Ми треба совет и мислење

Дискусија во 'Канта' започната од kika89, 15 декември 2009.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Star_dust

Star_dust Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2019
    Пораки:
    1.165
    Допаѓања:
    9.300
    Џабе пишувате и му давате совети кога тој е убеден дека се прави како што треба и дека не е до него тоа што нема девојка туку е до девојките.
    Со вакво однесување не се ни чудам зошто никогаш си немал девојка.

На Billy Idol, martiiinna, cresa-jagoda и 9 други им се допаѓа ова.
  2. Miki52615

Miki52615 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 август 2019
    Пораки:
    196
    Допаѓања:
    47
    Fala za sovetot a za gore drskoto odnesuvanje go napisav bidejki mnogu od devojcinjata ne doadoa sovet ili kritika tuku upatija navreda a kolku sto go svakam forumov ne e za navredi tuku za soveti mislenje........

3. Miki52615

Miki52615 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 август 2019
    Пораки:
    196
    Допаѓања:
    47
    za sekoj sto dade sovet sum mu blagodaren a za tie sto pocnaa da potcenuvaat so zborot DETE ili za tie sto pocnaa da mi kazuvaat zivej go izvotot gi zamoluvam da mi objasnata sto e ziveenje zivot na ovie godini i kako da ne se cuvstvuvas loso zatoa sto nema devojka i fala za "Со вакво однесување не се ни чудам зошто никогаш си немал девојка." fala za sovetot

4. Stark

Stark Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јуни 2013
    Пораки:
    6.360
    Допаѓања:
    21.777
    Ти се заебаваш.

5. piksooki

piksooki Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2015
    Пораки:
    1.812
    Допаѓања:
    10.932
    Дете си дете...не си зрел.Малечок си ама ќе пораснеш

6. Maro87

Maro87 Популарен член

Се зачлени на:
    11 јуни 2013
    Пораки:
    1.357
    Допаѓања:
    5.402
    Па со вакво однесување, нема ни да фатеш девојка ;)

На cresa-jagoda и Star_dust им се допаѓа ова.
  7. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.813
    Допаѓања:
    80.634
    Што се вреѓаш кога сите со убаво ти пишавме а ти враќаш дрско. И јас до 18, 19 немав дечко па не бев очајна. Животот не е само девојка/дечко, дружи се, шетај, флертувај, прави што ти се прави. |(
    Ако со нив комуницираш вака како овде, се' е јасно. Јбг, некој знае како, некој не. Делуваш нападно затоа што по секоја цена сакаш девојка. Не оди тоа така.

На cresa-jagoda, S.W.A.G, deskarada и 3 други им се допаѓа ова.
  8. Miki52615

Miki52615 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 август 2019
    Пораки:
    196
    Допаѓања:
    47
    nemoze da go izramnis od maska i od zenska strana devojce da izleze moze 100 deckovci da najde za edna vecer toa e fakt i nikoj toa nemoze da go komenitra. A za toa deka sakam po cekoja cena devojka da sakam po sekoja cena bidejki nikogas do sega sum nemal devojka

9. flawless_

flawless_ Истакнат член

Се зачлени на:
    14 февруари 2020
    Пораки:
    623
    Допаѓања:
    2.018
    Продолжи да сакаш, а кога ќе научиш и како да се однесуваш можеби и ќе го добиеш тоа што го сакаш.

На cresa-jagoda, piksooki и black-angel им се допаѓа ова.
  10. Star_dust

Star_dust Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2019
    Пораки:
    1.165
    Допаѓања:
    9.300
    Ама човек тебе колку и да ти објаснува ти не сфаќаш. Повеќето ти одговорија да не се секираш дека и тие немале дечко/девојка на тие години, па не очајувале, не паѓале во депресија. А ти на сето тоа дрско им одговараш. Па што сакаш да ти кажеме повеќе, не те ни познаваме.
    Кој има време нека се расправа со тебе, а јас не планирам повеќе да се расправам со тебе кога и така не разбираш што ти кажувам.

На Billy Idol, cresa-jagoda, Ambitious и 5 други им се допаѓа ова.
  11. Regina.Phalange

Regina.Phalange Популарен член

Се зачлени на:
    29 февруари 2020
    Пораки:
    370
    Допаѓања:
    1.429
    @Miki52615 мислам дека сите можни опции и совети ти ги дадовме, и од машка и од женска перспектива.
    Ако ова ти е толкав проблем и ете неможеш сам да го решиш, следен чекор е психолог. Најдобро така ќе знаеш каде грешиш и што следно(tumbleweed)

На cresa-jagoda, S.W.A.G, black-angel и 2 други им се допаѓа ова.
  12. Xana1318

Xana1318 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 април 2019
    Пораки:
    62
    Допаѓања:
    98
    A da vidam sho mislete vie zeni za mojava situacuja
    Imav domasni priblemi od tatkomi
    Premnogu bese lubomoren na mene
    A zamislete kerka sum mu
    Ne ni se cudan zosto so majkami se radelija ama kako i da e
    Od negovoto maltretiranje pobegnav od doma imav samo 19 god
    Me zema moeto momce koe sega mi e soprug
    Ama nezz zosto vaka se osekjam
    Kako da ne pripagam ovde kaj nego
    Si velam kaj mi bese pametot zosto li tolku se izbrzav a znam deka i vie taka kjw recete
    Nekako ne sme stvoreni eden za drug
    Vo brak sme vejke 4 god
    Nemam nekoj problemi so nego
    Raka nema krenato na mene
    Premnogu me saka i mn e zastitnicki nastroen sho i da sakam da praam
    Se naogja nekoja maana
    A toa mn me nervira
    Sega sum 23 god a toj e 27
    I stalno se prasuvam dal sum zgresila nekade
    Za nikade sum

13. Angie1432

Angie1432 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 април 2019
    Пораки:
    7.824
    Допаѓања:
    40.931
    Не се лути де што ти рекле дете, за некој од 29 години си дете, не е страшно. :D
    Убаво ти пишале и другите, живеј го животот нормално, не може единствена цел да ти биде девојка да фатиш и толку.Мораш да си имаш сопствени активности, хобија, друштво, да знаеш да направиш да ти биде интересно без да зависиш од некој друг, во случајов жена.
    Еве ти кажаа и другите што може да е проблемот , да не се повторувам, ама никој од тука не е баба ванѓа за да каже зошто точно не можеш да си фатиш девојка.Ако им пишуваш на рандом девојки на инстаграм работи од типот zdr kako si sp на 19 год. нормално дека најчесто нема да добиеш позитивни реакции или па ако во живо правиш работи со кои се осеќаат некомотно, на пример да ги зјапаш неконтролирано манијачки од страна па им приоѓаш со очигледен очај, нема да поминеш.Не велам дека така правиш, само кажувам пример за неповолно ситуации , ти си знаеш што и како правиш и се пушташ.Ако сакаш напиши тука што мислиш дека е проблемот, еве ќе помогнеме. :D

И самата си знаеш, си избрзала со одлуката и сега веројатно сфаќаш дека не е човек со кој сакаш заеднички брачен живот.Во обид да избегаш од татко ти, можеби си направила грешка.
    Млада си, животот е пред тебе и убаво треба да размислиш и одлучиш дали додека уште немаш деца и е полесно, би расчистила со бракот и би почнала ново поглавје или нештата кои те нервираат ко што викаш, се минливи и сакаш да останеш со него.

На Billy Idol и Xana1318 им се допаѓа ова.
  14. flawless_

flawless_ Истакнат член

Се зачлени на:
    14 февруари 2020
    Пораки:
    623
    Допаѓања:
    2.018
    Ти го прифати бракот само за да избегаш од татко ти, или?
    Доколку не ти е убаво во бракот и не го сакаш, разговарај убаво и разведи се.
    Доколку го сакаш, разговарај околу проблемите очи во очи и најдете заедничко решение.

На piksooki, Biljarkata и Xana1318 им се допаѓа ова.
  15. deskarada

deskarada Форумски идол

Се зачлени на:
    3 декември 2011
    Пораки:
    1.950
    Допаѓања:
    31.475
    За да се избегнат проблемите дома, бегање, уште помалку брак не е решение за тоа.
    Помала си била и можи си избрзала со одлуката.
    Ти си таа која треба да размисли што сака понатаму во животот.
    Зборувај со него отворено, кажи му за работи кои ти сметаат, дали можи нешто да смени, поправи, ако не секој по свој пат, ако си решена за така.

На Biljarkata и Xana1318 им се допаѓа ова.
  16. Miki52615

Miki52615 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 август 2019
    Пораки:
    196
    Допаѓања:
    47
    Fala na odgovort
    a kako da pristapam ako ne pristapa da se zaponzaam na insta na nekoe devojce
    So odnesuvanje mi imaat kazano mn drugarki drugari deka sum ok na karakter odnosno deka sum fin nenapaden
    Od 12-13 godini imam problemi so liceto akni sum probal razni tretmani ali nisto ne mi pomognalo do sea.....
    isto taka imam problem so telesnata tezina imam 98kg

17. FVP

FVP Популарен член

Се зачлени на:
    26 септември 2018
    Пораки:
    358
    Допаѓања:
    1.201
    Доколку мислиш дека твојот физички изглед влијае на твојата самодоверба, тогаш треба да поработиш на тоа да се потрудиш а живееш позрав живот и психички и физички. Никој не сака некој кој што не е самоуверен и напорен. Ни една девојка не ти е должна да ти враќа на рандом пораки по инстаграм а може и да ти нагласуваат дека сакаат само другарство бидејќи на фин начин сакаат да те откачат.
    Ти препорачувам а почнеш да се фокусираш на себе си и да работиш на себе усовршување, а после тоа девојките ќе дојдат природно.

На cresa-jagoda му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Miki52615

Miki52615 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 август 2019
    Пораки:
    196
    Допаѓања:
    47
    Imam probano premnogu masti gelovi apcinja i tretmani protiv akni no nisto ne mi pomognalo veke 6 godini gi imam
    a na tezinata rabotam so zdrava ishrana i vezbanje ali tesko ide gubenjeto na kilogramite

19. FVP

FVP Популарен член

Се зачлени на:
    26 септември 2018
    Пораки:
    358
    Допаѓања:
    1.201
    Види, ти препорачувам не само физички да гледаш, знам дека е тешко да се бориш со акни и телесна тежина, ако беше лесно тогаш сите ќе бевме супермодели, туку и ментално. Фокусирањето на таа една цел да фатиш девојка е многу токсично. Фокусирај се на друго.

На cresa-jagoda му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Miki52615

Miki52615 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 август 2019
    Пораки:
    196
    Допаѓања:
    47
    neznam ednostavno na sto da se fokusiram preoptovaren sum so toa psihicki nemozam na nisto drugo da mislam celo vreme sum na internet po forumi po sajtovi gledam videa soveti preokupiran sum so toa neznam sto drugo bi mozel da pravam a da me otrgne od ova.....

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.