Како се правеше на телеком она после три ѕвонења да се гаси повикот? Бидејќи вака 10 мин може да ѕвони.. Знам имаше порано опција, но не ми текнува сега...
Здраво, ме интересира мислење за тие што се на постпејд на т мобиле. Каков е интернетот дали е спор, и дали се задоволни општо од нивните услуги бидејќи јас сум на вип ама ич бе сум задоволна планирам да ги сменам па ако може да споделите искуства
Јас сум на телеком, порано бев вип и според мене подобар е телеком, постабилен е интернетот, випот мобилниот интернет често зезаше. Плус сега гледам дека имаат и нешто промоции месецов па и цените им се тука некаде со вип. Инаку сакав да прашам имам добиено ммс порака(не знам кој сеуште праќа вакви пораки ама најверојатно е конвертирана од смс во ммс ако било подолга пораката.). Не ми дава да ја отворам и прочитам веднаш туку ми праќа некој линк на кој треба да се најавувам, со некој код и сл..Не се снајдов. Дали подесувањата не ми се во ред, цо сетинзите не ми дава да ги променам. Ако може некој да ми помогне , ме интересира содржината на пораката.
Не се сеќавам добро ама на тој линк треба и после ти се појавува како телефонче и таму ја читаш пораката. Многу без везе е за ммс..
Здраво,ме интересира дали може да се провери детална сметка на т мобиле преку телефон, исто како што може на вип на нивната страна мојот вип.
Zdravo neznam dali e za ovde no moram da prasam jas sum na pretplata veke 2 mesec na a1 eli vip po staro e Sega minatiot mesec si plativ 268 denari a Sega nekni mi dvonese nekoj broj I mi stigna smetka 2204 denari a ne sum brorela mnogu nitu pak internet sum trosela za istiot broj sto mi vrtese se zalea mnogu neznam sto da pravam?
Znaci p*cka im mater bezobrazna na ovie a1... U ova krizno doba koa lugje se vo izolacija i mnogu od niv od doma rabotat tie isklucuvaat internet... Idiotska rabota
Дали и некој друг има проблем со пуштањето пораки на T-mobile? Неретко кога пуштам повеќе пораки една по друга, се случува да не се пуштаат и ми се појавува известување кое вели дека е грешка 38 и некогаш можеш дури по неколку минути да ја пуштиш пораката (после 100 обиди). Пред месец, максимум два, не беше вака. Многу фрустрира.
само што ми се јави некоја девојка рече избрана сум била од т мобиле да ми дадат попуст на оригинал парфем Армани од 2800 на 400 така нешто. Мене нешто ми мириса тука. Како да знам дали е ова преку т мобиле или превара
Ако на пример некој ми го има блокирано бројот да не можам да се јавам. Дали би можела да го добијам на друг начин?
Уклучив неколку пати нет на роаминг во Грција и ми стигна поракава. Дали ова значи дека на наредната сметка ќе треба да доплатам 1000 ден? И дали има шанси да отидам во Телеком и да го платам ова посебно бидејќи сум на Магента и не сакам да им стигне ма моите на сметка?
Незнам дали прашањето е за тука, сакам да прашам дали приклучокот за исклучен телефон може да се плати онлајн.
Zdravo dali moze nekako da se otkrie brojot na sim kartickata...najdov edna sim karticka, deluva nova, no nema tel.broj ...dali od ovoj broj moze da se otkrie nekako sopstvenikot na sim kartickata