Ми треба совет и мислење

Discussion in 'Канта' started by kika89, Dec 15, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. S.J.Parker

S.J.Parker Популарен член

@Simona122 дај број од дечко ти, да му кажам да ти раскине он на тебе , бидејќи еве ти немаш храброст и се гледа дека не го сакаш.
    @Goldenwoman не избрзувај, почекај да се разведеш, да се осамостоиш, да се средиш и да не бидеш зависна од некој, ако добро памтам имаш и две деца, посвети им се на нив. За љубов и хемија има време, ако човекот чувствува нешто за тебе, нема да те брза, напнува или слично, а ти ќе дознаеш каков е он и приватно, зошто може да се случи поради неговата работа со која он мора да биде љубезен и фин спрема тебе и да ти ја покрева самодовербата а ти да ја помешаш со љубов и симпатии.

Goldenwoman likes this.
  2. k.frosina

k.frosina Форумски идол

Леле дали уште се кометира за истово од вчера.. па и страни се испишале (facepalm)

JustFun and Annora like this.
  3. СуперДевојка

СуперДевојка Популарен член

Прво си многу ранлива овој период. Друго, во бракот ти фалело љубов и внимание. Ако сега избрзаш можеш да ја направиш истата грешка. Да се мажиш пак за погрешен.
    Не се залетувај по првиот што ќе ти рече “убава си”. Пажливо бирај. Ете и деца имаш. Тие не смеат да гледаат трауми. Кај мама и тато се развеле, па мама донесла друг, па и тој не чинел, па трет, па и татп исто донесол друга, трета... Треба малку кочница да си ставите. Уште неразведена, хемија дали имало?!
    Каде со тој памет?

Goldenwoman likes this.
  4. GrevMk

GrevMk Популарен член

@Neophodna
    Оди бајо да ти даде крстена вода. После поинаку ќе размислуваш и за мажите и за законот за јазици.

5. Neophodna

Neophodna Истакнат член

Знам многу добро какви се машките

6. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Што е важно кој ќе пише. И преку нет не може да се засакаат, може да се симпатизираат. Како без допир, без бакнеж може човек да те засака, немогуче то. Нека не лета.

:rofl::rofl::rofl:

Може.

Да го игнорираш типов, оти пак исто ќе ти направи и по втор пат.

Јас ништо не те разбрав. :?:

@Simona122 ти девојче не знаеш што сакаш, ниту пак дечко ти го сакаш па се грижиш за други врски, па за невини или веќе девојки станати. 3 години те чекал, ти кажува нешто тоа? Те ценел, те почитувал, не те присилил најважно и мислиш дека ако си му дала ќе го врзеш за кук и треба да ти кажува со кого моча? Ако не ти го дал телефонот може имал некоја тајна со другар му, ти треба тоа да му го знаеш. Приватно си е тоа.
    Ти сакаш да му раскинеш за да видиш дали ќе те бара, ќе трча по тебе. Јас сум сигурна дека нема да го стори тоа, ама нека. Тебе те јаде помисла затоа што немаш што да правиш друго во животот. 19 години имаш и мислиш дека си зрела и дека ако имаш на мисловна опсесија дека те вара дечко ти, значи така е по секоја цена. Нема уште долго да те трпи он верувај.
    А и ако те варал, ќе се познава од него и самата ќе приметиш.
    Многу грешни размислувања имаш, ама ај нека е така како што мислиш, мала си има време ќе ги смениш размислувањата.

Srcka $, Alisa22, marchi-cool and 2 others like this.
  7. RAF Camora

RAF Camora Истакнат член

Па така де . Вели дека не ме сметала за машко најмногу мразам кога пред време некој донесува заклучок, а не ја знае личноста во ниту еден аспект според кој расудува. Затоа ќе бидеме заостанати во сите сегменти од општеството.

Srcka $ and buba4e89 like this.
  8. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Неопходна има некои заостанати размислувања и во други теми се контрира. Мислам дека е мала и неискусна, но тоа е само претпоставка. Јас се сложувам со тебе и се изнасмеав за тоа со диносаурусот хаха.

Alisa22 and RAF Camora like this.
  9. RAF Camora

RAF Camora Истакнат член

Баш ми е мило доколку те насмеав и ти го разубавив денот. Инаку искрено на почетокот Неопходна ме збуни со тоа што го напиша, си велам сигурно се шегува не верував дека е сериозна за она што го пишува. Кога во продолжение распад на системот.

10. Simona122

Simona122 Активен член

Извини вака ама несмејам да давам свои мисленја во врска со други проблеми? Мојов.проблем е дека јас се сомневам а неможам да докажам и дека од таа помисла се чувствувам понижена, а ако сакав да раскинам ке смислев има 1000 причини кои можам да ги измислам. Сепак кој како го свати мојот провлем,неможат сите исто.Ја отворив темава за непто што ме мачело, можеби изгледа дека е везврска но навистина е така ама небитно, јас вчера го напишав.мојот проблем, добив доста мислења кои ми помогнаа и тоа е тоа. А незначи дека ако јас според тебе сум незрела, незнам што правам дека не можам да го изјаснам моето мислење во врска со други проблеми тука.

11. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Кажав јас најреално што можам, не знаеш што сакаш од себе прво па од дечкото.
    Наброја причини дека не иделе машки со девојки кои не биле невини - тоа го нема во овој свет во кој јас живеам и на мои години. Наброја причини што дечко ти не ти давал телефон и тоа се случило пред 5 месеци - ти сега влакно во манџата ќе бараш. Не си зрела сите ти кажаа тука.
    Никој не ти рече да не даваш совети туку да ги прифатиш советите за проблемот што ти го имаш, да го решиш. Јас многу добро знам што значи мисловна опсесија за нешто што не е така и до кај ќе те одведе таа опсесија. Пишувај убаво да те разбере човек и без нервози.
    Вчера не сум била на форумов активна колку сега што се заседнав да пишам совет.

marchi-cool likes this.
  12. Simona122

Simona122 Активен член

Па јас нереков дека не сакаат машките скинати, реков дека има и такви ете наведов пример од.моја другарка дечкото дека не сака скинати а исто така и кажав дека тое се заостанати, знсче има такви кои што не сакаат скинати ама се некои со посебен мозок аи рерки се. Но сепак нивен избор. А тоа што пред.пет месеци сум се сомневала пставило трага и ден денес во мене па затоа побарав помош.

13. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Ти си се сомневала поради тоа што не ти дал телефон што е апсурд.

14. JustFun

JustFun Истакнат член

И мојот бивш не сакаше скинати па после неколку месеци врска ми раскина од смешни причини.
    Туку и ти си се плашела да не открие со кој си пишувала да не се посомнева, да не ти раскине што значи не си светица.

Типувам 1 дека ќе му раскине за недела дена, и тоа е многу. Коефициент 1.80

buba4e89 likes this.
  15. Simona122

Simona122 Активен член

Ашсурд неапсурд незнам, јас таква сум. Не варам с не сакам да сум варана е сега можда стварно сум претерала за тоа со телефонот ама тое е секој си е различен.

16. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Ни тој не сакал да е варан ама ни ти не си го давала телефонот, си пишувала со други.
    Не го сакаш дечко ти објективно вака само ти е навика и немаш што да правиш си играш со него, де ме вараш, де телефон не ми даваш, де си му дала како може така, како може вака....и така во круг.
    И он кога ќе ти раскине ќе плачеш, ќе викаш згрешив.

malalola likes this.
  17. Simona122

Simona122 Активен член

Да, се плашев ама не поради раскинување туку тој кога виде еднаш шамари добив за едно здраво шо сум вратила, а од кај јас па да знам чим не го давал и тој можда.пишувал ама камо да е така, само да пишувал, ништо појќе.

18. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Те тепал????

19. JustFun

JustFun Истакнат член

ko se bije taj se voli :D

Башка не знам што да ти кажам друго девојче, подобро раскини му, ако навистина те тепал тоа е голема причина.
    Ако еднаш ти кренал рака ќе го стори тоа пак.

hermosa, Alisa22, marchi-cool and 2 others like this.
  20. Simona122

Simona122 Активен член

Не хахаха не ме истепа само шамар еден, рече тој кога не пишува зоштп па јас да го правам тоа али само здраво сопрајс тпа беше се пишувано. Не сум пишувача долго со некој, сум враќала само кога он ке ме изнервирал и истиот ден сум прекинувала да пишам.

Thread Status:
Not open for further replies.