Ми треба совет и мислење

Дискусија во 'Канта' започната од kika89, 15 декември 2009.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Briar Rose

Briar Rose Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2016
    Пораки:
    2.387
    Допаѓања:
    13.683
    Да, зошто да не ...

Good Luck ! :f:

На parksey и minion.girl им се допаѓа ова.
  2. minion.girl

minion.girl Активен член

Се зачлени на:
    16 септември 2017
    Пораки:
    28
    Допаѓања:
    15
    Ептен ти благодарам, мислев да го прашам зашто е со мене ама пак ке рече од жал

3. Briar Rose

Briar Rose Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2016
    Пораки:
    2.387
    Допаѓања:
    13.683
    Немој да го прашаш, тоа само ќе му даде уште еден повод да те потцени и ти го знаеш тоа.
    Кажи му дека неговите самобендисани зборови воопшто не влијаат на тебе и дека заслужуваш многу подобро и дека ...

4. HoneyBun

HoneyBun Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2010
    Пораки:
    503
    Допаѓања:
    973
    Аууу овој поголема жена од тебе. :D
    ''секс не сум имала со месеци/ се гледаме само кај него дома/ ќе правиш што ќе ти кажам бидејќи од мои пари те носам на вечера, на излегување/ заради мене испуштил многу убави и подобри девојки''
    Момчево ми изгледа како типичен манипулатор и комплексар. Претпоставувам дека има околу 30 год, а ти помала и мислиш светот околу него се врти. Вака ти прави зошто знае дека си мирно девојче, го сакаш и нема да го оставиш. Според пишувањето ми изгледаш како девојче што нема свое јас и не можеш да му се спротиставиш. И впрочем како му дозволуваш се да ти плаќа и притоа преку нос ти го вади ??
    Самопочит ??
    За делот со немање секс со месеци нема да коментирам.... (ти можеби си немала секс со месеци, ама за него не сум сигурна..) Па имало поубави девојки од тебе, а ти што седиш и пиеш кафе додека тој те омаловажува??
    Не е тој воопшто виновен, ти си си најголемиот виновник што после се пак си со него. Сама си ги дозволуваш тие работи.
    И прашуваш дали во живо да раскинеш со него?? Seriously? Многу се изреволтирав читајќи те. :x

На Momichka, DushkoFH, lost123 и 2 други им се допаѓа ова.
  5. minion.girl

minion.girl Активен член

Се зачлени на:
    16 септември 2017
    Пораки:
    28
    Допаѓања:
    15
    Брејјјј кај ја погоди триеската? Не дека му дозволувам, туку ке ми купи нешто, или ке јадеме и така ке се закара. Он вика дека не сум убава, дека за да не ме изневери одбил многу подобри и дека никогаш нема да најдам друг, не знам со кој зборови да му кажам, навистина гадно ми е,,,

6. HoneyBun

HoneyBun Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2010
    Пораки:
    503
    Допаѓања:
    973
    :D:D Еее абе јас сум видовита.
    Инаку така ти вели зошто е полн комплекси и знае дека не може да најде некоја којашто ќе го трпи, па затоа прави ти да си ја изгубиш самодовербата за да може да те контролира и секако да не го оставиш. Зошто знае дека е мизерен пример од човек и ако го оставиш друга нема да најде.
    Не знам што толку многу му се плашиш. Тој не ни заслужува објаснување зошто го оставаш. Да сум на твое место блок и промена на бројот. Повеќе и не заслужува.
    И морам да кажам ти си многу трпелив човек штом го трпиш ова со години!!

На Momichka и ELIDavor им се допаѓа ова.
  7. Dust

Dust Game Over

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    11.836
    Допаѓања:
    173.267
    @minion.girl тоа и му е намерата. Да ти ја разниша самодовербата, па и сама да почнеш да мислиш да не е случајно во право..да не не најдеш подобар. Таков манипулатор имав и јас, среќа одамна не ми е во животов..
    Најпаметното што можеш да направиш е ти да му ја разнишаш самодовербата и да го оставиш... да види тој со кого си има работа ;)

На ♣ Alba Viduam ♣, ELIDavor и +++ им се допаѓа ова.
  8. borntobereal

borntobereal Активен член

Се зачлени на:
    15 септември 2017
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    34
    И тие неколку години не се за да пропаднат во вода, ама претерува и не знам како го трпиш со месеци таков. Искрено, јас сум тип на женско што мрази секогаш машкото да плаќа за двајцата, но секој си е различен и се наоѓа во различна ситуација, затоа и те разбирам. Седни го сериозно и правете муабет ко двајца возрасни, сепак не сте деца да си играте топло ладно уште. Девојко тој те запоставува, не ти обрнува внимание па уште и ти рекол ќе правиш како тој што ќе каже?!?! Молам? Тебе можеби татко ти не ти наредувал нешто во животот, не па дечко, Боже свашта. Прашај го во што е проблемот, зошто така ти се понаша. Ако не иде, не иде и тоа е тоа. Жена си, веројатно не е ни прв ни последен. Имаш уште прилики и не дозволувај никогаш некој да те потценува, брани си го женското во тебе, нека не те газат! Пиши што ќе направиш, ама мене да ми беше овој, му бутам глава во шоља и пуштам вода :lol: :fubar:

На Momichka и ELIDavor им се допаѓа ова.
  9. ELIDavor

ELIDavor Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јуни 2017
    Пораки:
    560
    Допаѓања:
    1.788
    Последните зборови се најаки бравос за тебе секоја чест, искрено до коска.
    Или што би рекола Цацко: он на мене пуфки че ми продава.

:clap::clap::clap:

На borntobereal му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Gosh

Gosh Мразачка на луѓе

Се зачлени на:
    10 октомври 2015
    Пораки:
    3.437
    Допаѓања:
    42.672
    @minion.girl

Ја да сум на твое место, ќе го договорам некаде да ме носи на јадење, ќе дојдам небањата по флекави тренерки, со мрсна коса, ќе се накркам ко гуде на негова сметка, и на крај ќе го шутнам пред сите таму, и ќе си отидам дома и ќе се смеам ко вештерка на цел глас.

И после тоа ќе се пицнам и ќе си најдам некој со муда.

Поздрав.

На Annath, CrazyGirl15, Hellobeautiful и 8 други им се допаѓа ова.
  11. ELIDavor

ELIDavor Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јуни 2017
    Пораки:
    560
    Допаѓања:
    1.788
    Најискрено дали би отишла баш така ?

12. Gosh

Gosh Мразачка на луѓе

Се зачлени на:
    10 октомври 2015
    Пораки:
    3.437
    Допаѓања:
    42.672
    Зар ти сумњаш у мене?:rofl:

На Someonespecial и Dust им се допаѓа ова.
  13. ELIDavor

ELIDavor Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јуни 2017
    Пораки:
    560
    Допаѓања:
    1.788
    Јас мислам дека нема да го направиш тоа гледаќи го твојот аватар јас мислам дека нема да падниш баш на негово ниво.

14. DushkoFH

DushkoFH Активен член

Се зачлени на:
    18 септември 2017
    Пораки:
    98
    Допаѓања:
    57
    Девојче, фаќај си патот на време, затоа што чувствувам дека ќе си имаш проблеми цел живот со тој негов табиет. Штом ти вика ќе правиш јас што ќе ти кажам, значи дека те условува со неговите услови. Јас мислам дека немаш потреба ти за сето тоа да му плаќаш сметка, и зошто пак тие зборови да ти ги употребува... Издиши еднаш длабоко, седнете направете муабет како дечко и девојка кои одат веќе долги години и пробајте да ги решете работите на мирен начин. Поздрав!

На Dust му/ѝ се допаѓа ова.
  15. minion.girl

minion.girl Активен член

Се зачлени на:
    16 септември 2017
    Пораки:
    28
    Допаѓања:
    15
    Раскинавме! Ми кажа само да му се јавам некогаш доколку најдам некого, ми рече која будала ќе те сака, те молам јави ми се ако најдеш друг, сакам да видам.Не беше воопшто тажен, само рече океј и толку.Многу ви благодарам за советите, заради него нејќам во моментов ни деца да имам, така ми го опиша лошо животот, и ми рече кога ќе се вработиш дај ми инфо.И се смееше додека си одев.Толку само 10тина минути беше се.

На HoneyBun, borntobereal, DushkoFH и 3 други им се допаѓа ова.
  16. Kitten

Kitten Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    9.375
    Допаѓања:
    42.202
    Ќе ти помине, ти треба време.
    Остај го идиотот, веќе немаш ништо со него, а камо ли да му се јавуваш. Дефинитивно добро си постапила што си се откачила од него.

@Gosh ме изнасмеа со предлогот :D

На Annath, Someonespecial, Gosh и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  17. Momichka

Momichka Популарен член

Се зачлени на:
    9 март 2012
    Пораки:
    2.078
    Допаѓања:
    6.567
    @minion.girl браво!
    И сега под ни еден услов да не си смеела да му звониш, да му пишеш или пак да му кренеш.
    Дај му го најголемиот игноре во животот! Нека оди по гаволите!
    Во однос со убавината, сите сме убави на посебен начин. Ќе си најдеш и подобар и понимателен дечко :inlove:
    Ќе си најдеш онаков каков заслужуваш :inlove:
    Сепак многу си чекала.
    Ме потсети на една глупа ситуација од младоста. Еден тогашен дечко ми вели дека бил убав, бил богат и можел да си ја фати било која.:o Епа ок, го оставив да си ја фати.Уште наредниот ден. За да има повеќе време во барањето.:wasntme:
    Гледано добри 15 години од тогаш, дечково ја скапа ламбата. :$Среќа му се најдов на патот да се просветли :lol:
    едит:
    п.с. сите сметки ги делевме на пола.

На ELIDavor, IM.TMKQ и Dust им се допаѓа ова.
  18. minion.girl

minion.girl Активен член

Се зачлени на:
    16 септември 2017
    Пораки:
    28
    Допаѓања:
    15
    Исто и овој, имал тело, ми вика да не беше ти ке бев на некој филм во холивуд, го барале од таму.
    Сега па ми пиша една позната од градов, ми вика дека нејзе и пишал пред многу години да се самоубие, бил лабилен, и добро што сум се тргнала.
    Чекам да видам ова со холивуд :)

На Momichka му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Dust

Dust Game Over

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    11.836
    Допаѓања:
    173.267
    Браво девојче!
    Треба храброст за ова..
    А сега ти треба и уште повеќе, за никогаш да не му се јавиш ниту да помислиш на него.
    Шетај, дружи се, уживај во животот..
    Не вреди да го минеш со таков како него. Има мажи и мажи, ќе си најдеш некој што ќе те цени.
    Не мора да е "лепотан" како твојов.. нека има почит, слога, разбирање..

На Someday и Momichka им се допаѓа ова.
  20. minion.girl

minion.girl Активен член

Се зачлени на:
    16 септември 2017
    Пораки:
    28
    Допаѓања:
    15
    Се надевам дека ќе си најдам, па не брзам толку, според него ако до 20 девојката не најде партнер, крај е.
    И не дека е убав,влезен е во филм.
    Ми вика кој ќе те сака бла бла.
    Има време.

На Momichka и Dust им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.