Ми треба совет и мислење

Дискусија во 'Канта' започната од kika89, 15 декември 2009.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. S.J.Parker

S.J.Parker Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2014
    Пораки:
    1.086
    Допаѓања:
    7.348
    @Simona122 дај број од дечко ти, да му кажам да ти раскине он на тебе , бидејќи еве ти немаш храброст и се гледа дека не го сакаш.
    @Goldenwoman не избрзувај, почекај да се разведеш, да се осамостоиш, да се средиш и да не бидеш зависна од некој, ако добро памтам имаш и две деца, посвети им се на нив. За љубов и хемија има време, ако човекот чувствува нешто за тебе, нема да те брза, напнува или слично, а ти ќе дознаеш каков е он и приватно, зошто може да се случи поради неговата работа со која он мора да биде љубезен и фин спрема тебе и да ти ја покрева самодовербата а ти да ја помешаш со љубов и симпатии.

На Goldenwoman му/ѝ се допаѓа ова.
  2. k.frosina

k.frosina Форумски идол

Се зачлени на:
    30 август 2015
    Пораки:
    2.531
    Допаѓања:
    29.113
    Леле дали уште се кометира за истово од вчера.. па и страни се испишале (facepalm)

На JustFun и Annora им се допаѓа ова.
  3. СуперДевојка

СуперДевојка Популарен член

Се зачлени на:
    28 март 2017
    Пораки:
    2.849
    Допаѓања:
    17.198
    Прво си многу ранлива овој период. Друго, во бракот ти фалело љубов и внимание. Ако сега избрзаш можеш да ја направиш истата грешка. Да се мажиш пак за погрешен.
    Не се залетувај по првиот што ќе ти рече “убава си”. Пажливо бирај. Ете и деца имаш. Тие не смеат да гледаат трауми. Кај мама и тато се развеле, па мама донесла друг, па и тој не чинел, па трет, па и татп исто донесол друга, трета... Треба малку кочница да си ставите. Уште неразведена, хемија дали имало?!
    Каде со тој памет?

На Goldenwoman му/ѝ се допаѓа ова.
  4. GrevMk

GrevMk Популарен член

Се зачлени на:
    7 септември 2017
    Пораки:
    567
    Допаѓања:
    2.726
    @Neophodna
    Оди бајо да ти даде крстена вода. После поинаку ќе размислуваш и за мажите и за законот за јазици.

На buba4e89, Simona122, DAngel и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. Neophodna

Neophodna Истакнат член

Се зачлени на:
    2 февруари 2018
    Пораки:
    569
    Допаѓања:
    550
    Знам многу добро какви се машките

6. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.165
    Допаѓања:
    177.114
    Што е важно кој ќе пише. И преку нет не може да се засакаат, може да се симпатизираат. Како без допир, без бакнеж може човек да те засака, немогуче то. Нека не лета.

:rofl::rofl::rofl:

Може.

Да го игнорираш типов, оти пак исто ќе ти направи и по втор пат.

Јас ништо не те разбрав. :?:

@Simona122 ти девојче не знаеш што сакаш, ниту пак дечко ти го сакаш па се грижиш за други врски, па за невини или веќе девојки станати. 3 години те чекал, ти кажува нешто тоа? Те ценел, те почитувал, не те присилил најважно и мислиш дека ако си му дала ќе го врзеш за кук и треба да ти кажува со кого моча? Ако не ти го дал телефонот може имал некоја тајна со другар му, ти треба тоа да му го знаеш. Приватно си е тоа.
    Ти сакаш да му раскинеш за да видиш дали ќе те бара, ќе трча по тебе. Јас сум сигурна дека нема да го стори тоа, ама нека. Тебе те јаде помисла затоа што немаш што да правиш друго во животот. 19 години имаш и мислиш дека си зрела и дека ако имаш на мисловна опсесија дека те вара дечко ти, значи така е по секоја цена. Нема уште долго да те трпи он верувај.
    А и ако те варал, ќе се познава од него и самата ќе приметиш.
    Многу грешни размислувања имаш, ама ај нека е така како што мислиш, мала си има време ќе ги смениш размислувањата.

На Srcka $, Alisa22, marchi-cool и 2 други им се допаѓа ова.
  7. RAF Camora

RAF Camora Истакнат член

Се зачлени на:
    6 февруари 2018
    Пораки:
    1.576
    Допаѓања:
    10.984
    Па така де . Вели дека не ме сметала за машко најмногу мразам кога пред време некој донесува заклучок, а не ја знае личноста во ниту еден аспект според кој расудува. Затоа ќе бидеме заостанати во сите сегменти од општеството.

На Srcka $ и buba4e89 им се допаѓа ова.
  8. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.165
    Допаѓања:
    177.114
    Неопходна има некои заостанати размислувања и во други теми се контрира. Мислам дека е мала и неискусна, но тоа е само претпоставка. Јас се сложувам со тебе и се изнасмеав за тоа со диносаурусот хаха.

На Alisa22 и RAF Camora им се допаѓа ова.
  9. RAF Camora

RAF Camora Истакнат член

Се зачлени на:
    6 февруари 2018
    Пораки:
    1.576
    Допаѓања:
    10.984
    Баш ми е мило доколку те насмеав и ти го разубавив денот. Инаку искрено на почетокот Неопходна ме збуни со тоа што го напиша, си велам сигурно се шегува не верував дека е сериозна за она што го пишува. Кога во продолжение распад на системот.

10. Simona122

Simona122 Активен член

Се зачлени на:
    6 март 2018
    Пораки:
    63
    Допаѓања:
    5
    Извини вака ама несмејам да давам свои мисленја во врска со други проблеми? Мојов.проблем е дека јас се сомневам а неможам да докажам и дека од таа помисла се чувствувам понижена, а ако сакав да раскинам ке смислев има 1000 причини кои можам да ги измислам. Сепак кој како го свати мојот провлем,неможат сите исто.Ја отворив темава за непто што ме мачело, можеби изгледа дека е везврска но навистина е така ама небитно, јас вчера го напишав.мојот проблем, добив доста мислења кои ми помогнаа и тоа е тоа. А незначи дека ако јас според тебе сум незрела, незнам што правам дека не можам да го изјаснам моето мислење во врска со други проблеми тука.

11. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.165
    Допаѓања:
    177.114
    Кажав јас најреално што можам, не знаеш што сакаш од себе прво па од дечкото.
    Наброја причини дека не иделе машки со девојки кои не биле невини - тоа го нема во овој свет во кој јас живеам и на мои години. Наброја причини што дечко ти не ти давал телефон и тоа се случило пред 5 месеци - ти сега влакно во манџата ќе бараш. Не си зрела сите ти кажаа тука.
    Никој не ти рече да не даваш совети туку да ги прифатиш советите за проблемот што ти го имаш, да го решиш. Јас многу добро знам што значи мисловна опсесија за нешто што не е така и до кај ќе те одведе таа опсесија. Пишувај убаво да те разбере човек и без нервози.
    Вчера не сум била на форумов активна колку сега што се заседнав да пишам совет.

На marchi-cool му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Simona122

Simona122 Активен член

Се зачлени на:
    6 март 2018
    Пораки:
    63
    Допаѓања:
    5
    Па јас нереков дека не сакаат машките скинати, реков дека има и такви ете наведов пример од.моја другарка дечкото дека не сака скинати а исто така и кажав дека тое се заостанати, знсче има такви кои што не сакаат скинати ама се некои со посебен мозок аи рерки се. Но сепак нивен избор. А тоа што пред.пет месеци сум се сомневала пставило трага и ден денес во мене па затоа побарав помош.

13. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.165
    Допаѓања:
    177.114
    Ти си се сомневала поради тоа што не ти дал телефон што е апсурд.

14. JustFun

JustFun Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2014
    Пораки:
    1.027
    Допаѓања:
    2.774
    И мојот бивш не сакаше скинати па после неколку месеци врска ми раскина од смешни причини.
    Туку и ти си се плашела да не открие со кој си пишувала да не се посомнева, да не ти раскине што значи не си светица.

Типувам 1 дека ќе му раскине за недела дена, и тоа е многу. Коефициент 1.80

На buba4e89 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Simona122

Simona122 Активен член

Се зачлени на:
    6 март 2018
    Пораки:
    63
    Допаѓања:
    5
    Ашсурд неапсурд незнам, јас таква сум. Не варам с не сакам да сум варана е сега можда стварно сум претерала за тоа со телефонот ама тое е секој си е различен.

16. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.165
    Допаѓања:
    177.114
    Ни тој не сакал да е варан ама ни ти не си го давала телефонот, си пишувала со други.
    Не го сакаш дечко ти објективно вака само ти е навика и немаш што да правиш си играш со него, де ме вараш, де телефон не ми даваш, де си му дала како може така, како може вака....и така во круг.
    И он кога ќе ти раскине ќе плачеш, ќе викаш згрешив.

На malalola му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Simona122

Simona122 Активен член

Се зачлени на:
    6 март 2018
    Пораки:
    63
    Допаѓања:
    5
    Да, се плашев ама не поради раскинување туку тој кога виде еднаш шамари добив за едно здраво шо сум вратила, а од кај јас па да знам чим не го давал и тој можда.пишувал ама камо да е така, само да пишувал, ништо појќе.

18. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.165
    Допаѓања:
    177.114
    Те тепал????

19. JustFun

JustFun Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2014
    Пораки:
    1.027
    Допаѓања:
    2.774
    ko se bije taj se voli :D

Башка не знам што да ти кажам друго девојче, подобро раскини му, ако навистина те тепал тоа е голема причина.
    Ако еднаш ти кренал рака ќе го стори тоа пак.

На hermosa, Alisa22, marchi-cool и 2 други им се допаѓа ова.
  20. Simona122

Simona122 Активен член

Се зачлени на:
    6 март 2018
    Пораки:
    63
    Допаѓања:
    5
    Не хахаха не ме истепа само шамар еден, рече тој кога не пишува зоштп па јас да го правам тоа али само здраво сопрајс тпа беше се пишувано. Не сум пишувача долго со некој, сум враќала само кога он ке ме изнервирал и истиот ден сум прекинувала да пишам.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.