Ми треба совет и мислење

Дискусија во 'Канта' започната од kika89, 15 декември 2009.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Mantub

Mantub Форумски идол

Се зачлени на:
    23 ноември 2017
    Пораки:
    10.818
    Допаѓања:
    97.390
    Остави ја. Утре и да ја исшамари што ти е гајле. Ти пробуваш да и помогнеш, таа со тебе се кара за дечко кој и се заканил дека ќе се најде меѓу облаци ако му се спротистави. На човек сосила можеш да му земеш, сосила не можеш да му дадеш. Ако не сака да ги отвори очите, нека страда тоа е нејзин избор.

На Alisa22, candy.cane, cresa-jagoda и 3 други им се допаѓа ова.
  2. dejanzafirev

dejanzafirev Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2014
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    3
    Ja znam deka glavnata krivica e u mene i u nikoj drug. Jas rabotam na toa da se popravam( si gi znam maanite). Bole me so sega ne mozam da napravam nisto u vrska so nea

3. Stark

Stark Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јуни 2013
    Пораки:
    6.355
    Допаѓања:
    21.753

Што направи?

4. Mantub

Mantub Форумски идол

Се зачлени на:
    23 ноември 2017
    Пораки:
    10.818
    Допаѓања:
    97.390
    Епа добро ако сакаш пиши што си направил. Ти ако мислиш да се смениш, смени се, не само за неа, туку да немаш такви проблеми со никоја пак. А ако треба да биде со нејзе ќе биде

5. Mariii :)

Mariii :) Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2019
    Пораки:
    124
    Допаѓања:
    87
    Благодарам на сите за споделените мислења и совети. А за тоа во кола ако би имале секс првиот пат можеби во право си нема да биде толку удобно и убаво...Тој ми имаше спомнато ако сум сакала да одиме и во некој хотел и повеќе време да сме таму да ни биде поудобно и поубаво ама незнам така можеби би се чувствувала уште поглупо...ама во кола незнам колку би било убаво да имаме секс.....инаку имам еднаш и кај него во станот отидено, ама немавме секс....

На WildMk му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Mantub

Mantub Форумски идол

Се зачлени на:
    23 ноември 2017
    Пораки:
    10.818
    Допаѓања:
    97.390
    Само како не ти смета тоа што нема почит кон тебе и твоето тело, тоа не го капирам како може да не ти пречи. Буквално сите ти го кажавме истото. Ако ти си спремна за секс немаше да прашуваш овде, значи не си сигурна. И тој се нервира што уште не си подготвена. Боже, каков тип

На Elf, cresa-jagoda, edna_malecka и 2 други им се допаѓа ова.
  7. Mariii :)

Се зачлени на:
    15 февруари 2019
    Пораки:
    124
    Допаѓања:
    87
    Знам, ама што да правам , многу ме привлекувааа, многу сакам да имам секс со него ама ете неможам да се опуштам се срамам и се плашам дека не сум искусна да не не му се допаднам...не мора да имаме ништо озбилно доволно ми е онака како авантура некоја, се чувствувам непроживеано....

На Arjanit2021 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Spielrein

Spielrein Активен член

Се зачлени на:
    25 јуни 2020
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    142
    Девојко него нема да му е гајле колку си ти искусна, ќе си заврши он работа, а тебе после ќе те читаме леле му дадов и ич не беше убаво. Дај Боже да грешам, ама навака ми иде мисла дека ќе биде.

На Konfetka, cresa-jagoda, martiiinna и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  9. Indigo Candy

Indigo Candy Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јуни 2020
    Пораки:
    103
    Допаѓања:
    28
    Здраво дечки,ме интересира што мислите за мојот "проблем".
    Имам момче кое е од село,тој е со ниско образование(со средно),додека пак јас сум со високо образование.Се запознавме на тој начин што,ние имаме викендица во селото каде што тој живее и така се запознавме.
    Мене не ми пречи што тој е од село,но,се плашам да им кажам на мојте.Во неколку наврати имам зборувано со мојте каков им е ставот,да ме гледаат мене со момче од село.Тие негираат.Не се согласуваат.Сакам да им кажам,неговите и да им каже нема да негираат нема да им биде на одмет,ем од град,ем образована.Мене не ми пречи што е од село,и со средно образование.Го сакам,и тој мене,се почитуваме,во ред е и убаво,со еден збор.
    Совет?

10. deskarada

deskarada Форумски идол

Се зачлени на:
    3 декември 2011
    Пораки:
    1.950
    Допаѓања:
    31.475
    Ако стварно сакаш и си спремна за авантура, нема да се стегаш и да не можиш да се опуштитиш.
    Цело време ти се секираш да не не му се допаднеш него, а него битното му е само да си заврши работа.
    Каков манупулатор еј.
    Не ми се верува дека време трошиш на ваков,па уште сакаш да му удоволиш на типот.

Возрасна си твое право, како ќе си решиш ти така.
    Типот ни малку не те цени.
    Се надевам само нема да бидиш повредена на крај,

Последна измена: 26 јуни 2020
    На Alisa22, Elf, cresa-jagoda и 2 други им се допаѓа ова.
  11. Mantub

Mantub Форумски идол

Се зачлени на:
    23 ноември 2017
    Пораки:
    10.818
    Допаѓања:
    97.390
    Ти ако си образована и од град модерна женска, искористи го тоа и биди модерна, биди современа каков што е градот, не потпаѓај под заостанатите мислења на твоите родители. Нема што тие да одобруваат или неодобруваат, тебе ако ти е убаво зошто да се двоумиш, а нив ако не им се свиѓа нивни проблем, зошто воопшто да бараш дозвола од нив. Замисли како би му било на дечкото ако знае дека се двоумиш само затоа што тој бил со средно и од село, а те сака и убаво ви е. Ова ти е шанса да покажеш дали си образована, модерна и современа, или пак ќе преовладеат застарените мислења на твоите родители кои се смешни.

На candy.cane, edna_malecka и Youknow им се допаѓа ова.
  12. dejanzafirev

dejanzafirev Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2014
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    3
    Sakase da dojde kaj mene da prespie eden vikend i da iskocime na zurka, ama mene mi bese glupo pokraj site moi doma( od drug grad sum). Isto trebase na vikend vo ohrid i zaboraviv da se javam da zakazam( kupon od gruper planiravme da kupime i mu istece vremto na promocija). Se napiv isto mn za nova godina i ja upropastiv vecerta. Toa bese toa poslednite nedeli pred raskinuvanje.

13. Stark

Stark Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јуни 2013
    Пораки:
    6.355
    Допаѓања:
    21.753

Nishto ne ti fali teraj si go zivoto, ako saka da se vrati taa ce se vrati.

На dejanzafirev му/ѝ се допаѓа ова.
  14. piksooki

piksooki Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2015
    Пораки:
    1.812
    Допаѓања:
    10.931
    Не се согласувам со членот погоре. Ако сметаш дека можеш да се смениш на подобро смени се. Најчесто поради овие ситници пукнува врската.

На candy.cane, theowndemon, cresa-jagoda и 2 други им се допаѓа ова.
  15. Veta

Veta Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јуни 2020
    Пораки:
    766
    Допаѓања:
    2.907
    Јас како што знам,а сме ја имале сега и таа ,,чест,, за време на карантинот во Скопје,да видиме како ЦЕЛО Скопје,цело,а не пола испозамина во СЕЛАТА од каде што всушност и потекнуваат,а не кажуваат.
    Поентата ми е,да не се потценуваат луѓето според местото на живеење јер не се знае какви времиња доаѓаат.
    Ако имаш дечко од град кој подлежи на пороци од типот на дрога,коцка,насилство твоите тоа пак полесно ќе го прифатат ??
    Или да си имаш дечко од село со сите солидни манири,восптување,култура итн. Не мора да има школо за овие основни работи.
    Точно дека родителите ни посакуваат најубаво,меѓутоа да забрануваат врска врз основа на поделба од типот град / село е малце оф топик.
    Позз

На moonbae74 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Компир Манџа

Компир Манџа Популарен член

Се зачлени на:
    12 ноември 2019
    Пораки:
    4.251
    Допаѓања:
    6.390
    Совет: Кажи им на твоите и ич да не те брига за нивниот исход (мислење).
    Не може тие да одлучуваат за твојот љубовен живот, како што и ти не можеш да одлучуваш за бракот на твоите. ;)

На candy.cane му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Mariii :)

Се зачлени на:
    15 февруари 2019
    Пораки:
    124
    Допаѓања:
    87
    Што да правам, претерано го мислам секој ден, не ми излегува од мисли незнам зошто така, многу ме привлече ама ете нешто ме кочи, срамот, неопуштеноста и гордоста не ми дозволуваат....:(

18. bicycle

bicycle Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2019
    Пораки:
    5.021
    Допаѓања:
    41.442
    Женските би лајк - Аман, кога ќе најдам некој што ќе ме цени и нема да ме гледа само за секс.
    Исто така женските - Ми се допаѓа, сакам авантура со него пред да си замине.

Explanation pls |(
    Трчате по бед бојс после тука пишувате страници и страници како сте наседнале на манипулатор.(facepalm)

На Принцезичка1, Компир Манџа, poppie и 6 други им се допаѓа ова.
  19. marija305

marija305 Популарен член

Се зачлени на:
    3 декември 2014
    Пораки:
    1.160
    Допаѓања:
    8.002
    Кажи им.
    Утре ден ако се одлучите за нешто повеќе, ти ќе живееш со него, а не твоите.

20. f.girl

f.girl Форумски идол

Се зачлени на:
    7 октомври 2015
    Пораки:
    2.213
    Допаѓања:
    32.863
    Да ти беше само до секс немаше да го мислиш постојано, ќе одевте некаде, ќе завршевте работа и толку. Ти ќе си повредена на крајот, а не тој. Најдобронамерен совет, не прави ништо со него бидејќи се гледа дека ти значи и не ти е само до секс.

На cresa-jagoda му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.