Сакам да прашам...? Во телефонот во нагодувања треба да има таква опција, иначе мислам дека нема врска на кој оператор си
Сакам да прашам...? Барам цело сабајле ама никако да најдам, па си помислив да не треба да се јавам во службата за корисници да ми средат. Сепак фала.
Сакам да прашам...? Јас мислам дека треба да отидеш во Вип канцелариите или таму каде што се продаваат телефони, и тие таму би требало да ти го оправат.
Сакам да прашам...? Ај иди во call log (повиците кај што се) и треба да има нешто ко call manager и после во него reject list. Мислам дека тоа е тоа
Сакам да прашам...? Saya неможеш сама да блокираш конкретен број на телефон, можеш влезни/излезни повици, повици од странство итн. Оди во ВИП и замоли ги да го блокираат бројот.
Сакам да прашам...? ^Kога сме веќе кај ова, дали е можно да се направи забрана за повици од непознат број на мобилен?
Сакам да прашам...? Пробав со моиве телефони сега и кога бројот ке и врти ке дава дека е зафатено а кај неа ке се појави само како титка. Дури нема ни да ѕвони него само ке покаже дека пробал да ја бара. А за скроз блокирање мислам дека ке и речат дека не можат да направат ништо. Прочитав негде претходно така нешто во некоја тема.
Сакам да прашам...? Зошто кога сакам да звонам кај некој ми вика "Не ги исполнувате условите за воспоставување на повик "..... башка на тимобајл сум а и имам кредит...Што е работава?
Сакам да прашам...? Мислам зашто треба пак да ставиш кредит.Нели ваучерите си имаат рок, на пример од 100 трае една недела итн.
Сакам да прашам...? Јас не го сфатив дека само кај одредени не е така напишано, ама еве нека каже Кога на пример звониш кај некој што е во странство, а нема кредит вика дека повикот не може да се воспостави.
Сакам да прашам...? Не не , кај сите ми вика така лошо се изјаснив погоре.. најверојатно до тоа е што немам ставено кредит подолг временски период
Сакам да прашам...? Мислам дека штом си на t-mobile, мораш да ставиш кредит од 600 ден на секои 6 месеци, инаку после одреден период ти го земаат бројчето...
Сакам да прашам...? бројот не ти го земаат,ќе може да ти звонат,но не ќе можеш ти да звониш.И на некој начин те принудуваат да ставиш кредит.без разлика дали имаш кредит или не пак ќе те исклучат додека не ставиш ваучер од 600ден. Јас планирам да се префрлам на друг оператор заради таа причина
Сакам да прашам...? токму заради тоа се префрлив на вип стави си 100ден цела година ти стојат хаха секако ако не ги истрошиш само треба да имас 10ден за да можеш да се јавуваш,јас бид.не тросам мн 100ден на месец ми се доволто а на т-мобиле стави 100ден една недела ти стојат они стојат после кога ке си ставиш пак ама те исклу4уваат за една недела и ставав 200 ама беф помала и и4 не трошев може ке истрошеф 40-50 ден