Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Мобилни телефони

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од RainBow, 4 март 2010.

1. mona22

mona22 Популарен член

Се зачлени на:
    20 јуни 2010
    Пораки:
    684
    Допаѓања:
    1.858
    девојки има ли некоја самсунг галакси тренд многу го сакам телефонот кажете ми како сте задоволни бидејки планирам да го купам.

2. sweetgirl358

sweetgirl358 Популарен член

Се зачлени на:
    25 септември 2012
    Пораки:
    193
    Допаѓања:
    642
    ^ Другарка ми го има и задоволна е, добар е телефонот единствено понекогаш кочи, но не се мисли, за тие пари е одличен нема да се разочараш доколку го земиш :)

На mona22 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.921
    Користи некој ваков телефон?
    да ми каже дали може да се стави лозинка на пораки?

4. kikkki

kikkki Популарен член

Се зачлени на:
    31 март 2012
    Пораки:
    2.746
    Допаѓања:
    4.846
    Ај да прашам јас тука.
    Дали некој знае како можам да ја гледам сметката од претплатата на one?
    Да појаснам,имам сметка на претплата на договор,и сакам да пеовеерувам колку имам потрошено,е незнам како да влезам во мојата сметка.Ако знае некој би му била благодарна.

5. duffi

duffi Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    12.749
    Допаѓања:
    145.207
    https://moj.one.mk/pls/apex/f?p=151:208:479761869554501

Еве ова е процедурата, не е како во ВИП, мораш да се обратиш до нив за да ти активираат онлајн сметка.

На kikkki му/ѝ се допаѓа ова.
  6. glosipgirl

glosipgirl Истакнат член

Се зачлени на:
    8 август 2010
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    426
    Имам неколку другарки со ваков телефон, и не се многу задоволни затоа што премногу кочел.

7. feminium

feminium Истакнат член

Се зачлени на:
    25 август 2012
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    1.738
    абе 9000 нели е мн за 5мп :?: ,тетка ми незнм како ама земала за тие пари од вип samsung galaxy s4 :^)

8. Marick14

Marick14 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2013
    Пораки:
    3.679
    Допаѓања:
    2.932
    Го земала на договор. Другше неможеш да го земеш. (во кеш само телефон)

За 9.000 ден имате многу подобри телефони на Sony незнам што сте се запнале за тој Миро. И башка стар модел е.

9. Markusa2

Markusa2 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 април 2012
    Пораки:
    127
    Допаѓања:
    380
    Дали може да се смени батерија на htc Sensation? Многу бавно се полни, дури по 14 саата а брзо се троши. :sweat:
    Каде можам да најдам батерии и колку чинат?

10. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.326
    Имав Самсунг Галакси с4 ама ми се расипа. :(
    И сега сакам нов телефон да си купам ама поефтин.
    На пример еве Самсунг Галакси Фејм.Дали е добар,дали некој го има и дали да го купам? :D

11. Marick14

Marick14 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2013
    Пораки:
    3.679
    Допаѓања:
    2.932
    Што му е на С4-ката?

12. kikkki

kikkki Популарен член

Се зачлени на:
    31 март 2012
    Пораки:
    2.746
    Допаѓања:
    4.846
    Галакси 4 е чуствителен телефон кој бара доста грижа и внимавање,ама мене ми падна во вода и ми го поправија за 600 ден,најлошата варијанта ти е нов дисплеј,кој телефонот сосема би го оправил и дисплејот 5 инчен е 2000 ден.
    Освен ако не си го распукал со чекан,и има една година гаранција,така да тешко дека ќе се расипе туку така.
    За фабричка мана или пропуст,ти даваат друг телефон кој е исправен.
    Сигурно е на договор со висока претплата.Доплаќа само 9000 и склучува договор за постпеј корисник.Инаку неможе телефон за 38000 да и го дадат за 9000.

13. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.326
    Што му е на С4-ката?[/quote
    Прво му го пукнав екранот,го поправив за 3000 денари. :$ :tmi:
    Па брат ми ми го фрли во тоалет школката и не ми кажал(се скаравме нешто и тој е голем лутко ама ај мал е)и после барајќи го ми кажа,тој стоел во вода саат можеби.
    И го однесов на поправка и ми рекоа не се поправа долго време стоел во вода.
    И тоа е сега што да му правам бељаџија голем е.
    Сега некој да ми каже за овој Самсунг Галакси Фејм?
    Има некој таков? :D

На kikkki и Marick14 им се допаѓа ова.
  14. korcula1

korcula1 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 декември 2013
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    0
    Искрено јас користам 2 мобини и двата ми се iPhone едниот е бел и е 5 а другиот е затен и е 5s и сум презадовона од нив а имам и ZTE blade g и тој е добар али е андроид а јас сепак сум навикната на iPhone na APPLE , iPhone користам со години го користев iPhone 2, iPhone 3, iPhone 3gs, iPhone 4, iPhone s,и сега ги користам iPhone 5 и iPhone 5s.А исто го имам користено и blackberry bold 9780 и од него сум многу задоволна.

15. feminium

feminium Истакнат член

Се зачлени на:
    25 август 2012
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    1.738
    Абе ја прашував стопати ја прашав на која претплата е таа ми вика абе само телефонот го зедов и така не се разбравем како го зела волку евтино

битно сакав да кажам за 9000 може да најде и подобра камера од 5мп
    Alcatel Idol би ти го препорачала (јас го имам м поп и сум презадоволна, верувам дека и идол е одличен)

16. Marick14

Marick14 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2013
    Пораки:
    3.679
    Допаѓања:
    2.932
    Опрости се од С4-ката.

17. 69Maja69

69Maja69 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јануари 2014
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    Користам Сони Икспериа Е ( Sony Xperia E)
    И Задоволна сум Пред се не е многу скапп 8) :lol: |-) :fubar: :fubar: :swear: :swear: :swear: :swear:

18. kikkki

kikkki Популарен член

Се зачлени на:
    31 март 2012
    Пораки:
    2.746
    Допаѓања:
    4.846
    Добар телефон е ама за 9900 искрено не ми е.
    Пример сони експериа L,ти е за нијанса подобар еве конкретно во камерата,но ти е и поскап3 000.
    Нокиа лумиа 520 ти е иста цена,само незнам што преферираш,овој има виндоус оперативен систем,а кај галакси андроид. LG optimus L7 ти е најдобар од понудениве искрено,имаш андроид и супер камера 8МП,ама е 13900.

19. mili4ka123

mili4ka123 Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2012
    Пораки:
    1.101
    Допаѓања:
    2.333
    Имам Sony Xperia E, и тоа го земав еден ден пред Нова Година од ВИП, плус со бројче на пост пејд.
    Прво, телефонот ненормално многу кочи. Кога ќе го стиснам копчето за уклучување, треба да си почекам 5-10 секунди за да се уклучи екранот, но некогаш и воопшто не се уклучува. Да напоменам дека ова не ми се случува секој пат, туку најчесто. Знае да си биде и нормално.
    Потоа, неможам да зборам како што треба. Само што ќе се јавам некаде, тие од другата страна не ме слушаат. Т.е. ми го слушаат гласот прво, потоа почнува да се губи и не ме слушаат. А јас се слушам убаво. До мрежата не верувам дека е, бидејќи брат ми е исто така на ВИП, постпејд, и му се нема случено ова ни еднаш, другарите исто така сите се на ВИП. Така да најверојатно е до телефонот нешто.
    ;(
    Ве молам за ваше мислење, и дали да одам до ВИП да кажам што се случува, како тие би ми помогнале?
    Ви благодарам.

20. duffi

duffi Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    12.749
    Допаѓања:
    145.207
    Брат ми го има и не му прави вакви проблеми, знае некогаш да закочи ама не е до толку. Ние дома сме сите со Xperia и немаме вакви проблеми.
    Направи му Repair, поврзи го со компјутерот , ќе ти излезе да ја слегнеш програмата од Sony и имаш да го апдејтираш, да му правиш Репеир и некои други опции.
    После тоа треба да е добро, а ако не тогаш носи го на сервис.

На mili4ka123 му/ѝ се допаѓа ова.