Ми треба совет и мислење

Discussion in 'Канта' started by kika89, Dec 15, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Ништо пошо до негде и двајцата сте у право.
    Ти сметаш дека 10 пати искачање се малце за да напраиш такво нешо.
    И он прво пошто има 25 години и сигурно нема до 25тото искачање да останел само на лапање.
    Прв пат кога искочив со еден генерација на братучед ми (‘94та) му кажав за да знае за сваки случај, да не ескалира не дај Боже ситуацијата и најврв нешто шо ми рече беше ,,не очекувај дека ќе се држите за раче цело време”.
    А колкава си ти иначе?
    17/18 имаш сигурно..ако не и помалце

п.с и јас бев на Водно па замисли ништо не се деси, ни дркање ни ништо пошо уште доле му кажав дека ми се седи со него ама дека не сум у mood за никакви акции.
    Ме испочитува и си изнаправивме муабет.
    И не биди ни ти ни другите ко тебе наивни,
    На Водно навечер со кола не се иде со СЕКОЈ и углавном се знае зашто се иде.Треба или да сте у ептен лабав однос за да не те замара или да си ти префригана некоја па да го ,,качиш ти” до Водно и ,,сув” да го симнеш..
    Пошо си прифатила да идете он те сфатил декс сакаш да се ебете, најдиректно ти кажувам.Затоа и почнал да се соблака..Берете памет девојчиња..не знаете на каква будала ќе налетате и што може горе да ви напраи..не знаете какви работи имаат личности што ги знам доживеано и се грозни за доживување и паметење.
    Абе до дома нема да може да се вратите..кај ви е паметот не знам само.

Last edited: Nov 6, 2019
  2. nightingale

nightingale Истакнат член

Не е само за дечкото сега. Не се иде секаде со било кого.
    Тоа е јасно што сакал он, ама убаво е да си припази ако не е заинтересирана.

cresa-jagoda, Feminka22 and Stark like this.
  3. nightingale

nightingale Истакнат член

Леле поглуп муабет од овој со рачето нема. Како треба сега она да се натера да е спремна зашто немало да ја чека он. Нека не чека, аман.

4. Kjara15

Kjara15 Истакнат член

Најпрво ,не знам дали прочита бевме на кафе, до тогаш 9 пати ме има земено со кола што е најнормално сме оделе на кафе сме се возеле па ме враќал дома. А и пред целава ситуација , имаме отидено на Водно ,јадевме и се сликавме. Не можев да предвидам дека така ке постапи :)

5. Stark

Stark Форумски идол

Другиот пат внимавај и читај колку пати досега имаат излезено, членката ене повторно ме цитираше. Па пробај да процениш ситуација, наместо да му водиш инает на некој си Старк. :)

Feminka22 likes this.
  6. Kjara15

Kjara15 Истакнат член

Имам 22 години и не сум имала секс досега. И нема да имам се додека не најдам некој шо главна цел у животот нема да му е да му го дрка некоја :)
    И пред тоа имаме отидено , и напротив се понашаше баш океј ,буквално ништо друго немаше освен лапање. И како да постапам кога видов дека вози накај Водно? Да отворам врата и да рипнам од кола?

7. Stark

Stark Форумски идол

Знам само ме иритира што одат во крајности и овде можат да те направат којзнае што... ти кажав типот веројатно е повеќе за секс, отколку за нешто посериозно, од моја гледан точка вака што напиша претходно.

Kjara15 likes this.
  8. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Извини ама ја до негде го сфаќам.
    Многу пати ми се десило да искочам со некој по 200от пат и да полудувам од ,,кризирање” и да чекам да започне некоја акција.
    Ај си немала односи контам, не иде од ,,прва” све ама од 10ти пат?И тоа дркање?И ја би те избришала искрено.
    Не ме сфаќај дека те судам или нешо ау бау.За мене нит си затуцана нит си светица шо не се ,,даваш” на 10то искачање на 22год ама ти кажувам каков е ко прво од негов машки аспект, и од аспект на задоволување на потребите.
    Сум била и на твое и на негово место верувај..само јас бев на многу полошо од твоето и бев принудена уште од неполни 16 години да пијам Дијазепами..
    Еднаш ќе се изгориш и ќе ти дојде памет во главата

@Kjara15 ја еднаш на другар од заебанција ќе му рипнев на кривина во Козле од врата, ја пошо сум чукната би рипнала макар и на Шара да ме носи против моја војла се слушаш ли што збориш?
    Плус било кога ќе сум се искочела со некој и ќе ми речел :Кај да идеме? Ќе сум кажела ,,било кај само НЕ на Водно” и ќе сме седеле у парк некој или негде кај шо нема многу луѓе.За све има решение

Kjara15 likes this.
  9. Keanu_R.Wick

Keanu_R.Wick Истакнат член

Аман, не излегувај на никаков дејт аман. Сите се предатори, иницијатори за секс, што ти знам. Остани си на форумот најдобро, заборави реалност.

На девојчето ѝ пишав што и како но сега сакам на другите девојки да дадам совет: не е момакот толку нападен и безобразен/вулгарен, ако не му дозволите да си прави со вас што сака. Строгост и дамски пристап. Сигурен сум дека таквите мизерни фраериќи не можат кај секоја да се однесуваат исто.

Feminka22 and Kjara15 like this.
  10. Kjara15

Kjara15 Истакнат член

Не ме разбираш очигледно :)
    Пред сето ова, веќе еднаш имаме отидено на Водно. Нит проба нешто, нит делуваше дека би пробал. Се возевме низ град, па ај тргна и накај Водно. Не мислев дека иде со намера, мислев дека онака ќе е и овој пат , дека ни скурчи од возење низ град . И тоа што сме биле на Водно, не му дава за право да напиња за нешто, и да ме разубедува дека ќе сме уживале, па ако не секс, ај барем дркање .

11. IM.TMKQ

IM.TMKQ Форумски идол

:rofl::rofl:
    Дами само строго. 8-|

12. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Тачно, не му дава за право.
    Ама сигурно и на него му скурчило ,,сув” да си иде од таму.
    Ти текнува?чекал чекал погодно време или не знам шо чекал и изглеа му прекурчило више да чека и се соблекол батето.

13. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Леле аман бе, па ти ќе имаш секс со некој само зашо не треба сув да си иде? Или ќе имаш зашо сакаш да имаш.
    Дај жити се, знам дека си помала, немој да се сексаш само зашо некој сув ќе требало да си иде ако не се деси тоа -.-

Не сув, ако не сакам како Сахара нека си иде дома.

14. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Ау колку лошо го сврте муабетот према мене..|(
    Како прво не бев јас тема на муабет
    Како второ читаше сè нагоре шо и пишав?изгледа не, врати се и прочитај.
    Трето јас и зборев он како би можел да размислува.Не ги вртете муабетите жално е.
    Ја кога ќе пишам овде за такво нешто ругајте ме до бесвест, а сеа немаш право да ми збориш дали ја ќе сум имала секс или не со некој сув да не си идел.
    Пресушен ќе го вратам дома ако сакам,ок?
    Имај си убав ден поздрав

15. lovestoneddd

lovestoneddd Форумски идол

Лол
    Истово значи може да му даде за право и да ја силува. Прво, пошто го завлекувала и му давала надеж, друго затоа што отишле на место кое алудира на секс, трето што не се побунила додека стасале таму.
    Му скурчило па ај ќе го вади од гаќи.
    Катастрофа размислување.

16. Dentina

Dentina Форумски идол

На 25 години секс во кола ми е бизарно малку, тек ако знае дека на девојката и е прв пат. Знае ли? Јас би пазела повеќе да бев на негово место...
    Плус и со блокирање докажува дека е морончина, така да нема што да жалиш.
    Ако имаш испланирано романтичен прв пат, ретко пеат птички и свеќи горат и миризливи стапчиња. Секако ќе бидеш збунка прв пат. Одбери некој што ти одговара, кога ќе сакаш ти. Не некој напален кој ќе се лути и казнува како мало дете а се што има да понуди е колата на татко му.

17. Purplelilac

Purplelilac Форумски идол

Не да рипнеш од кола, ама ќе му кажеш да застане за да се симнеш затоа што договорот бил да идете на кафе а за Водно сте немале никаков договор.
    Ако му се идело на чист воздух, можел и сам да иде.
    И најдобронамерно кажано за во иднина, не влегувај во кола со некој уште толку рано во врската.
    Особено ако личноста не си ја познавала или си се дружела со него и пред врската.

Осудата е во болдираните реченици.
    Воедно ако ти не можеш да контролираш сексуални нагони, не значи дека тоа е правилното а уште помалку дека сите треба да постапуваат како тебе.
    Многу, многу лоши совети.

18. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Фала богу де.
    Јас кажав СВОЕ мислење.
    Темава е ,,ми треба совет и МИСЛЕЊЕ”.Никад не сум очекувала нити ќе очекувам дека секој овде ќе го прифати моето мислење.
    Ни ја не се слагам со многу други мислења ама ги почитувам и си поќутувам.
    Као што неќам мене да ме судите не ве судам ни јас, најреално и најискрено ѝ го пишав моето мислење на девојката.Без осуди и без навреди.
    На страна што ја сум била у многу полоша ситуација од нејзе и бев дупло помала од тоа што е она сеа.
    Не можам ни нејзе да ја судам а ни него.

19. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

@Feminka22
    Извини ама не се слагам со пишаново.
    А ако ти кажам дека дечко ми е постар од мене и до сега само за рачиња се држиме, не сме имале ништо, а сме појше од 1г заедно? Пред мене само еднаш бил со една, била постара, он доста помал, па оваа за друг го оставила и ради тоа доста време и нејќел после врска. Имал неколку кратки врски на далечина, имаме и ние таква врска, тоа е една од причините можеби зошто до сега сме немале ништо. И пред да слушнам од оние филозофии "кузне шо праи со други", одма да си кажам дека не ми се потребни. :!:
    Зошто нема кола, зошто нема стан, ни финансии засега да се пресели у овој град и зошто се гледаме по кафичи и парк, треба да го оставам сега или он мене зашо "суви" сме? Не ни бега сексот, еве ја не го гледам уопште ко приоритет во врска, поготово не сега, ни се осеќам спремна и никаков проблем не ми е истото, секако нема да е вечно така.
    Но, тоа си е моја работа, како и да е, ја си знам како мене ми одговара и како ни е во врска, но пишав само за да прикажам обратен пример за да нема вакви генерализации. :!:
    Колку машки познавам, мирни, интроверти, срамежливи, другари имам што се невини и што верувај не би ни напнувале за секс со месеци, а се 18+.
    Ако познавате такви сељаци и шо само напињаат за секс и сексот им е движечка ствар у животот, не треба да генерализирате како сите биле такви. Или греота суви ќе оделе, нема сакаш/нејќеш мора ќејф да му напраиш. (facepalm)
    Не има секакви, ниту сме сите исти, ниту сите исто живееме, еве ја и ти врснички, па глеј колку сме различни, нели. :D И затоа, уопште не е битно дали бил 94та, дали 2000та, се е до човекот, познавам и такви битанги ко опишаните на форумот за кои се бара совети, а познавам и сосема спротивни од тие и баш ради тоа мразам вакви "сите биле исти".
    Немојте вака по форуми, кај шо читаат доста мали девојчиња, па да ги "охрабриме" дека дечкото шо ги напиња за секс, а они не се спремни, е тотално у право зашо не смее типот сув да шета и за раче да ја шета само. (facepalm)

emiliana, candy.cane, Ema11 and 23 others like this.
  20. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

@Feminka22 Не те осудувам, таман работа, ама самото тоа што го пиша така најверојатно значи дека го практикуваш истото.
    Мене у животот ништо не ми менува дали ќе имаш ти секс со некој или не, поентата ми беше, не сакам да мислиш дека МОРАШ да правиш нешто зошто дошло до 10 дејт, или до 15 или ватевр.
    Направи го затоа што ти сакаш, а не дека тој со кој што излегуваш сака, или да не се налути или слично.
    Не исполнувај туѓи желби и каприци.

Thread Status:
Not open for further replies.