Сакам да прашам...? абе женски закана беше,ама дотолку ли треба по полиција да одам и слично,ми се заканија дека нема да излезам,а јас ретко излегувам по дискотеки,и д руги работи кои мислам дека вип треба да даде информации.а и ќе си платам колку сакаат,само да дознам која беше
Сакам да прашам...? Досаѓај им малку повеќе или ако има некој познат од таму прашај, не може да не можат да видат. На t-mobile, телефонски им кажуваат на тие што се на пост-пејд.
Сакам да прашам...? Анастасија 1 минутка работа е во кол центарот јави се и они ќе ти објаснат се детално што да направиш ако си имала закана од скриен број.
Сакам да прашам...? На Космофон е овозможена таа опција и се доплаќа 200 денари, јави се во инфо-центарот на ВИП...таму ќе ти кажат, што може да се направи Пиши што направи, многу ме интересира
Сакам да прашам...? Сакам да прашам колку пари е минута кога ѕвониш од ONE на ONE , и од ONE на T-Mobile ?
Сакам да прашам...? Зависи каков тарифен модел имаш, кај мене е 6 денари од Уан на Уан, а кон другите мрежи е 12.
Дали некој знае како се викаше таа страница од каде може да се пишуваат пораки од t-mobile ми треба итно!
http://www.t-mobile.com.mk/public/ На самава страна имаш за пораки да праќаш.Од лево пишува Мојот Т-мобиле најава и таму ќе си се логираш и ете ти бесплатни пораки
Сакам да прашам...? Дали може кредит од еден при пејд број на T-mobile да го префрлам на друг при пејд број исто така на T-mobile?Наводно можело, ама мене не ми се верува
Сакам да прашам...? Пред некое време имаше на вип кога разговараш од една минута повеќе имаш бонус 2,5 денари. Знае некој дали тоа уште трае и ако трае како да го активирам т.е како да дојдам до бонус кредитот
Сакам да прашам...? тој бонус сам се активира со секое ново надополнување на сметката, треба да ти стигне порака.
Сакам да прашам...? Добиваш 2.5 денари доколку некој од One или T-Mobile ти се јави и зборуваш повеќе од една минута. Нема што да активираш, автоматски се додава при секое надополнување на сметката.
Сакам да прашам...? Подолго од една минута? Ти се јавиле од One, Т-Mobile? Доколку е така, не може да не ти стигнало, зашто автоматски си следи со тарифата, не се активира.
Сакам да прашам...? Добиваш 2.5 денари доколку некој од One или T-Mobile ти се јави и зборуваш повеќе од една минута. Нема што да активираш, автоматски се додава при секое надополнување на сметката.[/quote] Па имам зборувано,баш вчера си надопонив кредит и ништо не ми стигна [/quote] Подолго од една минута? Ти се јавиле од One, Т-Mobile? Доколку е така, не може да не ти стигнало, зашто автоматски си следи со тарифата, не се активира.[/quote] Да да со вип имам разговарано,баш разговарав 6 минути и си надополнив кредит,и ништо не ми стигна
Сакам да прашам...? Мислам дека треба да разговараш со друг број што не е на ВИП за да ти се дополни...
Сакам да прашам...? Па имам зборувано,баш вчера си надопонив кредит и ништо не ми стигна [/quote] Подолго од една минута? Ти се јавиле од One, Т-Mobile? Доколку е така, не може да не ти стигнало, зашто автоматски си следи со тарифата, не се активира.[/quote] Да да со вип имам разговарано,баш разговарав 6 минути и си надополнив кредит,и ништо не ми стигна [/quote] Но читаш ли? ВИП не е вклучен во бонусите.
Сакам да прашам...? Но читаш ли? ВИП не е вклучен во бонусите. [/quote] Лелее ги помешаав One цело време го сметам за Вип хаха