Ми треба совет и мислење

Discussion in 'Канта' started by kika89, Dec 15, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Simona122

Simona122 Активен член

Јас го сакам и сакам да сум со него ама многу потпаѓам на таа мисла.

2. shz

shz Форумски идол

@Simona122 ако такви работи мислиш само полошо ќе си направиш.
    Мисли на убави работи и се ќе биде во ред.

JustFun likes this.
  3. JustFun

JustFun Истакнат член

Велиш дека го сакаш и сакаш да бидеш со него а од друга страна сакаш да му раскинеш затоа што не си сигурна дали те има или те нема изневерено?
    И да те нема изневерено, врска без доверба не е врска, не опстојува.
    Што ако те нема изневерено, ќе му раскинеш и по некој период ќе дознаеш дека те нема изневерено?
    Ќе ти биде многу мака, ама ќе биде доцна.

Разговарај со него, биди искрена, се надевам дека ќе те сфати иако машко мрази кога неговата девојка се сомнева во него.

malalola likes this.
  4. Simona122

Simona122 Активен член

Праев миснет многу пати,ми вели да.имав друга зш да се маткам со тебе толку време без давање, се нервира, ме избрка еднаш.

5. JustFun

JustFun Истакнат член

Па во право е, не си барај проблеми кај што не постојат.

buba4e89 and malalola like this.
  6. HoneyBun

HoneyBun Популарен член

Што мислеше дека до крајот на животот ќе го манипулираш со пи**ата а?
    Колку се нервирам вака кога ќе прочитам. Те чекал 3 години, ти си си играла со него, си пишувала со други машки и сега почуствува дека го губиш и оп магично дојде моментот да имате секс.
    Чиста манипулација од страна на несигурна и незрела девојка. Порасни!

Dust, buba4e89, Alisa22 and 4 others like this.
  7. Simona122

Simona122 Активен член

Па јас не го терав да ојт до мене, тој сакаше.

8. JustFun

JustFun Истакнат член

9. k.frosina

k.frosina Форумски идол

Девојче јас мислам дека бараш причина само за да го откачиш,ама не ти успева.
    Дај раскини му вејке и не се замарај.

buba4e89, x.Daisy.x, malalola and 3 others like this.
  10. saren_petel

saren_petel Активен член

А ти што бараше со него чупчее? После три год. гњавење, сакам не сакам му даде п..е. И што е проблемот? Не му веруваш поради телефонот што не ти го дава? И јас не го давам како него. Зошто? Бидејќи имам лични работи. Но кај вас е друго. Ти треба да откриеш доколку се сомневаш. Ако продолжиш да се сомневаш подобро тргни се. Али претходно добро размисли. Од моја страна како машко нај искрено да бев на негово место јас ќе се тргнев.

buba4e89 and marchi-cool like this.
  11. Simona122

Simona122 Активен член

Епа тое проблемот шо неможам да докажам. Тој сигурно.немат да признајт.

12. malalola

malalola Истакнат член

Јас изначитав се,и сфатив дека бараш причина да му се скараш.Ако го сакаш толку и да те изневерел како што си праиш филмови нема да копаш во нештото од пред пола година туку ќе ги уживаш убавите моменти во кои сте поблиски и поинтимни.Ама тебе златна ти се има здосадено и сеа бараш влакно во јајце затоа што си пробала нешто ново и сеа сакаш ново пак ама со нов досадува истиот.Ако сакаш да му раскинеш-раскини му,не мора да си создаваш филмови,се глеа дека ти е здосаден штом се допишуваш со други,јас коа ќе сум со некого и коа ќе го сакам и Бред Пит порака да ми прати не отварам а ти си крела скокотливи поракички од него.Не си ја мачи душата,раскини ако сакаш,поздрав.

buba4e89 and IM.TMKQ like this.
  13. Simona122

Simona122 Активен член

Па јас и пред пола година сакав да дознам ама неможев и сега тоа.ме мачи, и не мие здосаден, не мие дојдено до тоа со друг да пробам јас едвај му дадов на овај сега уш друг мо фалит.

14. IM.TMKQ

IM.TMKQ Форумски идол

Ако продолжиш вака брзо ќе му здосадиш, и не ти туку тој ќе ти раскине.
    Уживај во врската.
    Дечкото те чекал, бил стрплив, простил разговори со други. Можеби и тој грешел но сте пребродиле се и уште сте заедно. Верувај му повеќе.

marchi-cool and malalola like this.
  15. malalola

malalola Истакнат член

Извини вака,можеби ти праам потешко да ти е со прашањево,но,Три години си со него,не можеш емотивно,интуитивно да прецениш и да сфатиш дали те изневерил или не? Секако дека нема да ти признае,но ти се смири и со мирна глава се запраша себе си дали те изневерил,?И на крајот на краиштата,штом ти се вртеле такви мисли,зошто му даде без да ја расчистиш ситуацијата,мислиш дека со секс ќе го задржиш и ќе ги средиш проблемите.Сексот е само потреба,премногу важност му давате и после се чудите оти токму после него луѓето што се со вас се менуваат.Инаку те поддржувам што не си легнала 2 ден,но немој да мислиш дека тој ќе те цени и сака повеќе ако си му дала после 3 години а некоја после 3 дена му дала.Ако те сака те сака,ако не душата дај му ја пак ќе те остави

16. saren_petel

saren_petel Активен член

Нема да ти признајт да бидеш сигурна. Зошто признато дело е куршум во чело. Не барај влакно во јајцето и продолжи нормално и отстранете ги сомнежите.

buba4e89 and malalola like this.
  17. Simona122

Simona122 Активен член

Извини ама како можам да препознам по интуиција? Луѓе во брак кои се 15 години не можат така да препознаат, јас можам да осетам дека ме има а на крај да испадне дека ме нема или обратно, и што после тоа? Може да биде најдобриот, да ти купвит подароци насекое, секогаш да е достапен, да ти викат те сакам насекое а всушност пола град да поминал дури е со тебе. А за тоа дека му дадов за да ме засака нема никаква врска напротив му барав пауза скоро секој ден, тој нејќеше . Знам, можеби не требеше да му дам со оглед на тоа дека имам сомнеж, но неможев да го врткам насекое аи не сме деца, тоа што неможам да докажам незначи да чекам прво да докажам па да му дам, може никогаш нема да докажам. А да му раскинам немам баш причина да го направам тоа зосшто после ке следи каење што ако не ме изневерил. Проблемот мие тоа.што.сеуште ме мачи, а погоре напишав да бев барем појке од пола сигурна ке му раскинев.

18. malalola

malalola Истакнат член

Многу мислиш за него вака би било така би било,сеа од оваа ситуација само ти можеш да излезеш”оштетена”.Не ве сфаќам ниту тебе ниту тие што се 15 год во брак,не чувстуваш дека има друга личност што ти го краде?Кој зборува за подароци за те сакам,може никогаш да не ти го каже тоа и ништо да не ти купи а да те сака повеќе од се,мислиш дека јас велам дека по тие работи се забележува.Не,едноставно е коа ќе се сакате се разбираш телепатски што се случува со вашите животи.А ти баш од сите три год многу добар момент си одбрала за да му дадеш,кога ќе си преплавена во сомнежи.Остави се на страна,и сети се дека ако навистина си изневерена одел со тебе дур не му дадеш.Така да следен пат не мисли на другиот многу прво мисли за себе па за вас за него на крај.

19. Simona122

Simona122 Активен член

Немие јасно.зш да чекат толку време за да му дам и на крај да раскинит, да му беше до п.... полно ги имат на првата пауза шо му ја побарав ке прифатеше. Проблемот е дали ме имат изневерено додека го имам шуткано, па си барал утеха во друга.

20. Srcka $

Srcka $ Истакнат член

@Simona122 Извини овака што се мешам од нигде никаде, а колку години е дечко ти?
    Јас како што разбрав од моја гледна точка ти си му дала кога си увидела дека го губеш и по мое мислам дека он се откажал од тебе и затоа почнал повеќе да се друже со другарот, ама ти да не го изгубеш ете си решила да му дадеш за да го задржеш. А тоа со телефон давање, недавање, ми изгледа ептен детинесто.
    Секој си има свој личен живот. Ти си правила така и он е правил така, телефонот што не сте си го давале, тоа е најмал проблем во една врска. Ти сега се сомневаш да не те изневерил, он да е сакал ќе го е направил тоа па ти сакаш тражи го на крај света, и сега сакаш да знаеш дали те изневерил или не, он може да да ти каже триста лаги, а ти за тие 3 години требало да сватеш каква личност е.
    Ние тука не можеме да кажеме дали или што да направеш, тоа што го кажуваш ти се само сомнежи а ние не знаеме дали те изневерил или не, ти самата треба да знаеш. И не мисли така повеќе лошо на тебе ќе си направеш.

buba4e89, Neophodna and malalola like this.
Thread Status:
Not open for further replies.