Ми треба совет и мислење

Дискусија во 'Канта' започната од kika89, 15 декември 2009.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.111
    Епа не му пишувај повеќе да видиш реакција.
    Кога ќе ја видиш реакцијата ќе знаеш што понатака.

2. Purelove92

Purelove92 Популарен член

Се зачлени на:
    7 март 2015
    Пораки:
    1.026
    Допаѓања:
    3.571
    Реакцијата ќе биде по 3-4 дена:
    - каајј сии тии ;)
    - јеј ми пиша срце мое убаво.
    Секоја жена/маж заслужува внимание, како што пиша веќе реагирала на тоа но немало никаква промена. За здрава врска потребни се двајца, себично и одвратно е само еден да дава љубов, а другиот да кулира. Девојко не доволувај да се чувстуваш вака, ќе ти ја уништи самодовербата итн..Раскини пред да ти биде раскинато и на крај тебе да те направи виновна зашто бил '' зафатен''. Повеќе став и достоинство.
    @blonde17 Што има да те бара кога сте раскинале? Ајде таму тури му пепел, главата горе прочитана книга.

На Aquamarine93 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. RAF Camora

RAF Camora Истакнат член

Се зачлени на:
    6 февруари 2018
    Пораки:
    1.576
    Допаѓања:
    10.984
    Можеби има некој сериозен проблем, па не сака да ја оптоварува со својот проблем. Јас секогаш велам дека за се треба да се разговара помеѓу двата партнери. Но сите кога имаат некој проблем се одалечуваат, а не уште повеќе да се зближат со партнерот. Затоа треба еден сериозен муабет да направат.

На IM.TMKQ и buba4e89 им се допаѓа ова.
  4. Purelove92

Purelove92 Популарен член

Се зачлени на:
    7 март 2015
    Пораки:
    1.026
    Допаѓања:
    3.571
    Па разговарала, реагирала на тоа он негирал..Ако има некој сериозен проблем треба да и каже 1 и пол година, ваљда довербата е стекната, најубаво е кога партерот освен љубовник тие и најдобар пријател. На сите ни треба некој да не дигне кога сме down, а кој друг ако не тој/таа што ја сакаш..

На IM.TMKQ му/ѝ се допаѓа ова.
  5. RAF Camora

RAF Camora Истакнат член

Се зачлени на:
    6 февруари 2018
    Пораки:
    1.576
    Допаѓања:
    10.984
    Епа тогаш нешто друго е во прашање, а ние може до судниот ден да погодуваме што може да биде. Ако не сака да разговара се става во уште поголеми проблеми не само себе туку и неа.

На buba4e89 и Purelove92 им се допаѓа ова.
  6. waterland

waterland Активен член

Се зачлени на:
    13 март 2018
    Пораки:
    46
    Допаѓања:
    10
    @Carolin. @buba4e89 @RAF Camora @Purelove92 дечки фала за советите.
    Разговаравме ноќеска. Му кажав дека како што он секојдневно си добива гуд морнинг текстови, како што мене ме интересира и се грижам кај е и што прави му реков дека и јас го заслужувам истото. Прво реагираше како дали сериозно ми претставувало мене ова проблем, он мислеше не сум сериозна... Вика што е битно дали јас би ти пишал или ти, ама не ме сфаќа, сакам да ми покаже дека и он мисли на мене и дека го интересирам. И ми вика дали ти сакаш ја на секои 5 минути да ти досадувам му викам не, не ме сфаќаш, никој не сака на секои пет минути ѕррр да му прави мобилниот, нормално си има граници, него се осеќам како само мене да ми е грижа па сакам да си проверам кај е што е. И сега сме зафатени периодов, нормално дека во живо кога се гледаме се е поубаво, ама ете има денови кај што нема време но не треба да значи дека во тие денови не треба јас да го потсетувам дека може еднаш да му текне на мене. Како и да е, на крајот ми се извини и рече дека сум во право за ова но он не го гледал како сериозно голем проблем(како што сум го направила јас), ќе видиме што ќе испадне...

На buba4e89 и Carolin. им се допаѓа ова.
  7. Neophodna

Neophodna Истакнат член

Се зачлени на:
    2 февруари 2018
    Пораки:
    569
    Допаѓања:
    550
    Ја со дечко ми сега ми е вереник,кога ми беше дечко ич не ми пишуваше на фб,ни пораки,ни на фб,многу ретко пишувавме

8. SunnyGirl2

SunnyGirl2 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 ноември 2012
    Пораки:
    5.588
    Допаѓања:
    5.936
    Здраво
    Мојот партнер е 23 год и ми даде пас. Од фб при една кавга да сум видела дека не си пишува со други. Ок се бевме онака закачиле за лајковите на помали девојчиња по 15 год до 17 г.

А порано се смувал со 25 девојки ми кажа а и ја слушнав дека бил женскар. Сега дека бил легнат на брашното. Да ми сметаат лајковите зашо овие малите се залетуваат одма. Плус знае дека пишувањето на некои зборчиеа правилно го сакам и тој за да ме нервира ми пишува грешка.

ВИЕ што мисење имате и каков совет би ми дале.

9. Neophodna

Neophodna Истакнат член

Се зачлени на:
    2 февруари 2018
    Пораки:
    569
    Допаѓања:
    550
    Добро де само им лајкува и ти лајкнуваш машки,битно не им се пушта и не излегува со секоја

На buba4e89 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. СуперДевојка

СуперДевојка Популарен член

Се зачлени на:
    28 март 2017
    Пораки:
    2.849
    Допаѓања:
    17.194
    Нека го укинат бе ова фејсбуков. 90% од народов ќе се во среќни врски ако нема социјални мрежи.

На Purelove92, Aquamarine93, buba4e89 и 8 други им се допаѓа ова.
  11. lost123

lost123 Форумски идол

Се зачлени на:
    13 април 2017
    Пораки:
    2.883
    Допаѓања:
    59.397
    Совет да го чуваш додека сеуште е со тебе.

12. Annora

Annora Популарен член

Се зачлени на:
    5 март 2015
    Пораки:
    1.361
    Допаѓања:
    6.851
    ^ Нема потреба од споделување на лозинката со партнерот. Секој си има своја приватност и не е поентата да изиграваш детектив за да се увериш дека не пишува со никој. Па нормално дека нема да пишува уште кога знае дека 24/7 ќе си уклучена од неговиот профил и се пратиш :D
    Незнам каков совет сакаш, не гледам тука никаков проблем. Ако ти смета лајкнувањето, кажиму и тоа е тоа...

На ЕденЧлен му/ѝ се допаѓа ова.
  13. victoria000

victoria000 Нов член

Се зачлени на:
    22 март 2018
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Здраво
    Ми треба мислење
    Вчера по грешка на вибер на видео кол му се титнав на бившиот, бидејки во именик имам двајца на негово име, стварно беше по грешка, незнам дали да му се извинам? Што мислите?
    Не сме во никакоов контакт да напоменам , само на здраво сме, секој си има свој живот има он девојка јас дечко...

14. PogbaPol

PogbaPol Популарен член

Се зачлени на:
    27 мај 2015
    Пораки:
    2.511
    Допаѓања:
    10.358
    SO BARA USTE VO IMENIKOT BIVSIO!?!????!!

На buba4e89, СуперДевојка и ЕденЧлен им се допаѓа ова.
  15. ЕденЧлен

ЕденЧлен Форумски идол

Се зачлени на:
    31 октомври 2016
    Пораки:
    4.556
    Допаѓања:
    78.316
    Озболно ова правите на 23-25 год?Будала е пасс што ти дал.Денес си му девојка утре не,башка чим немаш верба во него и се фаќате за фб баталете врската пошто не ви иде на добро ич.Не сте деца од 14-15 год,веќе сте возрасни.

На DAngel и Annora им се допаѓа ова.
  16. victoria000

victoria000 Нов член

Се зачлени на:
    22 март 2018
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Не сум го избришала, поради тоа што другарка ми еднаш се јави од кај мене кај него и сум заборавила да го избришам :(

17. Frosi333

Frosi333 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2018
    Пораки:
    197
    Допаѓања:
    156
    Ne gledajki na toa kakva e devojkata -ubava ili ne.Kako da prepoznaeme takvi maski?

18. PogbaPol

PogbaPol Популарен член

Се зачлени на:
    27 мај 2015
    Пораки:
    2.511
    Допаѓања:
    10.358
    Ja bi gi definiral tie:
    Da se e*ne nesto pa makar i zensko

На buba4e89, GrevMk и kikkki им се допаѓа ова.
  19. lost123

lost123 Форумски идол

Се зачлени на:
    13 април 2017
    Пораки:
    2.883
    Допаѓања:
    59.397
    Зошто ваков коментар?
    И јас ги имам бившите во именик, нека се извини дека е по грешка и крај. Сепак секој си тргнал по различен пат, не гледам ништо лошо да го имаш бројот на бившиот.
    Некој го има пример да знае на кого да не врти или на кого да не крева :D

20. PogbaPol

PogbaPol Популарен член

Се зачлени на:
    27 мај 2015
    Пораки:
    2.511
    Допаѓања:
    10.358
    kapslog zaboraviv da iskl

На Miss.A. му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата: