

машките се заљубуваат преку очите( како изгедаш физички)
    и верувај дека ако му се допагаш на некое типче ( во случајов со тој со кој што си) тој е одамна заљубен во тебе, и ти го покажува тоа, а тоа дека сака да се запознае со твоите мислам дека е "поврзување " со твоето семејство а и секако со тебе, можеби има посериозни намери со тебе... :$ со машките никогаш не се знае хехехехехе

На deprimirana и Mistery им се допаѓа ова.
  19. Mistery

Mistery Истакнат член

Се зачлени на:
    3 декември 2010
    Пораки:
    767
    Допаѓања:
    1.626
    баш тоа сакав да и го кажам....се плаши да не ја изгуби.....блазе си ти ;)

20. ivanus

ivanus Истакнат член

Се зачлени на:
    25 август 2010
    Пораки:
    135
    Допаѓања:
    51
    Се запознав со едно момче пред 5-6 месеци и контактираме секој ден на телефон и на интернет. Го знаев онака на изглед бидејќи сме од ист град. Тој уште на почетокот ми даде до знаење дека му се свиѓам и дека сака да биде со мене, но јас се двоумев бидејќи е постар од мене 7 години (јас 19, тој 26), а досега сум немала такво искуство со некој толку постар од мене. И по толку двоумење решив да се видиме. Јас студирам во друг град и тој ми дојде на гости. Бевме сами во станот и ми беше страв да не се обиде нешто, но се беше како што треба.(инаку јас сум невина и тој го знае тоа). Сватив дека не дошол поради секс како што ги има многу машки туку дека навистина чувствува нешто за мене и ме почитува. Ми кажа дека сака да биде со мене, но ќе оди во странство и ке се врати за 5-6 месеци. Ми рече дека не сака да ме обврзува, па кога ке се врати ако сакам да бидам со него. Таа вечер ми беше навистина убаво со него. Имав некое посебно чувство како никогаш до сега. Од тогаш сме уште поблиски и тој се однесува исто како да одиме, ми се јавува, ми пишува пораки. Се навикнав на него и тешко ми е што ќе оди . :( Сакав да слушнам ваше мислење дали мислите дека би можело да успее да не се видиме речиси пола година и да започнеме врска.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.