Ми треба совет и мислење

Discussion in 'Канта' started by kika89, Dec 15, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. st2007

st2007 Истакнат член

Продолжи секако. Прашај го како е, што има ново, како на работа/факултет, сеедно...што и да го прашаш мора да ти одговори некако, па текот на разговорот сам ќе си се одреди...

2. Leroy

Leroy Истакнат член

Ocigledno e deka zivejme ,ama ocigledno e deka ne mozi covek da ima svoe mislenje :D . Jas vas vi se obrativ ili na devojkata ? Kazuvajte si vo svoe ime i ne trudete se da negirate mislenje na drugiot . Ne e zrelo od licnosti koi sakaat da se pokazat kako pametni.

3. Ana.brojka

Ana.brojka Истакнат член

Update
    Јес да се ова слатки маки али аман немам живци ја за ова :D
    Да се надоврзам само на погоре муабетот, точно, никаков особен труд нема направено, да речам нешто особено ја турка работата. Ама тука машките генерално се такви, полно пати женските прават многу работи.
    Се додека е еднакво до негде, јас сум задоволна, тоа се смета за добро, не мора он се да прави.

Иначе продолжив муабет, го прашав што има план за вечер, и ми рече филм ќе гледал на нетфликс, али прво да се истуширал, и викам -Туш пред нетфликс, да не очекуваш друштво? :P И ми вика -Не, туку трчав пред малце и сум преиспотен (нешто вака) и викам добро у тој случај ок, што ќе гледаш? -Не знам, ќе видам што има.
    До-сад-но. Не знам дали игри игра со мене па е ладен сега, или не е заинтересиран стварно не знам, затоа викам неам живци ја за вакви ствари хахах
    А пред да се видиме фин, со смајли понекое, ме прашуваше ствари, сега не ни праша што јас ќе правам..
    ахххх

Cinnamon Bun and candy.cane like this.
  4. candy.cane

candy.cane Популарен член

Епа, тука веќе не знам што да кажам затоа што ова стварно делува незаинтересирано...:(

5. Ana.brojka

Ana.brojka Истакнат член

нели..
    сакам да му пишам нешто у стил, -woah, како да не си истата забавна особа со која се видов пред некој ден. Ок, уживај во вечерта/филмот

али да не е многу дрско или нервозно без потреба? нз

candy.cane likes this.
  6. Ana.brojka

Ana.brojka Истакнат член

Другарка ми рече да не пишувам ништо и да оставам за сега.
    Ќе оставам па ќе видам, секако се спремам сега за искачање и ќе искачам..
    Ќе ви дадам апдејт ако сакате :D

candy.cane likes this.
  7. piksooki

piksooki Популарен член

А дали тоа што со нашите очигледно погрешни мислења кои можат да направат лоша слика за оној кој бара совет,се сметаа за лоши и погрешни хмм?

candy.cane likes this.
  8. Leroy

Leroy Истакнат член

Jas prasav i masko mislenje ,ama toj mi veli deka masko ne bilo zainteresirano dokolku pravi taka ,odnosno mozebi e zainteresiran ama samo minimalno ( nedovolno).
    Samo mene kako zensko mi e cudno da ne e zainteresiran a da ti rece da kazes koga ke si doma i prv da rece deka ubavo si pominal . Zatoa i ti rekov pocekaj nedela dena ,za da mozis da ja razberis situacijata a ne vo smisla da se pravis vazna . Postojat maski koi sakaat fino da te nokautiraat ,a ne znaat deka na toj nacin se najgolemi kukavici .
    Megutoa ok e ...sega vidi dali ke si stoi na zborot za ponedelnik ...dokolku otkaze da znaes deka ne mu se dopagas. Ne sakam da te razocaruvam ,ne sme samo zenskite komplicirani ,i mazite se :D.

Ana.brojka likes this.
  9. Stark

Stark Форумски идол

не е заинтересиран или има и други занимации поинтересни (девојки за чат)

10. Iguanaboy

Iguanaboy Истакнат член

Здраво феминки, замислиете доаѓа дечко и го пробува ова на вас. Како би реагирале вие? би се смееле или пак шамар би му удриле?

11. cresa-jagoda

cresa-jagoda Форумски идол

Ептен глупаво |(

piksooki and candy.cane like this.
  12. DevilGirl212

DevilGirl212 Популарен член

А малку да си крениш его, да не го рецкаш и да видиш како ќе се свртит кругот, кога ти ќе оладиш тој ако му си битна ќе си ги поставуват прашањата ти овде шо ги поставуваш. И дај update (fingers)

cresa-jagoda likes this.
  13. Ana.brojka

Ana.brojka Истакнат член

@Stark @Leroy @DevilGirl212 @candy.cane и сите останати што ги интересира ситуацијава.

Јас тука сум искрена и си кажувам дека ми се допаѓа типот но во суштина опасно играм и јас. Не дека играм игри, но можам да си замислам дека и он не знае што мене ми се мота у глава пошто и јас не сум многу конкретна и не се издавам баш, што е добро.
    Типот или изгубил интерес у мене, или игра опасни игри. А мислам дека е player. Aма ќе го средам јас.
    Мислам дека преувеличувам, сме биле на еден ****инг дејт, што треба, секој ден да ми пишува како да ми е дечко?
    Иако делуваше незаинтересирано малце у муабетот вчера поради која и да е причина, кога му пишав одма ми враќаше на пораки, и никогаш не ме има оставено на seen, секогаш јас го имам оставано.
    И фактот што одма кажа дека е слободен во понеделник за средба, и се согласи на втор дејт, па и не е толку лош. Се работи за амбициозен дечко, а и ко секој нормален човек, ако тотално не сака да ме види повторно, ќе измисли нешто, сигурно нема да троши пак цела вечер со мене на пијачка нели?
    Така што си ќе кулирам до тогаш, не мора да има пораки викендов, па ќе видам однесување во понеделник (наредниот дејт хх). Таман ќе имаме да си кажеме што сме правеле за викенд и сл.
    Така што во понеделник или вторник добивате update ако сакате :D

И морам да ве прашам уште нешто за мислење!!
    Знам дека звучи сега ко да правам планови за игри али верувајте мора така со овој!
    Обично знам како со машки да се поставам ама сакам да видам со овој што ќе испадне.
    (Може и машки да одговорат)

Што е појако и подобро?
    - Да бидам по флертувачки настроена на вториот дејт (пошто на првиот беше повеќе муабет, немаше мнооогу флерт баш, така што сега ќе надокнадам)
    - Илиии, да го ставам во френд зоун? Имам слушано дека машките мразат да ги стави некое женско како за другар, и да викам ја и ти не сме еден за друг, поради бла бла..и дека тоа ги прави да бркаат повеќе и да се докажат. Се надевам ме сфативте тие што знаат на што мислам..
    Значи не ме судете, морам да играм со првото или второто, трето нема, или бар ја не знам.
    Мислења? :D

buba4e89, PinkGirl* and candy.cane like this.
  14. candy.cane

Јас флертот би го одбрала затоа што се работи за пак поискрена ситуација. Мразам игри и глумење недостижност. Да, машките некогаш повеќе се трудат за девојка што е подистанцирана, но не секогаш. Еве јас сум женско, а многу често се имам трескано по некој недостижен. Ама секогаш ми значела искреност и отвореност за нешто ново.

Само би те советувала, флертувањето нека ти е природно и не многу нападно. Дозволи моментите да те водат.

Good luck, те чекам со нови информации.:inlove:

Dentina, cresa-jagoda and Ana.brojka like this.
  15. Ana.brojka

Ana.brojka Истакнат член

Да, и јас мислам така.
    Се нема ништо ултра лошо или страшно десено па за да играм така, дури може и чудно да испадне.
    Ќе идам со флерт да, нема премногу, али малце ќе бидам таква поотворена пошто сепак мислам треба. Ако е премногу нормален муабетот нема да е интересно и привлечно. Барем не за дечко како овој :D
    Договорено, ви пишувам за некој ден :D

cresa-jagoda and candy.cane like this.
  16. DevilGirl212

И јас би ти препорачала со флерт, јас на дм ако му одев со френд зон со неговион карактер денес немаше да сме заедно. Подобро флертувачки и во тој флерт биди недостижна отколку да поставуваш граници и да чекаш тој да ги прекорачи.

17. candy.cane

Јас на мојот ем му пишав прва ем го викнав на дејт (претходно се знаевме и имавме добар "здраво, како си" однос) па се затреска во мене после 3 излегувања.

Shmizla94, Dentina, piksooki and 3 others like this.
  18. DevilGirl212

Мојов се наљути кога на првиот дејт не му дозволив да ме баци, па после мораше јас да се прегазам себе си за да излезиме на втор и јас да го договорам тој втор дејт.

Dentina and cresa-jagoda like this.
  19. candy.cane

Зш да се прегазиш? Не сакаше да излезеш?:D

DevilGirl212 likes this.
  20. DevilGirl212

Не дека не сакав, сакав ито премногу, ама тој ради првиот дејт мислеше дека не сум заинтересирана за него па мораше малку подолу да си ја спуштам гордоста хахахах

Thread Status:
Not open for further replies.