Ми треба совет и мислење

Discussion in 'Канта' started by kika89, Dec 15, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. eliesaab

eliesaab Популарен член

Да, оддалечи се. Ваквите имаат способност да те извреѓаат, а во скоро и ќе ти најде "недостаток" и ќе се огради од тебе дипломатски користејќи твои рандом зборови. Секој знае што сака, факт.

2. Irenaiki

Irenaiki Истакнат член

Почнав да се гледам со еден , излегуваме и се е ок за сега, но ми смета тоа што сеуште контактира со една девојка која што ја запознал пред мене, не се од истиот град, он отишол до таму за да се видат но изгледа оваа го одбила и останале пријатели на некој начин, јас кога го прашав како воопшто можеш да зборуваш сеуште со неа (како што разбрав он кога дошол она не сакала да излезе, се однесувала многу ладно со него) и ми вика, фина девојка е сигурно тоа ненамерно го направи, нема ништо лошо во тоа што си пишуваме пријателски понекогаш, не знам како ова да го сфатам, отишол да ја види пат 3 саати таа го баталила и овој како некое дете пак зборува со неа наместо да ја блокира, случајно еднаш прочитав како оваа му пишала, најди девојка не рачунај на мене, а он и пишал јас некако се навикнав на тебе...ок ми е дечково вака, ама овој контакт со оваа девојка некако ми смета, што би направиле на мое место?

3. tinka-mace

tinka-mace Популарен член

Би прекинала контакт.
    Он уште не расчистил со нејзе, не може и не сака да ти се посвети на тебе.

4. Mantub

Mantub Форумски идол

Се додека не сте во врска, реално може да се гледа со кого сака, ако ти пречи, тоа што можеш да направиш е да не излегуваш со него, јас не би излегувала доколку се гледа и со друга, ама пошто не сте во врска не можеш баш да бараш да не се гледа.

Martka, sunshinebabe, poenta and 5 others like this.
  5. Oscar Lady

Oscar Lady Популарен член

Јас би прекинала контакт, штом сега така прави, ќе прави и понатаму. Сакам да сме на чисто едноставно, нормално дека ќе ти смета тоа, не е во ред.

6. Irenaiki

Irenaiki Истакнат член

Работата е тоа што дечково има сериозни намери со мене, ми го кажа тоа, он со неа не се гледа, само еднаш отишол и толку, ние сме од ист град и се гледаме почесто, еднаш имав шанса да прочитам дел од пораките, девојката навистина не му пишува да се видат или нешто во тој случај, најнормален муабет, мене повеќе ме секира тоа што она го баталила а овој си збори ко ништо да не било, ми вика ние останавме пријатели и јас сум преувеличувала и сум зборела глупости, јас да поминам пат за некој што не сака да ме испочитува да ме види што сум дошол и сега ми вика па што има лошо во тоа што останавме пријатели:?:

7. tinka-mace

Како има сериозни намери а комуницира со друга женска која не ја ни познава лично и го одбила?

8. Irenaiki

Irenaiki Истакнат член

Ја знае, напишав он отишол во нејзинот град за да се запознаат , ама бидејќи она не сакала ништо со него, мене ми вика останавме пријатели а се допишуваат секој ден

9. tinka-mace

Ау јас па сфатив дека отишол во нејзиниот град за да се запознаат во живо а она не сакала да се видат?
    Како и да е..хмм не знам, јас не би била мирна со секојдневно допишување. :|

10. Different7

Different7 Истакнат член

Да беше навистина сериозен со тебе без проблем ќе прекинеше контакт со личност што ја видел три пати.

11. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Немој да веруваш дека има сериозни намери со тебе. Машко со сериозни намери се посветува само на една.

thelittle17, Anie93, Elf and 10 others like this.
  12. eliesaab

eliesaab Популарен член

@Irenaiki читај го претходниот совет што го пишав. Истото важи. Не се измачувај со мислите. Батали го.

Едит: се согласувам со членката над мене. Маж се посветува на една.

13. Lisicko

Lisicko Истакнат член

Не биди наивна да веруваш во вакви глупи изговори, батали го и продолжи напред... Од авион се гледа дека дечкото нема сериозни намери со тебе.. Ти си му само златна резерва

Elf, hermosa, sunshinebabe and 5 others like this.
  14. Компир Манџа

Компир Манџа Популарен член

Нешто не е во ред. Посети психолог.

15. Emotional123

Emotional123 Форумски идол

Дечкото те држи како резерва, за секој случај, зошто за сега работава не ја бидува со девојката.
    Да и текне сега на неа дека ете сака са пробаат нешто, одма би полетал. Веројатно ептен му се свиѓа девојчето, па се надева.
    Јас не би се замарала со него

16. bicycle

bicycle Форумски идол

@Irenaiki се согласувам со членките пред мене.
    Општо никогаш немој да дозволиш да бидеш една од опциите, не само во случајов.
    Или единствена или ништо. Сериозен маж се посветува на една личност.
    Сепак не сте заедно и не можеш да му забрануваш ама треба да знаеш на што си.
    Што порано го решиш тоа, тоа подобро.

17. lovestoneddd

lovestoneddd Форумски идол

Гледај го што прави, а не што зборува.
    Очигледно дека е опседнат со другата девојка, штом на толку откачувања, пак трча по нејзе. Кој знае и она каква мака си има со него. А ти, си му резерва за кога он ќе прогласи официјално у главата дека не бива со првата ништо.

18. GrimTheReaper

GrimTheReaper Форумски идол

Ако ти смета или кажи му или дистанцирај се. Ако само се гледате без никакви обврски и нема што да ти пречи, но ако сте во врска, па што има со други да пишува, според твоево не е баш пријателски однос. Што доколку девојкава посака да биде со него, мислиш дека ќе остане со тебе? Барај човек каде што ти си му приоритет, а не хоби.

cresa-jagoda, raww, Irenaiki and 5 others like this.
  19. Irenaiki

Irenaiki Истакнат член

Отишол на три дена, оваа излегла првиот само, другите два не. Нема ништо лошо во муабетите, личат на пријателски тоа највеќе ме буни, ајде да му пишувала да се видат и сл. друго би било овака не знам , кога му реков а што ако утре се ожениш со некоја, пак ќе збориш со таа? Ми вика, зашто да не, само секако нема да се допишуваме касно....

20. tinka-mace

Леле.. мислам дека ако она се реши да му даде шанса, овој веднаш ќе трча кај неа.
    Не сакам да те разочарувам ама мене така ми изгледа.
    Да сум на твое место нема да ризикувам.

Thread Status:
Not open for further replies.