Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Ми треба совет и мислење

Дискусија во 'Канта' започната од kika89, 15 декември 2009.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Elenuskaa

Elenuskaa Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2011
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    2.038
    Има еден дечко од лани ми пишува да се видиме, ја не сакав, го знам добро дечкото затоа што е другар ан мој братучед, и се имаме сретнувано кај него на родендени, ми пишуваше дека сака врска со мене, ама јас бев упорна и цело време го откачував, вчера поминав покрај него ама се правевв дека не го видов и тој истрча по мене, и пак истиот муабет :talk: ми рече дека ме сака одамна и дека го нервира моето одбивање, ми рече дека ако не сакам немора да бидеме у врска, прифаќал и да се мотаме само да сум близу до него, рече дека тука е уште 10 дена, после оди во Хрватска на 3 години, ме замоли овој пат да не го одбивам, ми рече дека последните 10 дена сака да ги помине со мене, да ни бидат убави, да има сила за тоа што му следувало таму :$
    му реков во ред, ќе се видиме,, ќе разговараме...

амааа мене нешто ме мачи :doh: Тој е кошаркар, висок е 2 метра, а ја кутрата едвај 1.50 :tmi: :$, ме мачи тоа, ме срам :$

2. leilla

leilla Истакнат член

Се зачлени на:
    27 мај 2012
    Пораки:
    252
    Допаѓања:
    146
    Лелеееее беее :tmi:
    Па шо има врска тоа што е он повисок? Сигурно дека ја забележува и он таа разлика ама пак му се допаѓаш. Не му игра тоа никаква улога.
    Ако ти се свиѓа и он тебе, ич да не мислиш на глупости. Уживај си :)

На Elenuskaa му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Elenuskaa

Elenuskaa Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2011
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    2.038
    Абе симпатиченм си е дечкото не викам не :$ ама оваа негова висина ми ги мати сметкиве :lol:

4. Bela.a

Bela.a Истакнат член

Се зачлени на:
    19 август 2012
    Пораки:
    29
    Допаѓања:
    31
    И јас се запознав со еден што е 5 години постар,ама ја бидејки сум помала некако ми е шубе.На него му е нормално,ама сеуште сум мала.Ке успее оваа врска?
    и јас сум пониска од него.Тој е отприлика 170-75 цм,а ја 155 цм.Треба да се секирам? На него се му е нормално :^) :^)

5. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Ти ни кажа пет години рализка, ама не ни кажа колку имаш ти, а колку тој.
    Може да успее, ама ако сакате да успее.

6. Bela.a

Bela.a Истакнат член

Се зачлени на:
    19 август 2012
    Пораки:
    29
    Допаѓања:
    31
    Јас имам 15,а он 20 :tmi: .

7. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.382
    Допаѓања:
    17.582
    Па ако ти е за сочна авантура, биди со него, макар и на 10 дена, може ќе прерасне нешто повеќе ама не очекувај нешто повеќе, зашто тие 10 дена ќе завршат и не се надевај дека тој таму 3 години ќе пости. Значи ако ти е само за забава и секс, терај.
    Ај па и ти што се секираш за висината, по лесно ќе ви биде за секс, лесно може да те опне на зид, да те држи во раце при секс, ако сака да те удри ќе те промаши, ако сака да те баци ќе клекне, па може да те врти како баскет на показалец :lol: итн...има многу предности (се зезам не се лути, не ми е за твојата висина, туку ова го кажав заради неговата бајаги височка фигура, ако си се симпатишете, висината не е проблем, има висока штикла за тоа 8) )

Mала си за врска, можете само "да се мотате и да си бидете у близина", како што рече и Еленушка, и пеј си ја онаа од Мартинчо-душо запри се, премногу брзаш, мислам дека уште е рано да се врзам. :lol:

На Elenuskaa и kravce им се допаѓа ова.
  8. Mini-Mouse

Mini-Mouse Популарен член

Се зачлени на:
    3 април 2011
    Пораки:
    530
    Допаѓања:
    1.439
    ^ Викаат во кревет не се приметува разликата во висината.. :?:

Јust kidding :D

Elenuskaa што има врска висината ако ти се допаѓа дечкото. Крај краева ако толку ти е глупо 10 дена ќе кршиш нозе на некои на повисока плута....све за љубав.

Памтам еден пар во средно,тој 2 метра а она метро и желба за растење, и најслатки беа жими се. Не треба да те загрижуваат такви работи, уживај во животот и терај напред.

9. stefi18-1994

stefi18-1994 Активен член

Се зачлени на:
    16 август 2012
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    2
    Дечки мислите ли дека е нормално после месец дена заедно да почнеме со допири ова она..секако не секс..:D

10. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.382
    Допаѓања:
    17.582
    Охоо зависи на какви допири мислиш душичке, ако мислеше на галење по твоите руси коси, дали горе или доле?
    Ја мислам вие да си се испофаќате убаво па и секс нека падне, што ќе се залажувате само со фаќање, да ви течат лиги, ако правиш нешто прави до крај, ама немој после да биде-што мислеше што мислеше кад се онадеше. Уиш ју лак

Еленушка цуцо баш си ми јака, знаеш да одлепиш некад во постовите.

11. tockaa

tockaa Истакнат член

Се зачлени на:
    12 август 2011
    Пораки:
    40
    Допаѓања:
    1
    Бевме во три месечна врска ... мн се посветивме еден на друг
    Бевме секој ден заедно. Тој ми реце дека ме сака да не се сомневам во тоа - вака не се чувствувал одамнаа као демек
    Се што планирасе бесе со мене, баш се
    Ми приредувасе изненадуванја, поклончиња без повод ... не ми се веруваше дека јас го доживувам тоа. Се молев дане се рабудам од тоа ... се ми беше ккао од сон. се со сакав најдов во него
    има 27 год пред мене тој имаше 9 годисна врска :tmi: - разделени се еднагодина бидејки таа го изневерила
    Јас имав претходно 2 годишна врска - го сакав не изгледа не доволно за да му се предадам целосно (никогаш немав претходно односи ) а имам 23 години. Со ова момче се чувствував како во облаците и за два месеци му се предадов оти стварно го засакав
    Се беше убаво најубаво ... ама и самата велев мн арно не е на арно
    Ме остави преку ноќ... и не ми ни кажа во очи само ми пиша порака дека не е сигурен дали е спремен за врска :@ беше гром од ведро небо за мене. Се се сруши пред мене ме искористи тотало и ме скрши
    ми пиша дека немал храброст да ми се испули или зборни ... незнаел со да кажи
    Сега сме како странци не правиме муабет ко ке се разминиме а цело време ме следи ... секој чекор
    Пробував 2 месеци да му побарам објаснуванје ... се слушавме но сеучте нисто ми нема кажано сами ми вели биди трпелива ке прајме муабет и ти ако сакаш во скоро време .... :@
    Го избришав од фејсбук ... се стернувавме не му се ипуливав воопшто а тој ме гледаше еднаш ми пристапи и ми рече дека сум преубава - само му реков фала но ти одлучи да не бидам твој повеке ....
    Пред недели пак ме додаде на фејсбук ... него прифакав една недела ама си помислив ко веке ме бара ке го прифатам нека гледа дека продолжив со животот и без него (иако е тешко за мене сеуште не е така). Некни пу пишав пријателе со е работава дане имаш нешто да кажиш ... со ме додаде за пријателка пак - д а гледаш со правам? со те интересира ...
    Само ми врати де брее со ти смета со ти сум пријател ако несакас немора ... Сакав да го избришам но не се осмелив пак
    го оставив не му вратив. Вечетра го сретнав ми изгледаше мн замислен седевме во исто кафуле и цело време ме гледаше. А сносшти бев излезена со друштво на едно преубаво машко и го сретнав повторно него каде сто пија кафе со една девојка ... ко го видов неубо ми падна
    Како да постапам? да го бришам оф фб пак? незнам што да правам ама неможам да се отчажам од него (многу е добар - такво машко немам сретнато не ни помислував дека постои но за тоа што ми го направи мора да има причина силна и ми должи објаснуванје )

12. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.056
    Да го баталиш и да си продолжиш, не е последен. А ако толку ти е до него, еден период остави го нека искулира ... па после можеш да го побараш ама без напнувања и прашања. Ти избери. А тоа што ти е прв мислам него го збунило и се исплашил затоа те оставил. Веројатно не е спремен да биде со девојка која тек сега го запознава светот на интимата и сексот.

13. Elenuskaa

Elenuskaa Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2011
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    2.038
    Абе кој не ме знае, скапо ќе ме плати, што вика мајка ми мчи-тчи :rofl: :rofl:
    инаку за советот погоре, не ми планирав да се с....м со него нема шанси
    ни С од секс нема да види :!:
    и штикли не наоѓам, кај да најдам 34 :tmi: :$
    ништо друго не ми преостанува освен да се молам тиа 10 дена да поминат брзо :rofl:

14. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.382
    Допаѓања:
    17.582
    Штом не ти е за секс батали, што ќе се замараш ако нема да уживаш, а сигурно он нема да сака да гледате филмови и да јадете пуканки тие 10 дена.
    Па 10 дена не се малку бе, држави се освојуваат за 10 дена, Крушевска република траела 10 дена. Споредбава ја правам само заради значењето на деновите (10) и дали вреди да ги изгубиш без секс , :rofl: ова де мислев да ги изгубиш тек-така, за мување или мотање без цел.

15. mija23

mija23 Активен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    4

Пробај да го игнорираш ако повторно се видите негде биди ти таа гордата со крената глава а не тој па на сета таа и да води други девојки во истиот кафич каде што се наогаш ти. те сваќам ти него го сакаш и ти значи уште но наврати се на тоа како те изиграл и дали вреди да му простиш за тоа. имам исти пример каде мојата другарка беше исто изгирана имаше од него се до денот кога не муј даде, а одкако се случи тоа сета љубов згасна од негова страна. после една година пак се смирија и тој беше истиот ладен тип кој не се замара не ја бара ни по 3 дена исчезнува го нема и на крјот место таа да го остави тој пак ја остави .. затоа знај дека оваа книга ти е прочитана и ти веќе и го знаеш крајот. можеби бев многу дирекна но тоа е вистината и немам што да ти давам лажна надеж мислам дека оваа е правилното да го оставиш. позз

16. SimplyElegant

SimplyElegant Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2012
    Пораки:
    746
    Допаѓања:
    779
    Тоа дали ќе го избришеш од фб е најмалку битно. Не значи дека ако го избришеш од фб ќе го избришеш од главата.
    Ќе бидам директна. Многу е јасна ситуацијата, сакал само да те искористи за секс. Не знам како некој што те искористил и потоа те оставил можеш да го наречеш добар. Не треба толку да му веруваш, затоа што на крајот ти си таа што е повредена. Од каде да знаеш какви намери има сега? Можда повторно ќе ти го направи истото.

17. katuf4ekate

katuf4ekate Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2011
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    здраво..со едно момче се мував 2 пати и сега тој постојано на фб ми кажува дека премногу ме сакал и дека сака да бидеме во врска но јас не чувствувам ништо за него a жал ми е да го откачам..кажете ми што да правам дали да пробам со него или да го откачам некако ? :worried:

18. Unfaithful18

Unfaithful18 Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2010
    Пораки:
    2.391
    Допаѓања:
    1.116
    Ако не чувствуваш ништо спрема него не гледам зошто би влегла во врска со него. Од жал :?: Ако толку ти е грижа за неговите чувства, поштеди го од сожалување така повеќе ќе го повредиш.

На katuf4ekate му/ѝ се допаѓа ова.
  19. uniquexxx

uniquexxx Истакнат член

Се зачлени на:
    16 август 2011
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    0
    Nikogas ne sum se osmelila da ja spodelam so vas mojata prikazna.. :)
    Se zapocna pred 8 meseci,eden decko so koj nikogas ne pomisluvav deka bi napravila nesto..pocna da mi se javuva...toj e drugar na bratot od mojata najdobra drugarka...Toj ima 22 a jas 18.So ogled na toa deka deckoto si pusi dzointi i takvi slicni raboti...sekogas go narekuvav narkoman,i kazuvav deka toj ne e za mene...so tek na vreme deckoto se poveke mi se svigase,sekogas mi kazuvase ubavi raboti...potoa izlegovme nekolku pati,no ne bese nisto seriozno zatoa sto ednostavno ne go otvarav srceto bidejki znaev deka jas idnina so nego nemam..a isto taka ne bi si dozvolila sebesi da bidam so nekoj takov tip..luzer :| Isto taka dodeka izleguvav so nego izleguvav i so drugi,bidejki znaev deka i toj ne sedi so skrsteni race :)) na pocetokot na letovo moite cuvstva stanaa posilni,nav odnosi so nego a sega sum sigurna deka go sakam so celovo srce.sigurna sum vo sebe zosto pokraj site negovi mani i nedostatoci jas znam deka toj e se sto sakam...
    Sigurna sum deka mislite deka sum budala ili slicno no toa sto sum so nego mene me pravi srekna ... :) :inlove:

20. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    И каков совет или мислење бараш од нас? Зашто темава за тоа е.
    Патем, на профилот ти пишува дека имаш 17 години....

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.