Ми треба совет и мислење

Discussion in 'Канта' started by kika89, Dec 15, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Mr.X

Mr.X Активен член

Ама зошто да ти пречи???? Зошто си го тормозиш мозокот со работи кои апсолутно ништо не менуваа во вашата врска????
    Чим имаш доверба остај го нека дише.

2. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Има разлика во тоа некој да го сакаш и некој да ти се допаѓа. Мислам дека во овој случај, ти му се допаѓаш. Или па се работи за личност која игра на сигурно и не сака да биде одбиена ако директно се изрази. Може вака одоколу чека позитивна реакција од твоја страна.

Frosi333 likes this.
  3. IM.TMKQ

IM.TMKQ Форумски идол

Единствено не се чувствував добро кога ќе видев. Јас да бев на негово место и да му пречеше веднаш ќе престанев. Тоа малку ме повреди. Знам дека се банални работи и затоа сакав да слушнам мислење.

lovestoneddd likes this.
  4. Mr.X

Mr.X Активен член

Види, тоа што сте во врска не значи и дека треба да сте слепи или осетот за убаво да Ви затапи......се додека е лајк и нема причина за сомнеж и сериозен разговор, не го гуши........стануваш посесивно и си го оболуваш мозокот без никаква цел.

5. Frosi333

Frosi333 Истакнат член

:D ne mora da se zafrkavas kulturno si prasav :D

6. Mr.X

Mr.X Активен член

Еве ќе пишсм мое мислење :)
    Зошто не се видите и да разговарате отворено?? Без слики и лајкови и слични детски работи, туку отворен дијалог како нормални луѓе. Ем ќе немаш криви илизии ем ќе си знаеш на што си. As simple as that. :)

7. Batterfly93

Batterfly93 Истакнат член

image.png Дали овој прстен е свршенички и дали се купува само во такви случаеви?
    Јас добив сличен таков за поклон и искрено преубав ми е, само што сега ми е малку чудно да го носам поради тоа што добив такви мислења дека е свршенички??

Last edited: Jun 4, 2018
  8. S.J.Parker

S.J.Parker Популарен член

Зависи од кого е, и каква му била намерата, другарка доби прстен за роденден но не и предлог за брак, друга доби предлог за брак а прстен по една недела.
    Значењето барај го во тој што ти го подарил.

9. Batterfly93

Значењето знам какво е, го добив од дечко ми за 5 год. врска. Му се допаднал го купил исто и мене многу ми се допаѓа. Но дали е глупаво да го носам пошо е еден вид свршенички прстен?

10. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Мене ми купи бившиот прстен за роденден пред неколку години и кога прекинавме го вратив.:rofl:
    Поклон е, не е свршенички, не клекнал дечкото.
    Носи си го.

Batterfly93 likes this.
  11. СуперДевојка

СуперДевојка Популарен член

А ти нешто носиш зашто тебе ти се свиѓа или ради мислењата на некои?
    Дај малку живејте си за себе, носете што ВИЕ сакате и турите пепел на другите.

12. Batterfly93

Па јас го носам секако, но добив некои невкусни шеги од колега дека тоа бил свршенички се знаело за што се купува бла бла... знам дека е од љубомора пошо прстено е голем дебел со големо камче, дм го купил 7000ден. Но сепак не се чувствував убаво поради тие зборови, па за секој случај да си побарам мислење, тоа е човек без многу самодоверба па на се нешто ќе се тресам дали е исправно или не...

13. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Кажи му на тој, не бе, за веренички прстен поубав ќе ми купат :) Нек пукне!

14. draganaforever

draganaforever Истакнат член

добро вечер
    ми треба мислење од вас.
    пред 7 години се запознав со еден дечко беше љубов на прв поглед излеговме неколку пати ама тој мораше на оди на работа во странство решивме да оставиме како што е бидејќи заминуваше за цел живот.после 7 години го сретнав пак како е мозно да ги имам истите чувства истото грчење во стомакот тој на секој начин се обидуваше да ме допре да биде во моја близија седејки до мене ..... дали станува за некоја голема љубов ? во меѓу време имав долга 4 год врска немавме никаков контакт.за зал сега повторно се врати на работа во странство нема надез за таква врска ама не мозам да се смирам веќе неколку денови

15. Belgin1

Belgin1 Популарен член

Претпоставувам дека имате +20 години па затоа тоа лајкнување на фејсбук, посебно па таков тип на коментари ми е премногу ниско.
    Дечко ми да го направи ова и јас би се чуствувала лошо. Не се замарам и не обрнувам внимание за социјални мрежи ама па тоа реално е и некој начин на кој луѓето си го покажуваат карактерот. разговарај со дечко ти пак, во ред е да лајкне слика на комшика, школска, другарка или колешка ама лајкнување на се и сешто па и такви глупи коментари опасна си риба реално не доликуваат за некој кој е во врска.

Dr.Zzz and Alisa22 like this.
  16. WildMk

WildMk Форумски идол

Пиши му де.

17. draganaforever

отиде во германија нема простор сто ке биде ако му пишам.знам дека осека нешто седевме со друштво тој од нигде негде стана ме гусна и ме бакна во образ ама онака силно ке пукнам

18. WildMk

WildMk Форумски идол

Зошто да не му пишеш?
    Има и врски на далечина.
    Не би биле ни први, ни последни.

theowndemon and IM.TMKQ like this.
  19. draganaforever

дали тој го осека истото по реакциите така ми изгледаше ама кога сите заминаа онака набрзина се поздрави како трема да го фати како да сакаше да избега да ме испаднам смешна

20. IM.TMKQ

IM.TMKQ Форумски идол

Ти пиши му дека мило ти е што се видовте и дека убаво си помина во негово друштво, понатака од разговорот сама ќе видиш дали е заинтересиран.

theowndemon and WildMk like this.
Thread Status:
Not open for further replies.