1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Ми треба совет и мислење

Дискусија во 'Канта' започната од kika89, 15 декември 2009.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. natemila

natemila Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.533
    Допаѓања:
    8.444
    Батали го амааааа одма...ни го барај ни ништо. Обврски дрн дрн...ако некој сака бе нема изговор дека нема време. Некогаш сме глупи што гледаме на секој да му се најдеме у животот а за возврат шипки. Батали одма тоа и кога ќе те побара и му помине периодот ладно ти изигнорирај го.

Пред се мораш на гинеколог....гинеколошките работи многу често знаат да немат симптоми. Не заради него и плодноста него само заради своето здравје.

Последна измена од модератор: 19 септември 2017
    На Anii.996 и ЕденЧлен им се допаѓа ова.
  2. Anii.996

Anii.996 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 септември 2013
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    1
    Незаинтересиран за мене не е. Ми се јавуваше, постојано сакаше да бидеме заедно, ми има покажувано дека ме сака. Уште кога почна да не враќа на пораки го прашав дали сака да прекинеме да се гледаме рече не, исто чувствувал спрема мене како и на почетокот,убаво му е со мене. Немаше да се гледаме со месеци скоро и година да не е заинтересиран за мене.
    Мене ме мачи тоа што не сака ниту да дојде и да разговара што и како. Искреност е нешто што највише ценам кај луѓето. Сите денес имаме проблеми.На никого во животот не му е подредено се под конец. Али тоа не значи да се одалечам од сите и да не дозволам на никој да ми се доближи и стално да кукам како не ми е животот розов.А на кој му е па. Машко си издржи.
    Не го барам више. Ќе се врати, ќе му помине периодот ама тогаш знам ја како. ;)

На LudaJakimovska му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Maja95.

Maja95. Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2017
    Пораки:
    73
    Допаѓања:
    58
    @Anii.996 било каков проблем да има дечко ти, тоа воопшто не е причина за да не ти се јави ако не друго барем еднаш во денот, или да не ти возвраќа на пораки.
    Месец ипол се немате видено, не ти се јавува, сака да биде сам, ти враќа после ден два...и ти мислиш дека сеуште е заинтересиран за тебе?

На LudaJakimovska и Justicija им се допаѓа ова.
  4. Someday

Someday Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2017
    Пораки:
    538
    Допаѓања:
    1.773
    Не реков дека претходно не бил заинтересиран туку сега. Што и да му се случува, доколку му значиш ќе те бара ќе сака да те слушне да се видите. А не кога ќе му текне и ќе му биде досадно оп ти си на список. Далеку така не одите секако. Воопшто не е врска тоа, уште помалку љубов.

На +++ и Justicija им се допаѓа ова.
  5. mila7

mila7 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2013
    Пораки:
    542
    Допаѓања:
    487
    @theowndemon sega gledam duri, fala ti za sovetot. Deckoto mi pisa pred nekoe vreme I dojde deneska. Samo sto se vidovme I mi rece ke odi Germanija za nekolku nedeli. Sakal da me vide uste ednas barem. Koga go vidov pak sfativ deka mi falel, zosto vaka, srceto me zdoboli :((( zosto sekogas koga zasakuvam nekoj zavrsuva so solzi.. Kamo da ne dojdese, barem ke mislev deka ic ne e zainteresiran.
    Mnogu mi e loso, mi zdosadi odnovo I odnovo da se zalubuvam I da preboluvam...

6. L-a-r-a22

L-a-r-a22 Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2013
    Пораки:
    1.337
    Допаѓања:
    10.771
    Лелее се изморив читајќи и реално не дочитав до крај. Пишал тој, си пишала ти....

Кога барате совет, мислење, барем потрудете се да го напишете проблемот поразбирливо.
    Вака напишано навистина е мачно да се чита.

На Gosh, Annora, Justicija и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  7. beautu17

beautu17 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јули 2015
    Пораки:
    147
    Допаѓања:
    119
    Vaka devojki, ke se trudam da bidam so pokratka..
    Ima eden decko, pisevme nekolku nedeli I se vidovme za prvpat. Brgu ni pomina vremeto zaedno, pievme kafe I mnogu zborevme a posle toj me odnese do doma. Se ubavo, si rekov konecno zapoznav nekoj normalen. Vtorata vecer se sluci da ispadnam so mojata drugarka vo disko. Ispadnavme, a tipot mi rece bil vo blizina I sakal da me vidi barem. I rekov okej pravo ke gi zapoznam so drugarka mi. Vo megjuvreme ne spomnav deka drugarka mi bese podnapiena I skarana so decko I, koj e strasno lubomoren. I dobro ispagame site zaedno nadvor I naednas luge se pojavuva deckoto na drugarka mi I se dere I ja vrega, a mene me sutnuva na zemja.. Ja zede drugarka mi nasila I ja kaci vo kola.
    Tipot do mene stoese uplasen I mi podade raka I rece izvini ama ne mozev da se mesam megu niv. Posle me isprati doma I mi rece da mu pisam so bidna. Dali spored vas zasluzuva da prodolzam da se gledam so vakov tip koj nema nikakva hrabrost? Ili jas premnogu umisluvam? Si vikam se znaeme samo nekolku dena, od Dr.strana si mislam toj e slabak ako utre nekoj se obide da me povredi toj ke izbega..navistina mi trebaat soveti

8. Justicija

Justicija Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2017
    Пораки:
    5.943
    Допаѓања:
    19.768
    Нормално дека заслужува! Не е негов проблем другаркати и нејзинот насилен дечко ! И зошто тој да се меша ? Што има врска тој со тие?

На VictoriaSan и DushkoFH им се допаѓа ова.
  9. beautu17

beautu17 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јули 2015
    Пораки:
    147
    Допаѓања:
    119
    @Justicija
    Zboruvam za delot, kaj sto decko I mi se obrati na nasilen nacin I me sutna so seta sila sto padnav na zemja. A toj me gledase uplasen. Mislam imase prostor da mu kaze cekaj malku, sto prais so devojceto?

10. nikolija2

nikolija2 Активен член

Се зачлени на:
    23 септември 2017
    Пораки:
    103
    Допаѓања:
    141
    Мојот проблем е следниот: Имам дечко и во врска сме веке неполни 1 година, но во последно време си пишувам со еден тип кој што многу ми се допаѓа, и мислам дека и јас нему му се допаѓам, го забележувам тоа по бачинот на кој што разговара со мене. Што треба да направам, сакам да пробам со него

На diskreten32 и Magiifili им се допаѓа ова.
  11. Miss.A.

Miss.A. Популарен член

Се зачлени на:
    10 септември 2017
    Пораки:
    434
    Допаѓања:
    2.316
    Да пробаш! Еднаш се живее.

На Justicija, BoyL и nikolija2 им се допаѓа ова.
  12. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    6.108
    Допаѓања:
    75.391
    Дај му.

13. Βικτωρία

Βικτωρία Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јуни 2017
    Пораки:
    521
    Допаѓања:
    3.667
    Ако сметаш дека е сериозен и ќе биде нешто со него,пробај ама пред тоа раскини му на сегашниот дечко,немој да правиш со некој друг нешто додека не расчистиш со него,стави се на негово место,сигурно и ти не би сакала да се најдеш во таква ситуација.Сепак убаво размисли,пошто после нема назад.

На cresa-jagoda и nikolija2 им се допаѓа ова.
  14. HoneyBun

HoneyBun Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2010
    Пораки:
    503
    Допаѓања:
    973
    Па ти немаш проблем. Проблем има само дечко ти што ти верува, а има девојка што толку ЛЕСНО ќе го изневери.

На Gosh, +++, cresa-jagoda и 2 други им се допаѓа ова.
  15. glupco

glupco Истакнат член

Се зачлени на:
    23 септември 2017
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    4
    Ne zasluzuva ni najmalku. So ke ti e mas koj nemoze da te zastiti. Pred 2 godini na vez na diskoteka clen na obezbeduvanjeto fizicki napadna devojka koja so bese so deckoto. Deckoto ne se osmeli ni zbor da kaze. Da ne mu se sprotivstavev na obezbeduvanjeto mnogu loso ke zavrsese zatoa so devojkata prodolzi da provocira a cleno od obezbeduvanjeto e bivsi zatvorenik i bez gram mozok. Deckoto si dobi zezok samar od devojkata i mu raskina momentalno pred 200 luge. Sreka jas nemav nekoj problem so obezbeduvanjeto zatoa so me poznavaa od porano kako eden od najcestite gosti.

На buba4e89, beautu17, DushkoFH и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  16. DushkoFH

DushkoFH Активен член

Се зачлени на:
    18 септември 2017
    Пораки:
    98
    Допаѓања:
    57
    Што да направиш, се знае што треба да направиш доколку си паметна. После викате мажите такви биле, мажите вакви биле.

На ЕденЧлен му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Youknow

Youknow Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2014
    Пораки:
    2.208
    Допаѓања:
    4.413
    So kaza be decko sega ti....

На ЕденЧлен му/ѝ се допаѓа ова.
  18. k.frosina

k.frosina Форумски идол

Се зачлени на:
    30 август 2015
    Пораки:
    2.531
    Допаѓања:
    28.812
    Не го лажи дечкоти ако не го сакаш раскини му како човек па прави што сакаш.
    Подобро ке биди да го изневериш и а си продолжиш како ништо да не било?
    Не го сакаш ти девојко него чим сакаш да одиш со друг,заврши ја работава побрзо.

На cresa-jagoda му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Justicija

Justicija Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2017
    Пораки:
    5.943
    Допаѓања:
    19.768
    Не го прочитав тој дел ..... Епа пичуле е , му е дрцка :)

На beautu17 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. thegirl

thegirl Истакнат член

Се зачлени на:
    18 мај 2010
    Пораки:
    29
    Допаѓања:
    14
    Здраво девојки.
    Многу сум збунета од тоа што ми се случува па решив да побарам совет од вас. Имам дечко веќе околу 4 месеци и сеуште не сме имале секс, иако јас тоа го иницирам. Спиеме заедно ама освен гушкање и бакнување нема ништо друго, не ме допира иако јас видно го иницирам тоа. Не сме мали, а и не му сум прва женска. Физички сум привлечна со доста изразени атрибути, така да не верувам дека до тоа е проблемот. Ве молам за мислење!

На ELIDavor му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.