Луѓенца едно прашање.. Ако се префрлам од т мобиле во оне нели ми истекол 2годишниот договор за исплата на тел и сеа сакам да земам тел од оне т.е да го пренасочм бројот во др оператор, треба некоја процедура или директно во оне идам?! Фала однапред
Јас мислам дека не. Тие даваат само листа на оние броеви кој ти си ѕвонела. А за скриен број, прашај си, ќе ти кажат таму дополнително.
. Nema da go raskinuvas dog. Vo t mobile ke pobaras vo one portiranje so toa sto treba da ti e istecen dog. Vo t mobile i biv ti ja pobarale poslednata smetka koga ke odis vo one vo Sekom slucaj treba da se obratis vo operatorot vo koj sto Sakas da premines koja im e politikata na rabota
имам активирано на т-мобиле бесплатни минути...и сега му вртам на дечко ми ми вика услугата не е достпна момнетлано (иначе тој е во мојот круг броеви) до мене ли е проблемот или до него...
Ај овде ќе пишам.. дали некој знае за бројот 070142566???? Го гледам во листа на повици, не сум го бирала. Ми чачкат деца ама да бирале вака гие, па не е од именик... гуглав, не можам да најдам никаква инфо.. Tnks
Како така пишуваш на форуми туѓи броеви. Па сврти прашај кој е. И на гугл баш ќе ти даде кој е сопственикот на бројот. Боже.
Женски знаете ли која е цената на месечна претплата на тарифните модели: Vip Free Basic Vip Free Basic - со повеќе линии Vip Free Special Vip Free Special - со повеќе линии Vip Free Advanced Vip Free Advanced - со повеќе линии Vip Free NoLimit Vip Free NoLimit - со повеќе линии во ВИП?
Ви се има случено да ви надпишат повеќе повици и пораки? Сметката ми дојде многу поголема со окулу 20пораки, а само неколку имаме пратено
Вака корисник сум на тоа тв,фиксен и телевизија (оне-боом),дали уште некој има проблем со нетото? Зашто значи рутерот соба до соба и неќе интернетот значи многу е слаб сигналоот ептен до рутерот треба да си па да работи нормално,да не е случајно проблемот во рутерот,може ослабналл штоо знам веќе немам идеја што и како...помош,некој?
T- Mobile ili Telekom Mk se najdobri spored mene i cel zivot sum na niv i usluga i se kvalitetno na nivo
За да користам Интернет во странство мора да го активирам?Користам wi-fi, но неколку пати ми се активира Мобилни податоци. Да не плаќам ѓавол ипол
За да користиш ви-фи не ти треба мобилни податоци,но ако сакаш да си уклучиш интернет од твојот оператор (вип,Оне,телеком) тогаш ќе си платиш роаминг. Подобро не уклучувај интернет од телефонот бидејќи тоа се дополнителни трошоци. Користи само ви-фи.
Луѓе имам едно прашање,ќе земам телефон и треба да доплатам 12.000,а имам 3000 поени од претходниот договор. Дали ќе ми се намали цената -3000, па да доплатам 9000??
Дали некој знае ако раскинам договор со вип за интернет и кабловска колку од прилика би чинело плаќањето на поени?