Младо маче кое е премногу мило и питомо и премногу сака да се гали, бара топол дом за да не остане на улица. Маченцето има и мала повреда на рачето. Бело со сивко е, премногу дружељубиво. Подоцна ќе поставам и слика за да го видите. Контактирајте ме по пп или тука. Ве молам да му најдеме дом.
а да го обајвиш на фејсбук, таму има многу групи за вдомување. преслатко е инаку. јас веќе имам две инаку мн е греота да остани на улица пиши шо ќе направиш со срцево.
Немам фб и пишав на една девојка што е дел од Срце за животните да го огласи но сеуште го нема изгледа видено мејлот... Ако си член на http://www.facebook.com/pages/Aktivisti-Za-Zastita-Na-Zivotnite-Vdomi-Spasi-Zivot/145497625488105 те молам ако не ти е тешко огласи го. Мојот email е dragana.miladinovik@gmail.com ; 071 272828. Го огласив и на пазар3 па ќе видиме... Имаш ли ти можност барем привремено да го почуваш зошто сигурна сум дека ќе му се најде дом, зошто на улица навистина не ми е безбедно
А од каде си? Оти јас не сум од Скопје, а и веќе чувам три мачиња и едно кученце. Но за пивремено би го зела. Ама мислам дека сте во Скопје, ако не грешам.
Здраво, тек сега гледам дека си ми пишала на темава.. да од Скопје сум и ако навистина можеш би го донела за да му е побезбедно. Пиши ми приватна порака и ќе се договориме. Ти благодарам од се срце.