Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Ми треба совет и мислење

Дискусија во 'Канта' започната од kika89, 15 декември 2009.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Bezimenka90

Bezimenka90 Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2016
    Пораки:
    2.811
    Допаѓања:
    17.580
    @sleepyprincess25 Зарем на никој не му текна да праша каде и во колку саат да се чекате? Какво договарање е тоа? Очигледно не сте се договориле ништо. Сигурно немаше телепатски да знаете кај да се сретнете. :drunk:

На sunshinebabe, Maša8, Milobebence и 7 други им се допаѓа ова.
  2. Titanium 2

Titanium 2 Активен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2021
    Пораки:
    146
    Допаѓања:
    188
    Па и така си се поставила многу ниско штом така зеза извини вака ама тоа е

3. Titanium 2

Titanium 2 Активен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2021
    Пораки:
    146
    Допаѓања:
    188
    Најнов модел на запознавање а ла 2021 корона дејт ):

На eliesaab му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Avery

Avery Популарен член

Се зачлени на:
    1 ноември 2014
    Пораки:
    2.741
    Допаѓања:
    14.412
    Мислам дека не видел желба и иницијатива во тебе и се откажал. Он направил чекор, ама требало да направиш и ти. А не да се правиш на три ипол. Како што тебе ти е глупо, сигурно и он има стравови да не дојде и ти да го откачиш и да не се појавиш на средба. Друг пат прво договорете се, па земај слободни денови. И покажи на некој начин дека ти е важно и сакаш да го видиш. На пр. прашај го што сака да посети во твојот град или предложи место каде ќе седнете/ прошетате.

На cresa-jagoda, Milobebence, Lavender4 и 4 други им се допаѓа ова.
  5. edna_malecka

edna_malecka Популарен член

Се зачлени на:
    15 јануари 2018
    Пораки:
    3.894
    Допаѓања:
    14.701
    @sleepyprincess25 вие не сте се ни договориле.
    Договорено е кога ќе си кажете саат и датум точно.
    Овој само си тепал досада со тебе и тоа е тоа.

На cresa-jagoda му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Aries2303

Aries2303 Активен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2021
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    16
    Zdravo. Imam eden problem za koj mi treba iskren sovet. Bev verena i se razdeliv pred 3 meseci, zaedno bevme godina i pol a vereni 5 meseci. Crveni znamenca vidov od samiot pocetok koga mi go zalepi prviot samar, no jas ja prodolziv taa vrska( samarot bese deka mi zvonese telefonot nekoj so nepoznat i jas ne krenav bidejki ne sakam da se zamaram so takvi raboti). I ajde si rekov mozebi jas sum vinovna toj e vo pravo sto me udri.. Kako sto izleguvavme se poveke se zaljubuvav vo nego, a toj drogiras i site me predupreduvaa nemoj so nego da ides on ne e za tebe.. Jas slepa od ljubovta si velev nema kako nego da najdam on mnogu me saka nemozam bez nego i si napraviv kavga so moite roditeli tie ne go sakaa voopsto bidejki slusaa muabeti za negovata familija deka se zanimavaat so droga i deka maltretiraat. Jas problem so negovite nikogas ne sum imala oni me sakaat mnogu i ubavo se odnesuvale so mene. Kako sto vrvea mesecite pocna prvo izbrisi instagram napravi nov i samo drugarkite ke te sledat a isto i so fb..I jas vo red taka taka ne se protivev, ama i od negova strana istoto bese toj nemase niedno devojce na instagram a i samata znaev deka mi e veren. Arno ama imavme mnogu kavgi.. nie postojano se karavme za nesto i obavezno jas ke jadev samar nekogas i ke bev istepana i toa pocna da mi bide kako navika se naviknav i toa go prifativ. Imavme nekoj sreken period taka kade sto ne se karavme mnogu pa potoa so karantinot ne se gledavme mnogu i ne se karavme togas bevme vo dobri odnosi i moite go prifatija mu dadoja sansa da go zapoznaat bidejki jas mu velev deka toj ne e kako lugeto sto go zboruvaat. Toj namesto da se pokazi pred moite, nie go nosime vo restoran da rucame on naoga nekoj tipovi se gledale vo nego pa demek nervozen na masa nesto sedi pa namurten ne razgovara so moite nekoja tema da otvori on samo jadi kuti i e napnat a i isto taka i nie napnati zaradi nego da ne nastani nekoj problem.. moite pak go zamrazija nisto zivo ne sakaa da sme zaedno i jas morav da odam tajno so nego bidejki mnogu bev zaljubena vo nego. Koga doznaa moite deka pak se gledame mi rekoja biraj nie ili toj, i jas si go odbrav nego i otidov kaj nego doma da ziveam no moite me pobaraa po dva dena da si dojdam ne sakaa taka da bidi i on se naluti zosto jas sum se vrakala kaj niv.. moite mi objasnaa deka nemozam da bidam so nekoj sto se drogira i tepa i deka mi mislat arno. Ajde pak po moe pak mu dadoa sansa probuvaa da go zasakaat zaradi mene. On se mi zabranuvase ne smeev da se oblekuvam razgoleno i da se doteruvam i da se nasminkam kako sakam morav sto pomalce da stavam sminka bidejki se lutese i stanuvase agresiven.
    Kaj mi zabranuvase da izleguvam so drugarki so nekoi drugarki ne mi dozvoluvase da se slusam, a dvata voopsto ne izleguvavme on bese zatvoren tip i idevme u istiot kafic nonstop retko odevme na nekoe drugo mesto i nikade ne izleguvavme nadvor od gradot. Nonstop bevme doma zatvoreni se bese po negovo i samo se karavme i on samo me tepase. Letoto dojde nie pak ne izleguvavme po celi denovi doma sedevme i zatoa idea samo kavgi i na kraj zavrsuvav istepana rasplacena i pak mu prostuvav. Letoto imav slucka kade sto me provocirase nesto za moite i jas se nalutiv i si zaminav doma a idevme kaj nego vo stanot i koga stignav doma gledam negovite klucovi kaj mene i ajde se vrativ da mu gi dadam tie klucevite i on me ceka na ulica i se zatrcuva nakaj mene i koga me fati za kosata da me vlece po ulici po zgrada po skalite da me vlece pa u stanot me otepa od kotek i zgora na toa ne smeev nigde da otidam morav so nego da sedam i na kafe me odnese takva vo nikakva sostojba i pravese tazni faci kako demek zal mu e placese i ajde jas pak mu prostiv. Postojano imavme karanici na temata da prestane da se drogira no sekogas si naogase povod za da go napravi toa kako na primer denes si kupiv kola i sum presreken zatoa ili denes mi e ubav denot. Letoto popoleka si vrvese a nie nikade ne otidovme samo doma samo karanici i ajde si rekov jas mozebi ako stapime vo brak ke se smeni. Se verivme i on namesto togas da se pokaze i pred mene i pred moite on spiese po celi denovi dodeka site nie go renoviravme stanot.. Jas zabremeniv on nemase nikakva griza na sovest ne go interesirase uopste da mi pomognuva i povtorno me tepase. I sega sme razdeleni veke tri meseci i on saka da se smirime no nekako go otsakav posle seto toa no mi zal bidejki placi i veli deka saka da se smeni deka ne namerno bilo deka mu e zal za se sto mi napravil..

На Ivanagirl20 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.653
    Допаѓања:
    79.516
    Имал 1000 прилики да се смени, не се сменил никогаш и нема ни да биде тоа. Од него секогаш истиот филм ќе го гледаш. Ако не тролаш, она што треба да го направиш е веднаш да го тргнеш од својот живот.

На Limpan, Ivan4e04, winnie7 и 12 други им се допаѓа ова.
  8. Titanium 2

Titanium 2 Активен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2021
    Пораки:
    146
    Допаѓања:
    188
    Леле мајко коса да ти се крене да го читаш ова ....пак уште да му се вратиш абе ти свесна си или не кој век сме бе да те малтретира толку ...па и бремена не си играј ..лошо може да завршиш со него една ден ако се дрогира кога ќе го фатат кризи ...жално за тебе стварно....освести се додека нее предоцна и фатиси друг пат мој совет

На noteforself, BejbiBlu, WildMk и 3 други им се допаѓа ова.
  9. GrimTheReaper

GrimTheReaper Форумски идол

Се зачлени на:
    29 мај 2015
    Пораки:
    2.720
    Допаѓања:
    20.403
    Како бе ви е интересно да тролате? Толку ли ви е досаден животот? Патем браво за бујна имагинација. Кој филм е ова, звучи интересен, барем да спремам пуканки да го гледам.

На Limpan, noteforself и Hellobeautiful им се допаѓа ова.
  10. Aries2303

Aries2303 Активен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2021
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    16
    I znam deka i pokraj se jas ke bidam vinovna mene me obvinuva ne sum go sakala poveke pa zaradi toa sum se razdelila od nego, se plasam da prodolzam ponatamu se plasam deka nema da mozam da go otkacam

11. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.653
    Допаѓања:
    79.516
    Еднаш во животот видов како се однесува дрогиран човек и беше катастрофа. Зависи што земал и колкава доза. Изгубен, без контрола на себе. Од една страна таа состојба, од друга страна агресија, не знам што си мислела досега. Нема што да се плашиш дали ќе го откачиш, ќе го откачиш одма ако сакаш.

На winnie7, thelittle17, noteforself и 5 други им се допаѓа ова.
  12. Bezimenka90

Bezimenka90 Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2016
    Пораки:
    2.811
    Допаѓања:
    17.580
    И така треба да остане.

Трол или не трол, така се почнува, од еден шамар. За другите девојки што ги правдаат вака од еден шамар, да знаат.

На WildMk, Martka и cresa-jagoda им се допаѓа ова.
  13. Titanium 2

Titanium 2 Активен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2021
    Пораки:
    146
    Допаѓања:
    188
    Ако сакаш да си го дозапустиш животот продолжи со него и прости ми ќе доживееш уште една реприза а за тоа ако не можеш да го откачиш има институции полиција суд итн

На WildMk му/ѝ се допаѓа ова.
  14. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.091
    Ти не се цениш себе си, кај ти е самопочитта?!
    По првиот шамар си требала да прекратиш.
    Што очекуваш да ти кажеме да му се вратиш?!
    Цел живот ќе те тепа,тој не те сака!!!

На tinka-mace и cresa-jagoda им се допаѓа ова.
  15. Snowflake97

Snowflake97 Популарен член

Се зачлени на:
    8 ноември 2018
    Пораки:
    2.277
    Допаѓања:
    9.100
    Кога почнав да читам мислев дека другарка ми се зачленила и пишала, буквално од збор до збор истата приказна како нејзината само што она сеуште се нема верено со типот ама уште се гледаат. Од секојдневни караници до помодрувње од ќотек, ја скара со цело друштво, ја тера да се кара и тепа со мајка и бидејќи мајка и не и дава да биде со него зошто ја тепа и е наркоман.

Јас не можам да разберам искрено, еве и најдобра другарка ми е го проживува ова со години и не става крај, толку ви е убаво кога ве тепаат? Што те држи со него, кога и да ја прашам нејзе ми вика го сакам, како може да сакаш некој што тебе не те сака и те малтретира?

На Limpan, ☆P!nselsp!tze☆, IRBBB и 4 други им се допаѓа ова.
  16. Aries2303

Aries2303 Активен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2021
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    16
    Pa on me nema izlazano so niedno devojce i postojano toa go gledav deka mi e veren i po toa mislev deka me saka i od koga ke me udrese mi se izvinuvase placese i mi pagase zal za nego i mu prostuvav

17. Titanium 2

Titanium 2 Активен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2021
    Пораки:
    146
    Допаѓања:
    188
    Знаеш зошто те нема изневерено зошто никоја не го сака највероватно

На SofiMar_, Ivan4e04, ☆P!nselsp!tze☆ и 15 други им се допаѓа ова.
  18. minne992

minne992 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 ноември 2013
    Пораки:
    4.350
    Допаѓања:
    26.223
    А што совет бараш ? Седи си со него ако ти е убаво после толку јаден ќотек. Не ми е јасно зошто толку понижување и забрани , родители имаш не ке ти забранат не па некој друг , имај почит малку према себе!

На Cutiepie1, tinka-mace, cresa-jagoda и 3 други им се допаѓа ова.
  19. Aries2303

Aries2303 Активен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2021
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    16
    Imase devojcina koi sto sakaa da iskocat so nego no on ne sakase valjda znaese deka nema da bidat tie kako mene da trpat sve i svasta

20. Aries2303

Aries2303 Активен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2021
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    16
    Imav pricini nemozev da si zaminam tolku lesno mi trebase mnogu hrabrost za da go napustam i den denes ne mi e lesno ne saka da se razdelime ne me ostava na raat

На WildMk му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.