интернет на vip Дали знае некој д ами каже како да активирам интернет на телефон на vip припејд и колкѕ кје ме кошта?? фалаа
Општи прашања Знае ли некој што е проблемот со Оне, еве два, три дена никако не успевам да ѕвонам некому, мислев дека е до мојот телефон, ама еве и брат ми се жали
Општи прашања како може да дополнам СОС кредит на вип на кој број треба да пратам порака ве молам за побрз одговор
Општи прашања Кога немаш кредит, можеш да ја искористиш новата услуга SOS Кредит. Услугата овозможува да примиш кредит од 30 денари на твојата сметка. Сè што треба да направиш е да пратиш SMS со содржина SOS на бројот 144333. Доколку твоето барање е потврдено, 30 денари SOS Кредит ќе бидат префрлени веднаш на твојата сметка, по што ќе добиеш SMS известување. При следното надополнување од твојата сметка ќе бидат повлечени добиените 30 денари, како и 5 денари за пратената порака. За да пратиш барање за SOS Кредит, потребно е: - да имаш направено најмалку 2 надополнувања во последните 3 месеци - на твојата Vip Припејд сметка да има преостанато најмногу 5 денари - сите претходни SOS Кредити се подмирени. Напомена: - Услугата SOS Кредит може да се користи еднаш меѓу 2 надополнувања. - Услугата е достапна за сите Vip Припејд корисници. - Услугата SOS Кредит не е достапна во роаминг
Општи прашања Нели со секое надополнување на ВИП кредит имаш 100 бесплатни СМС, 100 минути за разговор и 100 МБ интернет. А како да проверам уште колку ми имаат останато?
Општи прашања И со очила и без нив не успеав да најдам на One како се станува пост-пејд корисник како пензионер. Кои документи ми се потребни?
Општи прашања Мислам дека за пензионер само лична карта и здравствена легитимација треба, евентуално пензиски чек ако постои тоа уште
Општи прашања На кој број се проверува уште колку минути имаш останато за користење на Вип Припејд, ова што е со подарокот 100 минути,смс и МБ??
Општи прашања Нормално. Потпишуваш нов договор со нов оператор на нова тарифа. Се се менува, само бројот може да ти остане ист
Општи прашања Луѓе не сум на џабест, ама дали можам да активирам од тој пакетот 500смс 500мин и 500мгб... ? или тоа важи само за тие на џабест? и ако може што текст треба да пишува во пораката за активација? и од кога ќе ти стигне порака за активирано пример интернет како ќе имаш? треба нешто дополнително да направам или само wifi да вклучам(бидејќи на вип така е)?