Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Ми треба совет и мислење

Дискусија во 'Канта' започната од kika89, 15 декември 2009.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Hellobeautiful

Hellobeautiful Форумски идол

Се зачлени на:
    28 мај 2012
    Пораки:
    3.371
    Допаѓања:
    20.957
    Стварно не гледам потреба типкава расипан телефон да изиграва. Ти не си со него, нема што да ти пренесува било какви информации, поготово ако знае дека подолго време патиш за дечково. И се согласувам со бубаче, сигурно намерно ти прави. Можеби и тебе скришно не те поднесува?

На Purplelilac, black-angel, Martka и 11 други им се допаѓа ова.
  2. tinka-mace

tinka-mace Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2013
    Пораки:
    3.451
    Допаѓања:
    16.464
    :rofl::rofl::rofl::rofl: па реално, идеални се сите камионџии, јас мислам дека заслужуваме да имаме една ваква тема и ние феминките да се воодушевуваме. :inlove:

@Kjara15 маци ај делит на сите од негова страна, него, мајка му, другарка му.. Само така се заборава, не ако секоја ден ти се пред очи. :)

На black-angel, Осе, Lavender4 и 3 други им се допаѓа ова.
  3. Tea678

Tea678 Популарен член

Се зачлени на:
    9 март 2018
    Пораки:
    896
    Допаѓања:
    5.181
    Јас се извинувам вака што се убацувам, ама читам од прееска и не ми е јасно, зашто толку се потенцира дека дечково е камионџија?

4. tinka-mace

Се зачлени на:
    5 мај 2013
    Пораки:
    3.451
    Допаѓања:
    16.464
    Зошто членката тоа го напомни. Човекот бил камионџија и ретко се гледале поради таа причина.
    Тебе што толку ти засмета? :wasntme:

На edna_malecka, cresa-jagoda и Tea678 им се допаѓа ова.
  5. Ugly Duckling

Ugly Duckling Форумски идол

Се зачлени на:
    16 август 2018
    Пораки:
    3.608
    Допаѓања:
    43.125
    Досадни сме. :wasntme: Инаку, се погоди неколку членки да бараат совет за дечко со таа професија, па затоа.
    Не ни се лути @Kjara15. И навистина добри совети доби изминатиот период, прочитај ги сите, собери храброст и целосно расчисти.

На Ingvild, Lavender4, cresa-jagoda и 3 други им се допаѓа ова.
  6. Tea678

Tea678 Популарен член

Се зачлени на:
    9 март 2018
    Пораки:
    896
    Допаѓања:
    5.181
    Кај напишав дека ми смета

7. tinka-mace

Се зачлени на:
    5 мај 2013
    Пораки:
    3.451
    Допаѓања:
    16.464
    Па така звучеше. Извини тогаш ако не било така. :D

-----------------
    Инаку, веќе некое време ги чекам женскиве на камионџииве да дојдат тука напиздени, да ни кажат како тоа имаме предрасуди кон професијата. :wasntme: 8-|

На edna_malecka, cresa-jagoda и Tea678 им се допаѓа ова.
  8. Kjara15

Kjara15 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јануари 2017
    Пораки:
    990
    Допаѓања:
    710
    Девојки ве разбирам , знам дека сум ви напорна , али ставете се у моја кожа за момент , кога на некој толкуу слепо сте му верувале , ве правел најсреќен на цел свет , толку љубов и внимание ви посветувал , ви ветувал дека ќе изгради Маркови кули , знаеше колку ми е битно кој ќе ми биде прв зашо сум таков емотивен човек. Па дури и парфем ми купи , на вечери ме носеше, кај него дома. Буквално се понашаше као да е заљубен , стварно како да сум му приоритет. Направи да се заљубам у него , прв пат бев среќна у мојот живот и наеднаш исчезна. Без траг и глас. Барем да имаше кавги мегѓу нас , да не ваљаше нешо немаше да ми е криво. А и ова шо ми го кажа другарка му верувам дека е точно. Гледам дека и на фб лајкнува љубовни статуси , како е да сакаш некого а да го немаш , срцепарателни статуси. Најверојатно стварно уште ја сака бивша му , само не знам зашо започна со мене ако имал чувства за неа. Па и запознавање со роднини родители. Али тоа е , само се е круг а и ако искочи да се смират , не се гради среќа на туѓа несреќа. Битно знам дека за прв пат се осеќам волку повредено , искористено и изиграно. Таман си дојдов на себе еве пак сум на парчиња , ама ќе издржам. Ви благодарам и за советите и за критиките. :)

9. Lady D ❤️

Lady D ❤️ Популарен член

Се зачлени на:
    22 мај 2019
    Пораки:
    1.283
    Допаѓања:
    5.419
    Ja stvarno ne sfakjam zasho tolku sakash da stradash. NE TE ZASLUZHUVA. Sho ne e jasno tuka? I da ti pishe, ne mu vrakjaj. Ni nego ni na negovi drugarki. Ne mozhe taka da si igra so tebe, ednash e tuka, pa ischeznuva, pa drugarka mu ti pishuva. Nema 15 godini taka da se ponasha. Imaj dostoinstvo, imaj gordost, pochituvaj se sebe. Zhivotot ke ti e mnogu poubav bez nekoj vakov ednash e tuka pa ne, pa pak tuka i taka do nedogled.

На Just.do.it, raww, black-angel и 8 други им се допаѓа ова.
  10. Hellobeautiful

Се зачлени на:
    28 мај 2012
    Пораки:
    3.371
    Допаѓања:
    20.957
    Сите сме претрпеле или ќе претрпиме раскинување. Многу го возвишуваш и идеализираш твоето искуство, ради тоа и не можеш да го преболиш. Ти што не се ставиш во кожа на парови кои со години биле заедно, се' им било супер, склучиле брак, имале деца па се развеле? Кажи ми што треба тие да прават? Сигурно и на форумов има барем една членка што поминала/поминува низ тоа, па не се жали секој ден.
    Дај те молам, ти купил парфем и те запознал со мајка му. Принц од соништата..
    Врати се страна-две поназад и прочитај си го тоа кај што пишуваш дека си го преболела и нека ти влезе во глава убаво. Само на себе си штетиш.

На Purplelilac, pamelche, black-angel и 10 други им се допаѓа ова.
  11. GirlWithACat

GirlWithACat Истакнат член

Се зачлени на:
    30 ноември 2020
    Пораки:
    424
    Допаѓања:
    491
    Нели кажа дека си продолжила понатаму, што се случува сега? Како прво другарка му ти пишала, а си се прашала зошто? Очигледно дека намерно го е направила тоа за да те изнервира, а ти си подлегнала на тоа... Девојче ако сакаш да бидеш среќна ти гледај си го твојот живот, тражи си ја твојата среќа и никако немој да се навраќаш на нешто што завршило. Ич гајле да немаш за него, што и да се случувало што и да му се случува за ништо, а и треба да и кажеш на другарка му дека веќе ништо да не ти пишува за него дека не те интересира повеќе и дека ти е поубаво без него. Стави си цврст став, покажи сила, храброст и секако таа ќе му пренесе на него и тој ќе знае дека си го преболела. Не вреди да трошеш солзи...

На black-angel, bicycle, sunshinebabe и 3 други им се допаѓа ова.
  12. Kjara15

Kjara15 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јануари 2017
    Пораки:
    990
    Допаѓања:
    710
    Да баш така. Буквално кога стварно осетив дека веќе не ми треба , кога стварно после 2 месеци се осетив среќна , полна со волја за живот и овој како некоја моќ да има и да виде дека сум среќна и без него , и еве шо бидна.

13. Kjara15

Kjara15 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јануари 2017
    Пораки:
    990
    Допаѓања:
    710
    Он ветуваше милион работи , направи да се затрескам јас у него. Па боље тоа , за другиве парови шо викаш, барем ја знаеш причината зашо дошло до тоа , нешо не штимало и секој по свој пат. А ние никад нишо не сме си пререкле и као гром од ведро небо. Премногу се зближивме за вака да завршиме али он си знае. :)

14. Hellobeautiful

Се зачлени на:
    28 мај 2012
    Пораки:
    3.371
    Допаѓања:
    20.957
    Ти си се зближила со него. Ти си го идеализирала. Ти си створила совршена слика за вас. Не можеш да знаеш што он чувствувал, и секако имал он причина што само он ја знае, зашто те оставил. Уште живееш во тој филм дека се било перфектно меѓу вас, и додека не прекинеш да мислиш така ќе се измачуваш. Извини што сум погруба на зборови ама, и на најблиска другарка истово ќе и го кажев, може и уште погрубо.

На flawless., Purplelilac, black-angel и 8 други им се допаѓа ова.
  15. Kjara15

Kjara15 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јануари 2017
    Пораки:
    990
    Допаѓања:
    710
    Верувај мила дека не го идеализирам нит правам лажна слика. Тој 4 месеци не се откажа иако не сакав првично да искочам со него. Тој беше ептен залетан по мене , многу сакаше да бидеме заедно. Ама го имав јас тој внатрешен инстинкт дека уште осеќа нешо за бившата , иначе зашо би ја спомињал. А и да видите какви љубовни цитати лајкнува факт е дека ја нема преболено. Али шо е тука е. Живот иде даље.

16. СуперДевојка

СуперДевојка Популарен член

Се зачлени на:
    28 март 2017
    Пораки:
    2.849
    Допаѓања:
    17.190
    А шо парфемче ти купил? Фино некое или од оние бугарскине? :D

Шала на страна, дај жити се избриши го блокирај го и него и племето негово и престани да му придаваш значење значи аман дотолку си глупа или шо? Ќе изградел маркови кули мочко со пелени на него уште... Јас го замразив од се шо читам дека ти прави, не знам како уште жалиш по него. Освесги се веќе, животот поминува дур трепнеш.

На H.VAGA, pamelche, black-angel и 14 други им се допаѓа ова.
  17. tinka-mace

Се зачлени на:
    5 мај 2013
    Пораки:
    3.451
    Допаѓања:
    16.464
    :rofl::rofl::rofl::rofl:
    Сите ветуваат на почеток, ама на зборови остануваат само... :^)

На black-angel, bicycle, Осе и 7 други им се допаѓа ова.
  18. cresa-jagoda

cresa-jagoda Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јуни 2012
    Пораки:
    8.262
    Допаѓања:
    34.559
    Еве да ти цитирам :D

На black-angel, bicycle, Ingvild и 5 други им се допаѓа ова.
  19. Bezimenka90

Bezimenka90 Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2016
    Пораки:
    2.811
    Допаѓања:
    17.580
    eo62r.jpg

Девојки, како бе паѓате на вакви глупости? (facepalm)

На MarigoldA, BejbiBlu, GoodGirl45 и 28 други им се допаѓа ова.
  20. СуперДевојка

СуперДевојка Популарен член

Се зачлени на:
    28 март 2017
    Пораки:
    2.849
    Допаѓања:
    17.190
    Не знам, мене никој не ми ветил, ни првиот ни десеттиот. Можда дека не се камиоџии. Али парфемче ми купиле, не се жалам. :D
    Стварно девојчево претера. Ко во шпанска серија да живее... pero el me dijo que me quere.

На pamelche, black-angel, bicycle и 10 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.