Општи прашања Кредитот од мобилниот (Т-mobile) ми се троши, а не сум вклучена на интернет. До некоја функција е проблемот или... ?
Нема веќе бесплатни пораки на Вип кога ќе ставиш кредит или треба да активираш нешто? Едит: Немало веќе, до Нова година било
Општи прашања имам број на one и треба да оставам податоци....како може електронски да се направи тоа? да не одам сега до one
Општи прашања А зошто треба податоци и што ако не оставиме?Јас не сум слушнала досега за вакво нешто.
Општи прашања според некој нов закон морало за сите броеви да има податоци...во спротивно ќе ни ги одземеле броевите.....
значи крајно изнервирана сум ... пред месец дена земавме телефон и број на претпалата .. и се тоа ок . Јас си направив сметка од 1400 денари . И денес проверувам сметката ми пишува 1831 денар. Како е можно кога знам дека никаде не сум звонела .. ЗНАЧИ СО СИГУРНОСТ НЕ СУМ . !! Да не поткрадуват тие ? Па дури ми ги избришале и листата на повици од предходните денови ... само сумата стои колку сум потрошила .. ???? Има ли други такви случаи загрозени како мене
Луѓееее... Како да проверам колку минути бесплатни ми останаа на Џа Бест ?! ...ако воопшто има таква опција?! И како да Активирам?!
Јас сакам да прашам дали постои некоја опција на ВИП да имаш без да активнираш од она НЕДЕЛА што е.Мислам да имаш бесплатни минути само кон еден број на ВИП? Или немат такво чудо? Хахахаха фала однапред за одговорот
Имам слушнато и за други вакви случаи. Од кај нив е ова. На кој оператор си? Не знам како само ќе докажеш дека не си ги потрошила минутиве стварно. Ако се реши ситуацијата, пиши.
Прашањево не е баш за тука ама немав каде на друго место да го поставам.Прееска си наместив Wireless ама проблемот ми е како да го дознаам пасвордот за да се уклучувам од мобилен?