Добро,како може овие А1да се такви лопови? Два месеца по ред ми стига смњтка 3.500.Демек сум користила нет надвор од државата. Нит сум користела нит планирам да користам.На највисоката претплата сум и пак роаминг услуги
Интернетот на Т-мобиле последниве 2 дена ве зеза нешто само мене или кај другите е така ? На браузер пола страни не ми ги отвара како да немам интернет, а имам ...
Бев,ми стигна порака дека е разгледан приговорот и да барам оператор,но никако не можам да добијам да ми објаснат дали е одобрен.
Здраво, како се добива листа на повици за одреден број и за одредено време на т-хоме? Јас сум на пакет, но не сум лице којшто го склучил договорот, дали ќе мора лицето коешто го склучил договорот да поднесе барање? И како оди тоа, мора ли писмено да поднесам барање или може и по и-меил или телефонски. И дали може да ми пратат по и-меил или по пошта или морам да го подигнам извештајот/call-log-от од нивна филијала? Фала однапред
Здраво, дали некој знае колава е сумата за пенали што се плаќа за раскинување на договор на Т мобиле? Имам уште 6 месеци до истекување на договорот.
во салон оди ќе ти пресметаат тие. Има пенали за непочитување на договор, за предвремено радкинување, пенал по основ на субвенција итн. како и да е не се исплати да раскинеш пред време.
Какви преваранти се А1 и Т-Мобајл. За да продолжиш договор тибсе јавуваат 5 месеци однапред, а кога ќе закасниш да платиш сметка или кога ќе сакаш да прекинеш договор предвреме, одма со пенали. Јас сум си на необврзувачки и си немам такви маки. Еврнтуално ако има добра понуда, може да се префрлам на новиот кинески оператор.
Во салон оди да пуштат барање за раскинување и кога ќе се јавиш на бројот 08001111 ќе кажеш дека сакаш да ти остане како припејд бројот.