Ми треба совет и мислење

Discussion in 'Канта' started by kika89, Dec 15, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. lasthope

lasthope Истакнат член

На тема почит еднаш проба да ми го спопика, кога се скаравме ми рече-врати му се на твојот бивши убавец што се допишува со други...

Он ме почитувал, јас сум немала почит..

2. busybee

busybee Истакнат член

Заради нечија траума, на некоја трета личност, јас нема да смеам да имам деца????? Ало бре??? А што ако твоите саат да имаат внуци, нив ќе ги слуша ли дечково или само мајка му е битната.

noteforself, S.W.A.G, Luna91 and 3 others like this.
  3. Bezimenka90

Bezimenka90 Популарен член

Озбилно? Човек што поддржува трговија со луѓе (жената од Пустец) најде на кажува за некоја дека е проста и не и треба дете на 20 години?

noteforself, smooch, Jana06 and 11 others like this.
  4. lasthope

lasthope Истакнат член

Другарките само еднаш ми кажаа дека е добар, знам само дека ако им кажам што трпам дека ќе се разочараат.
    Просто според нив беше фин и чесен, само тоа.

5. busybee

busybee Истакнат член

Повеќе би прифатила да се допишува со други и еднаш месечно да ме вара. Отколку да и мијам нозе на кралицата Елизабета, да немам деца ради Бети, да немам живот ради Бети.
    Прашање
    Коа ќе има едно 90 години, ќе те тера да и ја џвакаш хранта????

Elf, S.W.A.G, Luna91 and 2 others like this.
  6. tinka-mace

tinka-mace Популарен член

И да и ги мие вилиците:D

Кој од кој позабеган во приказнава...(facepalm)

Veta, Elf, Bezimenka90 and 3 others like this.
  7. princess02

princess02 Истакнат член

Јас заради некоја ненормална да немам деца? Тој па психопатот уште и се поклонува и го прави тоа што таа го сака?????? Ау што не ќе слушнам

1209, S.W.A.G, cresa-jagoda and 2 others like this.
  8. Billy Idol

Billy Idol Форумски идол

Се повеќе сум убеден дека ова е тролање.
    Некако не ми е верно некој и после се што беше кажано да го има ова мислење.

Мех.

Дајте друг проблем.

9. busybee

busybee Истакнат член

Ем син и едвај нашол девојка, па уште и пребира каква е. Болна фамилија, затуцана у 15 век. Прекини да сожалуваш некого, само зашто немал добро детство и го исмеувале. Он тебе не те сожалува, он е рамнодушен со твојата иднина како роб. Он не те заслужува тебе, ни твојата милостина ни твоето сожалување. Фактот дека не те варал и никогаш нема, не го прави добар маж.
    Добар маж е некој што те почитува, ти помага, те љуби и те разбира. Некој со кој и за кој ќе се спротиставуваш со сите. Он не е спремен на тоа. Он е неискусен, на 30 години нема свое јас. Не може да и каже на мајка му НЕ. Ја имаш за пример албанкава и тој живот се уште не те исплашил.

10. GrimTheReaper

GrimTheReaper Форумски идол

Девојче со самиот момент што ќе продолжиш со него, се венчате, ќе се венчаш со цела негова фамилија. Ти се допаѓа идејата? Во што си влезена побогу? Ко секта ми звучи, а не нормално семејство. Аман 21 година имаш, додека смениш гаќи, ќе смениш уште пет дечковци. Како ти се замара, со простаци со идиотски размислувања, или имаш нерви доста големи, или имаш ниска самодоверба или имаш стокхолм синдром.

11. lasthope

lasthope Истакнат член

Јас не мразам деца,не знам зошто има траума, но кога другарка ми роди беше постојано со други мајки, од сите можни места бараше информации за деца, развој и ми спомна дека според неа дечко ми и мајка му мразат деца заради што неможат да имаат. Брат му е во брак 7години, беше опседнат дека ќе имаат 3 или 4 деца со албанката, и со текот на времето почнале да зборат дека нејќат деца и дека е тоа безвезе.
    Мајка му и двајцата ги родила околу 40, плус дм има некаква операција и другарка ми да не грешиме, ама ми спомна дека гарант имаат и двајцата проблем и дека љубоморат и им е криво ако некој има деца.
    Просто затоа не сакале деца заради што најверојатно неможат и двајцата да имаат, ама ова е само наша проценка.
    Она роди и затоа знае толку информации, кажуваше дека жените и мажите што имаат проблем со стерилитет кажуваат дека не сакаат деца за да не зборат отворено на таа болна тема.

Според него таа од Пустец била паметна додека другарка ми родила многу млада, паметни и алал им било на брат му и снаата без деца, деца биле за прости луѓе, јас искрено не знам ама дали неможат и двајцата да имаат потомство, чудно ми е бидејќи скоро брат му сподели меморија од пред 6-7 години на фб каде што имаше статус дека е женет и дека сакаат што побрзо да имаат многу деца, сликани во Албанија, и наеднаш сите мразат деца..Чудно не знам

12. raww

raww Популарен член

И за секој совет има објаснување што е уште по мизерно и глупо

13. Angie1432

Angie1432 Форумски идол

Wtf?
    Извини ама мајка му е психопат а дечково твој или е ментално зависен од мајка му или навистина има нарушување како што ти сама спомна и е погоден за манипулации.
    Не ми одговори, не работи ништо?

cresa-jagoda likes this.
  14. lasthope

lasthope Истакнат член

Не работи, цел ден е дома, ништо нема никогаш работено

15. tinka-mace

tinka-mace Популарен член

Леле мајко мила, маж од соништата:inlove:

16. raww

raww Популарен член

Кажи ми искрено ова ти е нормално, не сакаш и ти да имаш деца? Викаш дечко ти дека бил добар имал почит итн... според муабетов ни па ми изледа дека е добар а ни па дека има почит како лошо зборувал за другарка ти

17. princess02

princess02 Истакнат член

Еве мојот хахаха
    Еден почна да ми пишува ми кажува како тоа многу сака да излезе со мене и да пишува ама буквално по 10 саати може и повеќе го нема да врати на пораката и така еден муабет почнат 5 дена е извлечкан. Не знам дали стварно е толку зафатен, дали да верувам дека стварно сака нешто со мене не знам.

tina2018 likes this.
  18. busybee

busybee Истакнат член

Психички и финансиски зависен од мајка му на 30 години. Фали уште папочната врвца и ќе биде и физички.

19. princess02

princess02 Истакнат член

На 40ги родила а 40 има брат му значи мајка му е 80 годишна? дефинитивно не трола некок

20. lasthope

lasthope Истакнат член

Те сфаќам, ама таа е сакана снаа.Јас не барам мајка му да ме сака и да и бидам опсесија, просто се што сакав беше нормална врска, значи искрено рака на срце респект имам што првиот дејт помина со 10ка, респект што ме запозна со сите, што не ме криеше, и затоа не знаев како да раскинам.Просто само сакав да види дека можеме, затоа коментирав бидејќи небитно е дали станот е чист и дали сум станала наутро,јас сум човек што само сака да направи да е се во ред

Thread Status:
Not open for further replies.