Ми треба совет и мислење

Дискусија во 'Канта' започната од kika89, 15 декември 2009.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Pirot

Pirot Активен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2021
    Пораки:
    24
    Допаѓања:
    46
    Добра идеја. Од секогаш ми се свиѓале забранети работи. Само малку ми е брз веза да плаќам некој за да си направам муабет. Треба тој да ми плати па да имаm некоја фајда... :D

На edna_malecka му/ѝ се допаѓа ова.
  2. simona_baby

simona_baby Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2017
    Пораки:
    3.609
    Допаѓања:
    17.541
    Затоа на првиот шамар се прекинува со секаков контакт со човекот.И се пријавува.После тоа ви станува нормално да јадете ќотек,во магичен круг се вртите,од кој е тешко да се излезе.

На Осе, ☆P!nselsp!tze☆, eliesaab и 8 други им се допаѓа ова.
  3. LadyLollypop

LadyLollypop Популарен член

Се зачлени на:
    14 февруари 2019
    Пораки:
    1.126
    Допаѓања:
    5.414
    Од тој муабет може многу нешта да дознаеш и да имаш фајде со тоа што ќе најдеш слободна девојка, а не да се плеткаш таму кај шо не ти е место. Можеби не си свесен за твојот проблем, со помош на психолог може ќе го решиш. Не е ниту срамно, ниту штетно да побараш совет од некој кој навистина може да ти помогне.

На pikabu5, edna_malecka, raww и 4 други им се допаѓа ова.
  4. Alisa22

Alisa22 Популарен член

Се зачлени на:
    31 октомври 2017
    Пораки:
    2.171
    Допаѓања:
    13.133
    Еднаш насилник = цел живот насилник. Те удрил и пак си останала со него? Цени си се повеќе себе си ,си му дала доволно шанси ,дури и повеќе од доволно. Зарем сакаш животот да ти помине со насилство ? Згора на тоа зависник од дрога. Уште кога си дознала дека е зависник тука требало да заврши се . Цени си се повеќе себе си и избриши го него од својот живот. Не е ни прв ни последен, подобро да си сама отколку со личност како него.

На Осе, Veta, eliesaab и 9 други им се допаѓа ова.
  5. Peperutce1115

Peperutce1115 Форумски идол

Се зачлени на:
    18 јануари 2014
    Пораки:
    2.488
    Допаѓања:
    22.685
    Абе како на првиот шамар?
    Не треба да дозволиш да има прв шамар. Вклучите сензорите малку, гледајте со кој си имате работа пред да стапите во врска.

Ок, не викам дека има и такви кои личат како ангелчиња, па сјебуваат работа. Ама затоа прво си даваш време да го запознаеш човекот па после стапуваш во врска и планираш деца.

На Осе, eliesaab, Maša8 и 6 други им се допаѓа ова.
  6. simona_baby

simona_baby Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2017
    Пораки:
    3.609
    Допаѓања:
    17.541
    А тие што маваат шамари на чело ли им пишува дека маваат?Најчесто жртвите кажуваат дека на почетокот се опсипувани со љубов и внимание,и затоа им е шок кога ќе бидат удрени.Па почнуваат да размислуваат дека они згрешиле,дека го испровоцирале партнерот и сл.

На Luminary, BejbiBlu, WildMk и 2 други им се допаѓа ова.
  7. Peperutce1115

Peperutce1115 Форумски идол

Се зачлени на:
    18 јануари 2014
    Пораки:
    2.488
    Допаѓања:
    22.685
    Не им пишува на чело. Тоа се психопати, социопати. Знаев дека ќе звучам погрешно. Жртвите никогаш не се виновни затоа што ги снашло. Ниту една причина не е доволно голема за да добиеш ќотек од некого.

Ама, сакав да кажам, отворете очи убаво. Затоа што според горе пишаното девојката имала неколку прилики да се увери во навлезеноста на детето во наркоманските води, неговата агресија и манипулации. Згора на тоа има и поддршка од родителите. Сензорот нешто не и работи.

На eliesaab, Alisa22, Izaabella и 2 други им се допаѓа ова.
  8. Dentina

Dentina Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    42.381
    Ова као реклама е да ти пише некоја од нив?
    Прозирен си:yawn:

На pikabu5, BejbiBlu, Just.do.it и 7 други им се допаѓа ова.
  9. Pirot

Pirot Активен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2021
    Пораки:
    24
    Допаѓања:
    46
    За да
    Кога ке се вратам во МК ке отидам, се надевам пред да расипам уште некоја врска.:(
    Благодарам. Инаку за мене најголеми советници се луѓето со нивното искуство и нивната неискварена искреност. Впрочем затоа и се зачленив.

10. LadyLollypop

LadyLollypop Популарен член

Се зачлени на:
    14 февруари 2019
    Пораки:
    1.126
    Допаѓања:
    5.414
    Да, правилно си постапила што си заминала од таков човек. А за луѓето, не мисли што ќе кажат, затоа што секогаш ќе најдат нешто за да зборат, без разлика на твоите постапки. Продолжи напред, нека ти остане ова во минатото и извлечи ја најдобрата поука од ова. Секогаш ставај се ти на прво место! Сакај се и цени се самата и не се грижи дали ќе најдеш друг или не. Не ти треба некој за да ти докаже дека вредиш.

Ако повторно сака да стапи во контакт со тебе, пријави го во полиција и не се плаши, имаш поддршка од твоите.

На Осе, WildMk, Bezimenka90 и 3 други им се допаѓа ова.
  11. Pirot

Pirot Активен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2021
    Пораки:
    24
    Допаѓања:
    46
    Рекламите ми се на инста и на ФБ али не се побрзани со моите лични проблеми.

12. cresa-jagoda

cresa-jagoda Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јуни 2012
    Пораки:
    8.262
    Допаѓања:
    34.563
    Го изгубила членката бебето.

13. AgentGinger

AgentGinger Истакнат член

Се зачлени на:
    19 декември 2020
    Пораки:
    311
    Допаѓања:
    1.583
    Ама тебе нешто ти има во забранетото? Ааа?
    Не слушај, шала на страна, оди на психолог и разговарај, нема ништо срамота да посетиш.
    Треба за некои вакви проблеми и работи што не мачат да си посетуваме, и многу се радувам што повеќето денес гледам го поддржуваат тоа. :)

На cresa-jagoda му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Pirot

Pirot Активен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2021
    Пораки:
    24
    Допаѓања:
    46
    Благодарам али проблемот е во тоа што јас полесно се разбирам со такви девојки. Знаат што сакаат и флертуванјето ми е позабавно. Слободните ми се некако неодлучни, не занимливи....:$

15. AgentGinger

Се зачлени на:
    19 декември 2020
    Пораки:
    311
    Допаѓања:
    1.583
    Ама види, која нормална девојка што е мажена или во врска тебе би ти давала поводи за флертување? Да видиш колку има сингл интересни девојки, не си сретнал можеби таква. :)

На cresa-jagoda му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Pirot

Pirot Активен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2021
    Пораки:
    24
    Допаѓања:
    46
    Тоа може да биде... али ја не можам да одам од маса на маса и да запознавам девојќи па да ја најдам онаа што ми одговара. Јас мислам дека женска не се траже, просто се деси...:$

17. tinka-mace

tinka-mace Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2013
    Пораки:
    3.451
    Допаѓања:
    16.465
    Што правите во врска со наркоман, воопшто? Тоа не е ли доволна причина за да се раскине?
    И по првиот шамар се брише тој од животот, нема таква грешка што може да оправда да добијам шамар!

На Осе, eliesaab, edna_malecka и 3 други им се допаѓа ова.
  18. Dentina

Dentina Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    42.381
    Нема совет, во кој стил очекуваш совет: аман немој да ставаш рогови на мажи? Тонот ти е зезаторски и тоа што ти се свиѓа, ти се свиѓа, сам анализирај си дали зошто е забранетото послатко или дека освен секс не бараат друго од тебе. А се заљубуваш или тие во тебе?

На WildMk му/ѝ се допаѓа ова.
  19. AgentGinger

Се зачлени на:
    19 декември 2020
    Пораки:
    311
    Допаѓања:
    1.583
    Ќе ја бараш меѓу сингл девојките и кога тогаш ќе ја најдеш. ;)

20. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.805
    Допаѓања:
    202.807
    А откако ќе освоиш некоја зафатена и раскине врска/брак поради тебе, уште ќе ја сакаш? Или и нејзе ја откачиш оти ќе престане да ти биде интересна? Ако е така, не си созреан за ништо сериозно, небитно дали со слободна или зафатена.

Најди си други предизвици во животот, не мора тоа да бидат зафатени жени.

На Avery, WildMk, tinka-mace и 1 друга личност им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.