Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Ми треба совет и мислење

Дискусија во 'Канта' започната од kika89, 15 декември 2009.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. draganaforever

draganaforever Истакнат член

Се зачлени на:
    25 септември 2011
    Пораки:
    41
    Допаѓања:
    6
    здраво феминки итно ми треба совет од вас зошсто навистина многу ја оплескав.идев до еден тип кој многу го сакав и усте го сакам.после раскинувањето после еден месец бев на забава каде что беше и мојот бивши.јас бев пијана многу испив бидејки ми беше криво што не мозам да го имам.напротив тој цело време ме гледаше.сите беа пијани а јас почнав да играм со еден другар на мојот бивши и тој бидејки не мозел да го гледа тоа и рекол ја една моја другарка да не тргне од него.сега сите мислат дека јас сум со него итн.многу ми е тешко што место да му пристапм на бившиот јас ја направив таа глупост со дрѕгар му.пред некој ден бев на зурка каде сто бесе пак мојот бивши.цело време ме гледаше отиде на копмјѕтер ја пусти песната МУШТУЛУК ме погледна право во оци тоа беше знак дека е за мене.цело време ме глеаше.знам дека му значам ама јас поставив гланица со моето глупо однесување заради тоа сто сакав да му вратам за тоа сто ме повреди,сега самата се повредив и нема шанси некогас да каса да биде пак со мене.ама сепак во себе имам надез дека мозеби тие знаци од негова страна значат нешто.од друга страна испанав к.... во оците на другите знаете она еве ја оваа со двајца другари.сто да правам треба ли да се надевам.навистина не знам што да мислам.ви благодарам однапред :(

2. Arianna

Arianna Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јануари 2012
    Пораки:
    279
    Допаѓања:
    145
    А зошто не правиш муабет со него? Разговарај и пробај да го извлечеш најдоброто од тоа. Кажи дека си погрешила и извинисе. Стварно си ја оплескала малце :wasntme:

3. draganaforever

Се зачлени на:
    25 септември 2011
    Пораки:
    41
    Допаѓања:
    6
    знам дека треба тоа да го направам ама срцето друго ми казува
    не знам како да пристапам до него да не ме направи будала.му пратив порака пред некој ден ИЗВИНИ ЗА ЦЕЛАТА СИТУАЦИЈА.јас би направила муабет со него ама баш тоа ме интересира дали тие знаци од негова страна вредат несто не сакам пак да испаднам будала

На SIRGO му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Arianna

Arianna Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јануари 2012
    Пораки:
    279
    Допаѓања:
    145
    Епа сега ем сакаш да си со него, ем не сакаш да испаднеш будала. Едно мораш да жртвуваш или гордоста или љубовта. Вистинска љубов на секој ќош нема, не биди горделива и пријди му прва. Ако не правиме падни-стани во животот, ништо нема да научиме. Јави му се и кажи му дека сакаш да разговарате дали би сакал и тој... Само така ќе дознаеш дали тие знаци вредат нешто или не. Неможеш да дознаеш ако не зборуваш со него...

5. Butterfly15

Butterfly15 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јуни 2010
    Пораки:
    1.147
    Допаѓања:
    2.620
    Ако сакаш да знаеш на што си мораш да зборуваш со него. Не може така само според неговите знаци да знаеш. И сигурно нема да испаднеш будала ако зборуваш само со него. Тоа зборување не мора да значи дека ти ќе го молиш него да ти се врати. Кажи му најискрено како се чувствуваш, но немој да го молиш. А тоа што се случило со неговиот другар е грешка и тоа на пијана глава. Немој толку да обрнуваш внимание на тоа што мислат и зборуваат другите. Ти си му се извинила на него и пак му се извини, но немој толку да го преовеличуваш тоа. Ако зборуваш нема ништо да изгубиш, а можеш да добиеш. ;)

6. draganaforever

Се зачлени на:
    25 септември 2011
    Пораки:
    41
    Допаѓања:
    6
    денес бев на кафе и тој беше таму.седевме до затварање на кафичот и после тргнавме со една другарка накај дома а тој идесе позади нас со еден другар.мојата другарка го вика тој примети дека е несто за мене и го довлецка другар му со него.падна некој глуп муабет каде што како а цело време гледав од него знаци.ме интересира зошто не дојде сам како сто примети дека треба?не знам како да го сватам тоа дали не сака или едноставно не сака одма да показе слабост?

7. Butterfly15

Butterfly15 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јуни 2010
    Пораки:
    1.147
    Допаѓања:
    2.620
    Немој да мислиш дека само ние женските имаме гордост. Напротив, нивната гордост е некогаш поголема и он нашата. Ти си го повредила неговото его со тоа што си го направила со негов другар. Мислам дека не сака да покажува слабост затоа што сеуште е повреден. Превземи ги ти работите во твои раце, но ако тој не покажува никакви знаци дека сака пак да е со тебе, немој да бидеш упорна.

8. draganaforever

Се зачлени на:
    25 септември 2011
    Пораки:
    41
    Допаѓања:
    6

вцера една моја другарка кога си идела накај дома го сретнала и ку рекла дека скам да разговарам со него.а тој и рекол дека после таа вечер на забавата тој се срами да казе дека некогас бил со мене,и дека нема сто да правиме мауебт едно мое извини не вредело нисто.е сега ме интересира дали збори неговата городст или навистина мисли така .зосто знаците сто ги гледам опд него не го показуваат тоа.

9. draganaforever

Се зачлени на:
    25 септември 2011
    Пораки:
    41
    Допаѓања:
    6

вцера една моја другарка кога си идела накај дома го сретнала и ку рекла дека скам да разговарам со него.а тој и рекол дека после таа вечер на забавата тој се срами да казе дека некогас бил со мене,и дека нема сто да правиме мауебт едно мое извини не вредело нисто.е сега ме интересира дали збори неговата городст или навистина мисли така .зосто знаците сто ги гледам опд него не го показуваат тоа.

10. sillygirl

sillygirl Истакнат член

Се зачлени на:
    21 февруари 2011
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    2
    Mислам дека дечкото е разочаран и дека не го кажува тоа тој туку неговото повредено его и гневот. До сега тој бил навикнат да ти биде единствен и фактот што ти си играла (си го заменила) со некој друг, што во случајот е неговиот другар очигледно допрело нешто длабоко во него па за да се понаша вака. Треба да не го брзаш, да зборуваш со тој негов другар па да пробаш да извлечеш нешто од тоа... Ако напнеш сега за да разговарате, верувај ми, ќе згрешиш и ќе го изгубиш, можеби потоа и нему ќе м биде криво, но касно е за каење...
    Среќа!!!

11. Cakica

Cakica Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2012
    Пораки:
    589
    Допаѓања:
    7.665
    драганче остави го да одмори ама од далеку пак прашувај за него стави му до знаење дека се интересираш за него , машките се поопасни од жена кога ќе се заљубат а уште поопасни кога ќе се разочараат многу повеќе тагуваат од нас верувај ми
    Позззззззззззззззз :angel:

На amberr му/ѝ се допаѓа ова.
  12. draganaforever

Се зачлени на:
    25 септември 2011
    Пораки:
    41
    Допаѓања:
    6
    јас ке дозволам да помине време би направила се што е потребно за повторно да бидам со него.ама ме мачи прасањето дали некогаш ке помине преку таа глупост што се случи со другар му :worried:

13. sillygirl

sillygirl Истакнат член

Се зачлени на:
    21 февруари 2011
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    2
    Па би требало да помине освен ако тој твојот не е некој кретен, па да неможе да сфати дека сите ние понекогаш правиме грешки и ги повредуваме саканите со цел да им докажеме дека можеме подобро... :)

14. draganaforever

Се зачлени на:
    25 септември 2011
    Пораки:
    41
    Допаѓања:
    6
    вцера бев на забава и он беше таму.цело време се пушташе на една а прво м,е гледа мене право во очи да види дали го гледам а јас се правев ладнокрвна се смеев играв како да не ми егајле.после тоа дознав дека тоа била некоја диверзија сто ја прави он.јас кога играв цело време ме гледаше.искрено да ви казам доста ми е од таквата игра треба ли несто драстично да превземам или нека остане се како што е?

15. Sonce77

Sonce77 Активен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2012
    Пораки:
    52
    Допаѓања:
    9
    Ако ти се свиѓа тогаш ок е, еднаш се живее, а доклку осеќаш дека не сакаш немој!

16. mala0222

mala0222 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 август 2011
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    8
    Ми треба ваше мислење :/ :(( Се знам со дечкото веќе една година као другари се разбира но некои околноти направија да не зборуваме повеќе :/ но јас сега почнав да чуствувам љубов кон дечкото а повеќе не правиме муабет кога ќе се видиме тоа ме растажува :/ не знам дали да му пишам нешто на фб или пак некоја моја другарка да го гибни нешто? кажете ми што да правам :/ :( :( :( :( :( ;(

17. WildCherry

WildCherry Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    1.193
    Допаѓања:
    1.172
    Мислам дека директно би требало да му се обратиш на детево. Сепак причината за ваше не зборење не е од твоја страна ниту негова, објасни му го тоа, направи го првиот чекор, па после види што ке биде. не губиш ништо, напротив можеш и да добиеш .

18. blond.bunny

blond.bunny Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јули 2011
    Пораки:
    255
    Допаѓања:
    122
    Подобро да му пишеш ти на фб ќе си знаеш од прва рака одколку да вмешуваш трето лице во приказната :)

19. verica94

verica94 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јули 2011
    Пораки:
    298
    Допаѓања:
    28
    веке неколку дена се гледам со еден дечко..
    ни иде супер и муабетот и се.. дефинитивно е мој тип
    но јас го лазев за една битна работа во врска со мене и сега се осекам многу глупаво заради тоа..
    знам дека направив грешка дури сега го увидов тоа.
    кога го реков тоа мислев дека ке биде полесно но изгледа не е.
    многу ми е тешко размислувам цело време.
    знам дека згрешив но доколку признаам ке ме остави .
    ипак за битна работа станува збор .
    размислувам да му речам некој период да не се гледаме , на дистанца да сме малце..

Kако да направам?

20. lola-86

lola-86 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 мај 2011
    Пораки:
    729
    Допаѓања:
    198
    За што си го излажала?Страв ти е да не октрие за лагата? :)
    Не се одалечувај зошто ќе ги заладиш односите.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.