Ми треба совет и мислење

Discussion in 'Канта' started by kika89, Dec 15, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ЕденЧлен

ЕденЧлен Форумски идол

Пушти ми слика од дечкото во пп ако сакаш,ке ти најдам инфо за 24 часа.од а до ш :)

2. IM.TMKQ

IM.TMKQ Форумски идол

Не ја тупете главата, отворено нека праша како што кажа Мантуб.
    Од реакцијата ќе дознае многу.

Ништо страшно ако праша како се презива и зошто не сака да сподели профил, кога веќе има. А и да крие нешто, кога тогаш ќе се дознае.
    Штом почнуваат да се гледаат и како што кажуваш се друго е океј, нека е искрена и нека си праша тоа што ја интересира.
    Ако ништо не крие, сам ќе размисли дали остава непотребен сомнеж и би требало проблемот да се разреши. Ако пак ја остава со прашалници и само ја збунува со постапките и одговорите, веќе ќе знае дека најдобро е да прекине.

3. Lady D ❤️

Lady D ❤️ Популарен член

Povekje od ochigledno e deka krie neshto
    Smetam deka devojkava ne treba da se zamara i da ne odi na 2 dejt
    Zasluzhuva koga ke izleze so nekoj barem imeto i prezimeto da mu gi znae

4. Aqualina

Aqualina Истакнат член

Да го прашаш и молиш се сосема различни поими.
    Ама секој со своето мислење и темперамент, ете како што пиша @СуперДевојка и да ја покани најкултурно и најљубезно со друштвото, таа би го одбила дека не би се осеќала пријатно во толпа, група непознати.
    Мене лично би ми значело да ја видам неговата интеракција со повеќе луѓе, па макар и се да е изрежирано да е совршено со друштвото негово, пак говорот на телото многу повеќе ќе ми покаже од сите допишувања и лајкувања. Ама тоа сум јас и чисто мое размислување за кое не барам поддршка и согласност од сите:)

5. IM.TMKQ

IM.TMKQ Форумски идол

Различни претпоставки можеме да дадеме јас, ти и уште 100 лица.
    Ништо не се губи од директен и отворен разговор.
    Ако сомнежот го има и отпосле, се знае која е најпаметна одлука.

6. Lady D ❤️

Lady D ❤️ Популарен член

Da, vo pravo si, nishto ne se gubi od otvoren i direkten razgovor, ama toj ne bil ni otvoren ni direkten na prviot dejt, taka shto teshko deka bi bil na vtoriot

*Amethyst* and Just.do.it like this.
  7. IM.TMKQ

IM.TMKQ Форумски идол

Од каде овие твои заклучоци?
    Може така ќе е, може нема.
    Тука сме совет да дадеме а не заклучоци.

Не мора да одат на дејт за да разговара, може и преку тел, порака, ќе разговараат, ќе согледа реакции, одговор, ќе одлучи што понатака.

8. Mrs.Precious

Mrs.Precious Форумски идол

@СуперДевојка секако е многу сомнително дека крие нешто штом не дава презиме. Да излезеш на дејт со некого и да не му го знаеш презимето, не знам мене ми е многу чудно. Мислам дека треба да го праша сепак тоа е нејзино право. Сигурно човекот е женет или пак е во врска штом не дава презиме.

9. CrazyGirl15

CrazyGirl15 Форумски идол

Па што знам , со девојкава искрено имам слични ставови и размислувања , и стојам зад тоа дека кога двајца се сакаат ништо не може да ги спречи да бидат заедно . Од друга страна пак , кога доаѓаш во таква ситуација во блиското семејство , не знаеш кого попрво да поддржуваш . Јас бев и сеуште сум во добри односи со девојчето и не сакам да си ги расипам односите со неа само затоа што маж ми не разговара со неа веќе . А дека е маж ми во право , во право е . Не ни знаеме кој е типот и од каде е .

10. Veta

Veta Истакнат член

Во ред дека не сакаш да си ги расипеш односите со золва ти,меѓутоа конкретно во овој случај ако сакаш да оддржиш добар однос и со двајцата (мислам на маж ти и золва ти) тргни си се на страна.
    Секое добро

CrazyGirl15 and flawless. like this.
  11. СуперДевојка

СуперДевојка Популарен член

Слика пратив на тие што сметав дека можат да помогнат. Добив и многу пораки од членови на кои не им верувам и од многу новокреирани профили. Не сум пд вчера на интернет, секако дека нема секому да пратам.
    Добив некои информации и и пренесив на другарката. Таа нека процени или нека ги провери. Ептен се контрадикторни информациите ама сѐ е можно. Сепак, на неа е да си одлучи.
    Фала ви на сите за помошта и ангажираноста, ве имаше во голем број. Дел искрени, дел за сеир, можда некој мислеше мажот ќе си го препознае...:D:D
    Повеќе ние не можеме ништо, се надевам ќе се заврши добро за неа и без штета.

12. Bridget

Bridget Форумски идол

Дали си сериозна? Даваш слики од тип на непознати и бараш информации ко да е криминалец затоа што твојата глупава другарка не знае сама да се справи со ситуацијата?

eliesaab likes this.
  13. СуперДевојка

СуперДевојка Популарен член

Не бе, се заебавав. Ти поверува? :D:D

buba4e89 and Alisa22 like this.
  14. Fluffy^-^

Fluffy^-^ Популарен член

А што има лошо тука, извини молим те? И не ја опна јавно сликата, дискретно се распраша. Демек ние не се распрашуваме за некој што не интересира. Значи ко ќе глуматат некој светица и ко ќе вреѓа, ми се повраќа. :puke:

teaiva, Callie, Lady D ❤️ and 2 others like this.
  15. Bridget

Bridget Форумски идол

Па не сте со сите и тие што барате слика да се распрашате кој е човекот.
    Ако бил добар, фин, културен дечко, толку е тешко да речеш -дај ми основни податоци за себе или завршуваме со комуникација? Презиме не давал, она сигурно глуми кул со него, демек не е толку битно а тајно детективски агенции уште што не ангажирала. Штом за презиме незгодно и е да праша тогаш и поима нема дали типот е само за секс или нешто друго. Пошто на тиндер се запознале, таму имаш секакви, никаде не пишува дека треба за жена да ја зема. Може сака да е анонимус и да се гледаат само за секс и нема ништо лошо во тоа, ако се начисто и двајцата. А таа ако глуми принцеза со мозок на десетгодишна, сама нека си се сноси со последиците. Нека се распраша по свои луѓе, не вака на форум.

teaiva, Biljarkata, piksooki and 15 others like this.
  16. Fluffy^-^

Fluffy^-^ Популарен член

@Bridget Види, реално и ти си во право, не дека не. Но, ако сака да скрија, можи и да излажи за презимето, на пример. А очигледно на чупето не му е само за секс, пошто ќе свршеа работа уште на првиот дејт и никому ништо. Тој не се претставува како да сака само секс, а ваму крајно несериозно се однесува. Тука лежи зајакот. И искрено, јас не гледам ништо лошо, што се распраша. И јас би :angel:. И еве и мене ме заинтересира кој е, ама јас не се понудив во лп, пошто не сум од Скопје и нема како би го знаела. Не го сподели таа јавно па ајт сега да ја осудуваме. Башка што членките сами се понудија и сами побараа за да помогнат. Значи и нив не му е проблем. Женска солидарност, ај лав ит! :inlove:

teaiva and Lady D ❤️ like this.
  17. Bridget

Bridget Форумски идол

Женска солидарност или селско трачарење? Не е малолетна и заведена од интернет предатор па да бара помош. Гледаш црвени аларми постојано? Расчисти до крај или бегај. Ама шармантен бил, џентлмен, незгодно и е да праша за основни податоци а по цел ден пишуваат? Ок тогаш, играј му по правила и не се рафрлај со туѓа интима по форуми.

18. ЕденЧлен

ЕденЧлен Форумски идол

Информациите што и ги дадов на @СуперДевојка се 100% точни,сакале верувале сакале не.Се погоди бивши на другарка моја,типот е преварант и лажго голем,цел живот,понатака ништо нема да кажам.Оставам на нејзината другарка,да одлучи што и како понатака,ја све што знаев кажав во пп.

MeowMeow, teaiva, piksooki and 16 others like this.
  19. John Snow

John Snow Форумски идол

Да му е страв на чоек на дејт да излезе, ќе му шеруваат слики по фемина после :drunk:

20. thequeen95

thequeen95 Истакнат член

Епа ако не кажуваш презиме и се правиш курац ипол, ќе шернуваат и по другарки и по форуми :worried:

Thread Status:
Not open for further replies.