Општи прашања anichka94 Сега јас тебе нешто да те прашам активирано ми е на 1400 наградната игра за 100000ден и сега ми зима по 25ден,како да ја деактивирам,во центарот за услуги никој не се јавува.
Општи прашања Биди упорен Витомир, звони и не спуштај додека не ти се јават. Ако не успееш иди во најблискиот Оне центар и таму да ти ја деактивираат на лице место
И јас така мислев дека е бесплатна наградната игра и на крајот ми вика немате доволно кредит само СТОП испраќаш порака на 1400 и тоа е тоа
Општи прашања Дали може да го сменам бројот иако ми е на претплата?Прашав кога ја плаќав сметката но таа ми рече дека не знаела да сум прашала во главното.Инаку зборам за ВИП оператор.
Општи прашања Јас мислам дека можеш, само под услов да ти остане ист договорот со тарифата да не меѓаш ништо друго. А зашто лепо фино не се јавиш на 1234 и да си ги прашаш во контакт центарот, многу фино има да ти одговорат без да се влечеш низ град.
Дали може од Вип да земам листа на повици со кои броеви сум имала комуникација во овој месец кои ме барале и кого сум барала? Ве молам помогнете ми итно е.
Овие ONE се покажаа како големи измамници, сега сметката за мобилен ќе ми дојде многу поголема отколку што треба. За Нова Година вечерта пред полноќ испратив смс пораки кон мои пријатели колку што ми беа преостанати смс пораки во таа пост-пејд тарифа пола-пола. Но ONE една порака пишува во е-сметката како да сум ја испраќала по повеќе пати.
Општи прашања малку сум неинформирана за ова џабестов што е, ми прати братучет ми покана со код нели, и сеа тој код треба да го пратам од број што ми е на џабест? ...ако е така, жалам ама немам таков број....
Можеби не ми е прашањето за тука, но итно ми треба одговор! Сакам да инсталирам Microsoft word - free download, барам на google ама никако не можам да се снајдам. Ми треба директен линк, ако може некој да ми помогне?
[СДК] Сакам да кажам... За преку телефон, не знам знам за линков vip.mk/ebill. Контакт центарот им е 077/1234 ако ти треба помош за нешто.
Општи прашања Ако ги потрошам 500-те бесплатни минути кон мојот круг на Т-mobile можам да активирам пак? Пошто кажуваат дека за цел месец се..
Има некој што ја користи понудата Промо 499 на T-mobile? Ако има ме интересира колку навистина има бесплатни разговори во нивната мрежа и дали стигаат сметки од 500 ден или си крадат? Фала однапред
Општи прашања Decki da prasam dali slucajno seuste postoi opcija da proveris koj ti zvoni so skrien broj vo One? A ako ne , togas treba da prijavis vo policija i kako odi narednata postapka ?