Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Ми треба совет и мислење

Дискусија во 'Канта' започната од kika89, 15 декември 2009.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Mija

Mija Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    87
    Допаѓања:
    25
    Да да дефинитивно така ќе пробам нема да му се јавувам јас ке го избегнувам ама ке бидам мила и фина и ќе се однесувам како ништо да не било...
    Фала ви многу девојки за советите :* :* :*

2. Theodora

Theodora Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    1.504
    Допаѓања:
    5.576
    Па,избери меѓу тоа да не прашуваш и да видиш како ќе се одвиваат нештата ама пази да не се оддолзи па ова толку што цела блискост ќе оди во неповрат или па директно прашај и инсистирај да добиеш комплатен одговор.
    Со среќа.

3. Mija

Mija Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    87
    Допаѓања:
    25

Па да и јас на тоа си мислам ама незнам дали е привремено а и некако чудно ми се дека до сега сме немале таков период

4. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.639
    Допаѓања:
    22.087
    Па обиди се времето најубаво ќе покаже ;)

5. Mija

Mija Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    87
    Допаѓања:
    25
    Да да дефинитивно ви благодарам девојки на советите :*

6. Mistery

Mistery Истакнат член

Се зачлени на:
    3 декември 2010
    Пораки:
    767
    Допаѓања:
    1.626
    ја знаеш ли ти поговорката - "жена во гроб со еден к.р не оди" :rofl: :rofl:

На viki44e и Hipica им се допаѓа ова.
  7. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.949
    искрено ваков пар во денешницата јас не познавам :D
    но тотално се сложувам со Mistery ако треба и попот 2 ќе биди :D (господ нека ми прости) ;)

На Mistery му/ѝ се допаѓа ова.
  8. maca99

maca99 Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    1.818
    Допаѓања:
    1.691
    и јас го споделувам истото мислење.мене дечко ми ми е прв одиме долго време еве планираме и здравје,свршувачка и не ни помислувам на друг.добивам се од него го сакам ме сака и нема зшто да бараме нешто кај друг.значи вистинската љубов постои ;) и ако си ја најдеш својата сродна душа ќе си бидете заедно засекогаш ќе немате потреба од никој друг :inlove: :)

9. pinklady

pinklady Истакнат член

Се зачлени на:
    5 април 2010
    Пораки:
    109
    Допаѓања:
    25
    Pred nekoj den se sluci posle 3 godini vrska, prvpat da napravam glupost so eden decko da se baknam nekolku pati dodeka bev sama iskocena, sega ova strasno me izmacuva, no dali da go gledam kako neverstvo? dali pod neverstvo se racuva baknez ili seksualen odnos? nema sansi da mu kazam na mojot decko za ova, znam deka posle toa nema da bideme zaedno, mi treba vas sovet :^)

10. Gea

Gea Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    1.056
    Допаѓања:
    11.605
    Се што е повеќе од другарски бакнеж во образ, според мене е неверство.Еве, стави се во позиција, твојот дечко да ти го направил истото,ти како ќе го гледаш како неверство или...? Нормално дека ќе те боли, а ако планираш да го задржиш,потруди се да не дознае, зашто не верувам дека ќе помоне лесно преку тоа.

11. Theodora

Theodora Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    1.504
    Допаѓања:
    5.576
    Да,душичке,сепак се рачуна за неверство.Затоа и те измачува.И самиот флерт е неверство,камо ли физички контакт,сексот е веќе крајната крајност.Тоа дали ќе му признаеш на дечко ти или не,е твоја и само твоја одлука.

12. Alanna

Alanna Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    1.120
    Допаѓања:
    484
    Најубаво да му кажеш,сепак 3 години сте заедно се надевам дека ќе разбере :^) Затоа што ако криеш кога тогаш ќе дознае од некој сосема 3 и верувај полошо ќе биде :|
    Среќнооо :$

13. LitttleRNBPrincess

LitttleRNBPrincess Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    795
    Допаѓања:
    950
    Епа вака феминки имам еден проблем т.е незнам дали да го наречам проблем... и ми треба ваш совет и мислење.
    Вака.. има едно дете кое многу ми се свиѓа и е трета година и он не ме знае но јас него да и цело време ми лајкнува некои песни на фб а дур пишував статуси не ми лајкнуваше и сеа почна да ми ги лајкнува и имав постирано една песна тоа беше одамна и ми напиша коментар со срценце и цело време коа ќе го видам кога искачаме ме гледа.. значи не ме знае он а ми оставил срценце со коментар ај на другарки шо ги знае им остава коментар со срценце дали ова би значело нешто?

Ве молам помогнете ми ако имате некој совет пишете ми :worried:

14. palavoto.devojce

palavoto.devojce Популарен член

Се зачлени на:
    25 октомври 2010
    Пораки:
    161
    Допаѓања:
    135
    моето мислење е да почекаш немој да брзаш за потоа да се каеш зошто си ја донела погрешната одлука ...едно време и јас верував во тиа срциња на фб ...но сватив дека тоа ништо не вреди ако нешто се чуствува еден спрема друг подобро е да помине во дружење разговор и слично немој да те меѓепсаат тие срциња и лајкови за потоа да ти биде тешко ...остави на времето да си го покаже своето дали и тој заинтересиран за тебе позз ова е само мое мисленје се друго си останува на тебе ти поскаувам многу среќа :)

На LitttleRNBPrincess му/ѝ се допаѓа ова.
  15. SweetCandy

SweetCandy Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јануари 2011
    Пораки:
    59
    Допаѓања:
    20
    И јас мислам како и palavoto.devojce ,остави на времето,немора ништо да значи лајкот на фб.или срцето на коментарот.Пробај некако да дојдеш до разговор со него,здружи се и со тек на време ќе видиш како ќе се одвиваат работите.Вака да не ти испадне пребрзо да направиш грешка па после да се нервираш и да страдаш.Сепак е твој избор,како мислиш дека е најдобро така прави,ние сме тука да ти дадеме наше мислење од наш аспект на гледање на работите. :*

16. n.a.t.t.y

n.a.t.t.y Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јануари 2011
    Пораки:
    603
    Допаѓања:
    763

Мене не ми се верува овие лајкови и срциња да се ставени из чиста мира, мора да има нешто позади ова. Па ајде ако не на сите странци на фејсбук да им оставаме срциња. Можеби и ти него му се допаѓаш, па незнае како да ти пристапи освен преку фејсбук.
    Мој совет е кога веќе он почнал да ја тера работата по фејсбук, почни и ти! Лајкни некој линк, песна, статус, и знаеш како одат тие работи, ќе ти пише на чет, лево-десно.
    Запознајте се малку од малку, па можеби има нешто повеќе тука :)

17. firequeenn

firequeenn Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.247
    Допаѓања:
    6.722
    па секако дека би значело .. ако ти се допаќа мислам дека треба да ја превземиш ситуацијата во свои раце .. покажи дека и ти си заинтересирана за него , прави ги истите работи што ги прави и тој но не претерувај.
    Во никој случај немој да му пишиш прва на чат или во инбокс , ќе се крени во облаци после ела симни го :?:

18. palavoto.devojce

palavoto.devojce Популарен член

Се зачлени на:
    25 октомври 2010
    Пораки:
    161
    Допаѓања:
    135
    И мене не ми се веруваше но ете се уверив го имав истиот случај се си зависи до карактерот на момчето каков е треба да го познаваш убаво за да можеш да веруваш но понекогаш можеме да се излажеме и самите себе ...значи лајкови и срцинја може да стави секој но тоа да биде со различно значенње подобро е работите да се овиваат бавно но сигурно подобро е да почекаш малку и да си размислиш отколку после да бидеш тажна тоа е мое мислење како што кажав секој има различен карактер и различно мисленје ...ова го кажувам од лично искуство поздрав :)

19. IndieGirl

IndieGirl Популарен член

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    846
    Допаѓања:
    707
    јас мислам дека можеби му се допаѓаш на ова момче. Но сепак би ти рекла не избрзувај сеуште дур не си сигурна. Јас мислам дека можеш и ти некогаш да му остаиш лајк на некој линк или слично па види како ќе реагира другпат кога ќе се видите, или пак ако не си срамежлива можеш да му пишеш и на чет нешто било каков муабет да направите да видиш како ќе иде. Ова е мое мислење. Многу среќа, и кажи што си направила. :)

20. LitttleRNBPrincess

LitttleRNBPrincess Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    795
    Допаѓања:
    950
    и ја му лајкнувам линкови коа он ќе ми лајкне а за да му пишам малце ми е срам :/

На An..anicka му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.