Ми треба совет и мислење

Discussion in 'Канта' started by kika89, Dec 15, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ilyan

ilyan Популарен член

Пребрзо се зближуваш со дечките, не оставаш ништо на фантазијата.
    Дечкото вероватно те смета за фак френдица и помири се со тоа, да сакал да биде со тебе и да те смета за "магнет"вероватно би чекале нова година заедно,во најмала рака би ти се јавил, а не да ти пушта пораки.

beautu17, buba4e89 and Weird0 like this.
  2. "Zoki"

"Zoki" Популарен член

Па уште поубаво штом знае,тогаш ќе дознае дека испаднал теле;)

Justicija likes this.
  3. HoneyBun

HoneyBun Популарен член

Па дечкото не е идиот затоа што директно ти кажал дека сака само секс со тебе. Подобро така отколку да ти ветува планини и мориња а на крај да сфатиш дека сакал само секс. Бил искрен ако тоа го прави идиот океј.
    Мој совет е нареден пат кога ти пишува да му кажеш дека не си заинтересирана за неговата понуда, кога веќе и самата знаеш дека сака само секс.

4. Justicija

Justicija Форумски идол

Не ми кажа директно дека сака само секс , проценката беше таква , и не е дечко , повозрасен е .
    Само идиоти не знаат да разговараат со дама.

"Zoki" likes this.
  5. Lana-95

Lana-95 Истакнат член

Имам на факултет еден колега кој мислам дека ме свиѓа но он незнае за хаосот во мојот живот моментално би сакала да почнам да се гледам со него затоа што многу учи и оди на пракса верувам дека ќе најде во скоро работа значи стабилна личност и плус многу е добар но има проблем што ми е страв да не почне да има проблеми поради мене и ми е страв да му кажам се да сум искрена зошто знам дека
    ќе го смени мислењето за мене

6. ilyan

ilyan Популарен член

Ти првин расчисти со албанецот, да дојдеш до степен да немаш никаков контакт со него, па после со дечково. Знаеш и сама зошто ти зборувам , ти имам пишано во претходниот твој пост.
    Освен тоа, што и да било кад тад ќе се дознае, ништо не останува тајна на овој свет, но засега ти е рано да зборуваш на таа тема со дечково.
    Врската со женетиот таксист албанец да ја заборавиш, да не ја повториш таа грешка и не дозволувај да ја носиш како хендикеп, сфати ја како грешка од минатото под услов да не ја повториш таа глупост.

Dust and Lana-95 like this.
  7. "Zoki"

"Zoki" Популарен член

Подобро на време,отколку подоцна.
    Подоцна секогаш е полошо.
    Ти си знаеш.

Lana-95 likes this.
  8. HoneyBun

HoneyBun Популарен член

Проценката ти е на место, јасно е што сака. Сигурно дека повозрасен и не му се играат игри, па затоа така директно. Абе добро што на време си покажува што навистина сака. А го познаваш? Да не е женет па ти вели да одите негде каде никој не ве знае? Во секој случај мислам дека не треба да се замараш со него, од тоа врска не бидува.

Justicija likes this.
  9. Purelove92

Purelove92 Популарен член

Неможев да читам за албанецот долго беше, утре ваљда. Тоа е минато и не смееме да дозволиме минатото да не дефинира како личности, оти нели се живее во сегашноста & никогаш пораз само лекција. Според мене моментално треба да се фокусираш на себе т.е да го истушираш мозокот од хаосот, мир и некое хоби што те прави среќна па потоа влегувај во врски. Не дозволувај осаменоста да те фрли во погрешни раце.

Lana-95 likes this.
  10. Justicija

Justicija Форумски идол

11. JustFun

JustFun Истакнат член

После долга врска со убави и не толку убави моменти прекинав.
    Тешко ми е, ко гром од ведро небо тој се промени после убавите моменти пред и за време на нова година.
    Имавме караница во која го прашав зошто го нема, зошто не ми се јавува, пишува а со секого друг се утепува од муабет.
    Ми вели дека јас цело време грешам што и не била некоја новост, ми вели не му се зборува со мене.
    Му се скарав, ставив крај и тоа е тоа.
    Душата ме боли, повредена сум бидејќи да дадов се од себе тој да биде среќен.

12. ilyan

ilyan Популарен член

Ако сака и светски позната личност нека е, кога е неваспитано створење џабе е.
    Мене ми делува како манијацине и дркаџиине на мирц и на четовине порано што замараа кого ќе стигнат. Бил директен, како да не, има начин да се пристапи, возрасна си , верувам и интелигентна па и на малку пофилуван и покултурен начин да ти пристапел би го сфатила и не би испаднал напалена будала извини вака. @Justicija

buba4e89, Justicija and Feminka22 like this.
  13. Blizanka11

Blizanka11 Истакнат член

Не му давај значење мила ќе се врати

JustFun likes this.
  14. Dreamerbaby

Dreamerbaby Популарен член

Јас мислам боље ич да не се враќа..Ти продолжи напред само!

buba4e89, JustFun and Justicija like this.
  15. Justicija

Justicija Форумски идол

У право си

ilyan likes this.
  16. JustFun

JustFun Истакнат член

Уф, тешко ми е многу ама изджувам некако.
    Не правам ништо засега

Justicija likes this.
  17. PogbaPol

PogbaPol Популарен член

Остави малку нека се смири ситуацијата, нека помине време, ако те сака ке те побара пак, ако не тоа е тоа

Justicija and JustFun like this.
  18. Dreamerbaby

Dreamerbaby Популарен член

Ти си направила повеќе од што треба,си дала се од себе,но сепак не е испочитувано тоа од негова стеана.Сега дај се од себе да продолжиш понатака без некој, што не го заслужува твоето внимание.

JustFun likes this.
  19. Ex Luna Scientia

Ex Luna Scientia Истакнат член

Нормално е да се чувствуваш така по долга врска, тешко е и мачно, таа личност сепак станала дел и од твоето секојдневие и од самата тебе.
    Не запаѓај во замка да се обвинуваш себеси, и кога ќе те фаќаат носталгии запрашај се дали ти недостига таа личност или само моментите.

PogbaPol and JustFun like this.
  20. ilyan

ilyan Популарен член

Не треба да оставаш на негова волја и желба, значи кога да сака да збори со тебе да збори, кога не сака да те измаршира од чиста мира, а ти само да чекаш и секогаш да си расположена да бидеш со него. Треба малку да си поставиш една линија , да знае до кај треба да оди во врска со однесувањето кон тебе.
    Ја да сум ке си се тргнам и да сака да се смириме ке добие црвен картон , нема да го погледнам, ако те сака ќе биде упорен да се смирите и ќе внимава како се однесува со тебе во иднина, а не како ке му текне да се понаша со тебе , да сфати дека врската не ви опстојува врз оснива на неговите желби. Покажи гордост и биди строга, оти ако си мека и попуслива ке се изигрува како сака со тебе.

buba4e89, Purelove92 and JustFun like this.
Thread Status:
Not open for further replies.