Ми треба совет и мислење

Дискусија во 'Канта' започната од kika89, 15 декември 2009.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.299
    Привлечноста е индивдуална побуда.
    Може за некого некој да е грд ко пес (карикирам) и сепак да изневерува

На busybee му/ѝ се допаѓа ова.
  2. edna_malecka

edna_malecka Популарен член

Се зачлени на:
    15 јануари 2018
    Пораки:
    3.894
    Допаѓања:
    14.705
    Ај сега вака ќе кажам, да ми простите (а знам дека ќе ми простите ме сакате сите тука,најмала ви сум:$:hug:)

Не е болест све што боли!
    Толку!

На honey.11, Guns N` Roses, eliesaab и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  3. eliesaab

eliesaab Популарен член

Се зачлени на:
    27 април 2013
    Пораки:
    4.635
    Допаѓања:
    15.073
    Таквите сигурно сметаат дека влошки не се за женско. :rofl::rofl::rofl:

На cresa-jagoda и Billy Idol им се допаѓа ова.
  4. Guns N` Roses

Guns N` Roses Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2017
    Пораки:
    3.937
    Допаѓања:
    16.952
    Сериозно мислиш дека оваа ситуација е за беврска да прекинеш? Ова е најгласниот аларм за да раскинеш со некого и тоа во истата секунда. Па ова е психичко малтретирање на една личност, кое може да премине и во физичко со текот на времето, со оглед на тоа дека мајка му луѓето ги множи со нула и мисли дека некој нејзе треба да и се потчини и да и биде роб. Твојата причина за раскинување е далеку по сериозна од онаа на твоите другарки, свесно влегуваш во оган. За тебе нема иднина покрај ова семејстово иако сега не знам колку си свесна за тоа. Твоите се во право и ти укажуваат на ситуацијата за твое добро, а и ти самата со текот не времето ќе увидиш дека не можеш да функционираш така.

На neno0o, S.W.A.G, AAKG и 5 други им се допаѓа ова.
  5. Guns N` Roses

Се зачлени на:
    25 август 2017
    Пораки:
    3.937
    Допаѓања:
    16.952
    :lol::lol::lol: Истото го велам, секогаш .

6. Irenaiki

Irenaiki Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2017
    Пораки:
    239
    Допаѓања:
    314
    Здраво, ми беше досадно па се регистрирав на една страна, ставив една слика од мене, бидејќи не знаев што е тоа и што се има, ми пиша еден дечко започнавме муабет, вака културен по пишување, ама на почеток сите сме културни нели, ми рече дека имало многу лажни профили таму а и воедно сакал подобро да се запознаеме да се видиме на видео (камера) дури и ми потенцира дека сакал да најде нормална девојка за врска, не е грд искрено се чудев што таков дечко бара на некој сајт девојка кога во живо сигурно лесно може да најде, проб е што јас не сум сигурна за ова, не знам дали ќе му се свиѓам, не знам дали ме лаже, не сакав да се поврзувам со некој од како раскинав со бившиот некако ми е страф да не се разочарам, долго време сум сама и не е баш убаво сам да си, од друга страна се плашам, не знам што да направам, како да постапам...

7. Reja

Reja Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јули 2020
    Пораки:
    76
    Допаѓања:
    63
    И тебе сѐ уште не ти е јасно зошто немале девојка до сега и тој и брат му? Тие немаат свое јас и свој став, живеат живот под контрола од страна на мајка им. Доколку сакаш да живееш примитивен живот, заробена во четири ѕида откажи се од сите амбиции што ги имаш. И дечко ти едвај те нашол тебе, а не па да најде друга со оглед дека мајка му не му дава ни кафе да испие. На кој начин ти парира овој човек тебе кога има 30 години, не знае да биде маж и не сака да работи? Дали си свесна за разликите меѓу вас?

На cresa-jagoda и neno0o им се допаѓа ова.
  8. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.670
    @lasthope на 30 години вака да размислувам, ќе земам ќе се фрлам под воз, страшна работа. Греота било да се дели детето од мајката? Да греота, ако има детето до кај 18 години да речеме, а не 30! 30 факинг години, и за мајка ти со папочна врвца врзан, па уште и листа ти дале како да се однесуваш, дали се при здрав разум луѓево, се прашувам? Не мора да те изневери дечкото или утре маж, за да го оставиш, еве ова е една супер добра причина за да не бидеш со него, ништо посебно не те врзува за него, како што тој поставува граници и дава листа со наредби, така и ти дај му свои, ако има некакви чувства спрема тебе, можеби и ќе размисли да смени нешто, ама тешко се сомневам за толку кратка врска.. со среќа, и од мене бегај што подалеку од дечково.

На noteforself, edna_malecka, cresa-jagoda и 5 други им се допаѓа ова.
  9. martiiinna

martiiinna Популарен член

Се зачлени на:
    23 јануари 2016
    Пораки:
    855
    Допаѓања:
    4.356

Зошто мора на камера да се гледате, нели може социјални мрежи да размените?

На Shugarspice, Ingvild, cresa-jagoda и 6 други им се допаѓа ова.
  10. nextredstyle

nextredstyle Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јули 2018
    Пораки:
    16.891
    Допаѓања:
    129.962
    @lasthope Во твоите мислења само црвени знамиња видов.
    Он е мрза и мамин син кој бара слугинка.Со мајка контролор очигледно е.
    Ова не е безвезна,туку е солидна причина за раскинување.
    Ако продолжиш со него,огромни се шансите да си го зезнеш животот.

На noteforself, *Amethyst*, edna_malecka и 5 други им се допаѓа ова.
  11. Irenaiki

Irenaiki Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2017
    Пораки:
    239
    Допаѓања:
    314
    Јас тоа не го сфатив како нешто лошо искрено, не сакам да делам инстаграм на некој непознат еднаш имав лошо искуство така и сега само познати имам таму, а фб не користам одамна..тој спомна камера да се увери дека не сум фејк

12. Jana06

Jana06 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2016
    Пораки:
    9.167
    Допаѓања:
    28.798
    Искрено, никогаш не би барала некој на таква страна. Камера никогаш не би пуштила на непознат. Не знаеш кој е од другата страна.

На Shugarspice, Ingvild, candy.cane и 6 други им се допаѓа ова.
  13. martiiinna

martiiinna Популарен член

Се зачлени на:
    23 јануари 2016
    Пораки:
    855
    Допаѓања:
    4.356
    Што и да направиш има ризик, ако се плашиш тогаш зошто користиш вакви страни? :?:
    Ова со камерата искрено ми е претерано и непотребно за некој што само што си почнала да правиш муабет.

На Ingvild, cresa-jagoda, darlingdragon и 2 други им се допаѓа ова.
  14. Mantub

Mantub Форумски идол

Се зачлени на:
    23 ноември 2017
    Пораки:
    10.818
    Допаѓања:
    97.390
    На каква страна?

На raww и Irenaiki им се допаѓа ова.
  15. busybee

busybee Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2020
    Пораки:
    418
    Допаѓања:
    1.854
    Не го викам маж иако има 30 години. Детево имало некои физички деформитети, не и психички. Мајка му ги направила и него и брат му инвалиди и зависни од неа. Се што сфатив дека мајка му е доста повредена, злобна душа желна за контрола. И се што успеала во животот е да роди и да израсне двајца неспособни сина. И плус никако да не се заборават масажите на стапалата...

На H.VAGA, *Amethyst*, thelittle17 и 3 други им се допаѓа ова.
  16. Irenaiki

Irenaiki Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2017
    Пораки:
    239
    Допаѓања:
    314
    Baddo , јас не барав никој, само ми беше досадно, ми делува на многу фин дечково ама не знам, знам дека повеќето се ограничени кога се во прашање вакви сајтови ама мислам дека има и нормални,еве и јас не сум некој убиец или не знам што, истото што јас го мислам за него може и тој за мене да го мисли:wasntme:

17. nextredstyle

nextredstyle Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јули 2018
    Пораки:
    16.891
    Допаѓања:
    129.962
    Ризично е.И по пишување и пред камера да делува арен,не значи дека и во реалноста е.

На *Amethyst* му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Mantub

Mantub Форумски идол

Се зачлени на:
    23 ноември 2017
    Пораки:
    10.818
    Допаѓања:
    97.390
    Не мораш да отвораш камера одма, можете да се пишете некое време.
    А тој треба да е свесен дека ако бара девојка на интернет, дека може да налета на фејк профил.
    Неможе на сите да им бара камера за да се увери.
    Попрво би разменала инстаграм или фб јас.

На H.VAGA и raww им се допаѓа ова.
  19. Izaabella

Izaabella Популарен член

Се зачлени на:
    13 декември 2010
    Пораки:
    1.321
    Допаѓања:
    7.434
    Реално, освен тоа шо може да видиш патлак голем колку цел екран, не знам од шо друго би ти било страФ.
    Од едно гледање преку камера не ти може нишо, ако е некој мањо ќе земеш ќе испоблокираш се’ и ајт уздравје

На H.VAGA, *Amethyst*, Angie1432 и 8 други им се допаѓа ова.
  20. Guns N` Roses

Се зачлени на:
    25 август 2017
    Пораки:
    3.937
    Допаѓања:
    16.952
    Размислувањево ти е тотално погрешно, не знам зошто размислуваш вака, најверојатно зошто сакаш да најдеш светла точка, барем една во целата ситуација. Да те изневерил нема толку лошо да гледам на ситуацијата, колку на оваа ситуација во која сега ти се наоѓаш, не си сериозна со ситуацииве што ги споредуваш со твојата моментална ситуација. Дечково е проблем самиот за себе, човек растен во таква фамилија не може да произлезе од него нешто добро, очигледно ти сеуште добро не го познаваш и при очи си заслепена, ама не знам по што. Јас не би можелам да бидам со маж 30 годишен, да се тресе на зборот на мама, по тоа одма знам за каква личност може да се работи.

На S.W.A.G, thelittle17 и cresa-jagoda им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.