Ми треба совет и мислење

Дискусија во 'Канта' започната од kika89, 15 декември 2009.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    Без секс можеш да живееш, без леб, вода и воздух не.

На marchi-cool, malalola и IM.TMKQ им се допаѓа ова.
  2. Neophodna

Neophodna Истакнат член

Се зачлени на:
    2 февруари 2018
    Пораки:
    569
    Допаѓања:
    550
    Ама врска без секс и брак без секс неможе да опстане значи сексот е битен ако тој дечкото/мажот не ја е*е она ќе го вара и обратно

3. Neophodna

Neophodna Истакнат член

Се зачлени на:
    2 февруари 2018
    Пораки:
    569
    Допаѓања:
    550
    Ако девојката не му дава ќе ја вара,ако дечкото не и бара ќе го вара логика девојко логика,во врската е потребен сексот

4. lost123

lost123 Форумски идол

Се зачлени на:
    13 април 2017
    Пораки:
    2.881
    Допаѓања:
    59.287
    Твојата логика се врти само околу сексот.
    Па јас ако сакам да го варам, и по 5 пати на ден да се е*еме пак ќе го варам.
    Логикава ти падна во вода.

На Alisa22, marchi-cool и malalola им се допаѓа ова.
  5. Neophodna

Neophodna Истакнат член

Се зачлени на:
    2 февруари 2018
    Пораки:
    569
    Допаѓања:
    550
    Неможе никој толку многу секс да има 5-6 пати во денот

6. RAF Camora

RAF Camora Истакнат член

Се зачлени на:
    6 февруари 2018
    Пораки:
    1.576
    Допаѓања:
    10.984
    Прочитај погоре по нејзината логика не сум бил јас машко, па дај тогаш траверсист да се направам и да се идентификувам како таков.

7. lost123

lost123 Форумски идол

Се зачлени на:
    13 април 2017
    Пораки:
    2.881
    Допаѓања:
    59.287
    Ендемски (редок) вид. Да се заштитат таквите луѓе со закон.

На marchi-cool, malalola, RAF Camora и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  8. boo3

boo3 Популарен член

Се зачлени на:
    14 јули 2015
    Пораки:
    1.566
    Допаѓања:
    5.649
    @Neophodna Погоре ми се обрати мене да не кажувам за други, а сега ти го правиш истото со твоето генерализирање дека сексот е потребен во секоја врска.
    Точно е, јас се сложувам дека сексот е потребен. Тоа што сум жена не прави да чувствувам помала потреба за секс.
    Но, така како што јас и ти сметаме дека сексот е важен дел од секоја врска, некој не го смета за неопходен. И тоа е во ред, се додека им одговара на двете страни.
    Почитувајте туѓи размислувања и ставови, иако не соодвестуваат со вашите. Just sayin :)

9. RAF Camora

RAF Camora Истакнат член

Се зачлени на:
    6 февруари 2018
    Пораки:
    1.576
    Допаѓања:
    10.984
    Како тргнало според неа јас ќе испаднам лице со посебни потреби. Не е болест се што боли .

На marchi-cool му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Snowwhitee

Snowwhitee Истакнат член

Се зачлени на:
    6 септември 2017
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    7
    Здраво..сакам да ми дадете ваше мислење за мојата ситуација.Имав дечко некаде 6 месеци но јас многу го сакав,мислам дека и тој ме сакаше но повеќе мислам дека му беше од корист..потоа раскинавме бидеќи другарите му зборуваа лоши работи за мене демек сум го изневерувала иако немаше ништо такво (одкако раскинавме почнаа да ми се пуштаат сите негови другари). Немавме многу долго време контакт, јас и покрај тоа што плачев по него тој цело време бегаше од мене..И пред неколку месеци почнав да го игнорорам да не го барам воопшто, да не го гледам кога ке се сретниме и етего оп почна да ме гледа по цело време кога ќе се сретниме и почна да ми прави муабет во последно време бидеќи одиме во ист фитнес клуб. Уште ме копка за него ама незнам што да правам..Ваше мислење?

11. IM.TMKQ

IM.TMKQ Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2014
    Пораки:
    4.535
    Допаѓања:
    37.504
    Довербата е најважна во една врска, а тој ја немал.
    Сега ти се враќа бидејќи увидел како го изиграле другарите.

На malalola и Snowwhitee им се допаѓа ова.
  12. lost123

lost123 Форумски идол

Се зачлени на:
    13 април 2017
    Пораки:
    2.881
    Допаѓања:
    59.287
    Минатото остави го позади себе.
    Јас не би се вратила на нешто што поминало. Со причина е позади мене.
    Моето мото е два пати исти го*на не јадам.

13. Snowwhitee

Snowwhitee Истакнат член

Се зачлени на:
    6 септември 2017
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    7
    Незнам..помина година ипол одкако раскинавме тој после мене ни една немал(можеби само за една вечер), а и јас неможам никако да го заборавам него многу го сакам

14. lost123

lost123 Форумски идол

Се зачлени на:
    13 април 2017
    Пораки:
    2.881
    Допаѓања:
    59.287
    Ти тоа време не беше со друг?
    Сепак мислам дека не треба да се навраќаш на нешто што поминало, еднаш од него си била веќе разочарана.
    Размисли најдобро за себе си знаеш ти, но гледај реално на ситуацијата во која си.

15. IM.TMKQ

IM.TMKQ Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2014
    Пораки:
    4.535
    Допаѓања:
    37.504
    Добро размисли, долг период поминало.
    Да сакал не ќе чекал една година за да те врати.
    И за банална причина ти раскинал. Не верувам дека толку е наивен да им верува на другарите, сигурно тој период сакал да е слободен.

16. Snowwhitee

Snowwhitee Истакнат член

Се зачлени на:
    6 септември 2017
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    7
    Јас имав дечко 8 месеци..Но овој до пред некое време не сакаше да ме види..а сега кога ќе се сретниме во кафиќ на забава ме штипка за образ..Во вц се сретнавме во кафиќот и стоеше со некој другар и му вика демек оваа ми е женска и покажа кон мене ама тоа беше како на зафрканција..можеби и пијан беше незнам ама мене ми изгледа како да му фалам

17. lost123

lost123 Форумски идол

Се зачлени на:
    13 април 2017
    Пораки:
    2.881
    Допаѓања:
    59.287
    Зошто ти дозволуваш така да се однесува? Кога како е расположен?
    Не знам зошто воопшто и помислуваш на нешто, кога тој не покажал некој интерес за тебе.
    Продолжи со животот, ќе сфати дека тој изгубил не ти.

На Alisa22 и Neophodna им се допаѓа ова.
  18. Simona122

Simona122 Активен член

Се зачлени на:
    6 март 2018
    Пораки:
    63
    Допаѓања:
    5
    Да бев на твое.место ќе ми се гадеше од него, до пред некое време да не сака да ме види па и со прст да.ме покажува.. не му придавај значење и одбегавај го.

19. Goldenwoman

Goldenwoman Активен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2018
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    31
    Lugje kazete znaci od psihicko I fizicko nasilstvo jas se zatreskav vo psihologot vo socijalno. Mi kaza ubava devojka ubavi crti, jas da sumckako tebw nikad ne bi se vratila potoa mi kaza ti imas potencijal, potoa rece ti mozes I da se mazis , mi kaza koa ne bese kolegata deka I toj bil razveden, samo sto ke izleze kolegata on pred nego nejke da zbori se vrti nakaj mene I me prasuva kako si ti, mn cesto me vikaaa mene za gluposti dokumenti, vikam jas imam obvrski ne me vikajte cesto, prv mi se nasmea, potoa kao demek postapka za pomiruvanje rekoa izlezete na kafe so exot on vika ke me udri Samar , ovoj simpatijata moja vika ako zs da ne, on a e zensko I ako te udri Samar sto? Pogrdni zborovi kaza stokata I jas stvarno se uplasiv I rekov ke stojam tamu na kraj I on rece sedni u moeto Biro, potoa mi kaza (na samo) I jas sum razveden tebe ti treba partner bidejki DECA imas, se skarav so Drigiot Oni rabotat dolgo zaedno I rece eve ke ve stavam sami, u postapka za pomiruvanje jas stvarno se plasev I mu rekov na ovoj ti odi ti zavrsi jas ke cekam da.zamine rab vreme on vika ne e problem ke dsedam so tebe SME sedele 35 min u kancellarija , potoa zaminavme zaedno izlegovme 7/8/cekori I mene mi bese SRAM I mu kazav cao. Dali mislite IMA hemija ili mi treba neznost deka sum zrtva na sem nasilstvo. I predlozena sumcda rab vo centarot I jas mu kazav I on tri pati so rakata u Biro tuka tukaaaa kaj nas da vikam . se vozbudi. I celo vreme vika edna godina edna godina, se kw bide vo red da go prepolis razvodot. sto mu znaci toa , jas sega ne mozam da se zblizam so tebe. Ne osuduvajte pls samo kazete dali IMA hemija :D

20. lost123

lost123 Форумски идол

Се зачлени на:
    13 април 2017
    Пораки:
    2.881
    Допаѓања:
    59.287
    Само ти можеш да го знаеш тоа.
    Човекот може само си ја вршел работата, ти си мислиш дека бил нешто поблизок со тебе, т.е повеќе од работното место што му дозволува.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.