Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Мобилни телефони

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од RainBow, 4 март 2010.

1. feminium

feminium Истакнат член

Се зачлени на:
    25 август 2012
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    1.738
    Пред 2-3 дена на едно девојче по лп му пишав само пофални зборови за АЛКАТЕЛ М ПОП, а еве денес не работи проклетиот, микрофонот//звучникот како и да е не работи, кога звонам јас слушам што ми зборуваат а мене не ме слушаат :@ :@
    А ми нема паднато телефонот, ништо му се нема десено така си стоеше до креветот,кога го оставив си работеше а ете сега ќе го носам на поправка :!:

2. The-Queen

The-Queen Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    2.139
    Допаѓања:
    2.425
    Девојки многу многу не се разбирам во телефони, а сакам да си земам нов. Ги меркав на вип, и во око ми падна sony xperia E. Каков е? Искуства некои?
    Гледам не е многу скап. А и искрено не ми се ни даваат многу пари за телефон.
    Иначе овој е
    http://www.vip.mk/telefoni/gsm-advisor/ ... ad-image-0

3. BeautyAndTheBeast

BeautyAndTheBeast Популарен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2014
    Пораки:
    391
    Допаѓања:
    162
    Здраво сакам да купам ајфон,и сега се мислам дали да земам од ледиком или мобеликс или од т -мобајл.
    Има бајаги разлика во цената 5s е 36 илјади ,а во т мобајл е 43 илјади.само незнам дали е исто се или сепак да не ризикувам што мислите?
    Пс.ако има некој со лично искуство да каже ако купил било каков телефон од мобилара по мала и е задоволен или не е нека пише искуство :) Благодарам

4. hristinnnna

hristinnnna Истакнат член

Се зачлени на:
    29 октомври 2013
    Пораки:
    391
    Допаѓања:
    171
    Добри се карактеристиките за овие пари али мноогу луѓе се жалат од овие марки во смисол им кочат тачовите, им откажува по нешто по кратко време итн.Јас не би ти препорачала да го земаш, па ти како сакаш :)

5. Marick14

Marick14 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2013
    Пораки:
    3.679
    Допаѓања:
    2.932
    Оди во мобилара и купи си го. Батали Т-Мобајл.

На BeautyAndTheBeast му/ѝ се допаѓа ова.
  6. cat250

cat250 Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2012
    Пораки:
    594
    Допаѓања:
    398
    Земи од мобилара или уште подобро дирекно од Apple јас имам од T.Mobile и воопшто не сум задоволна кратко време го имам а неколку пати го носам на поправка може до мене е ама има и други што не се задоволни викаат дека со кодирањето нешто ги зафркнувале :?:

На senza.parole и BeautyAndTheBeast им се допаѓа ова.
  7. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.926
    Јас го имам ZTE Blade G и сум презадоволна . Одкако го земав скоро и да немам седнато на комјутер , се праам на него. :D

8. mirandaa

mirandaa Форумски идол

Се зачлени на:
    12 септември 2013
    Пораки:
    1.333
    Допаѓања:
    24.755
    потполно се сложувам... и јас го имам истиот и телефонот да не го уречам феноменално финкционира,брз е ,батеријата прилично доста долго трае,камерата е супер,8мегапиксели,има и блиц..башка и мн убаво е дизајниран,тенок со голем екран.....xаxа доста го ипофалив,ама ств сум мн задоволна, а имам користено и мн други подобри марки од кои и несум била задоволна во целост...:)

На jelly888 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. buterfly.fly.away

buterfly.fly.away Истакнат член

Се зачлени на:
    8 март 2012
    Пораки:
    152
    Допаѓања:
    20
    Sony Xperia Sp има ли предна камера ?

10. sweetgirl358

sweetgirl358 Популарен член

Се зачлени на:
    25 септември 2012
    Пораки:
    193
    Допаѓања:
    642
    Брат ми има Samsung Galaxy Young и е презадоволен. Одличен е телефонот, се што му е потребно буквално се има, освен предна камера тоа му е еднинстевена мана, исто така брз е и воопшто не кочи. Така да ти препорачувам да си го земеш тој, а и се знае за марката Samsung дека е одлична :)

11. girl.in.pink.dress

girl.in.pink.dress Активен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2014
    Пораки:
    29
    Допаѓања:
    40
    И јас како и некој друѓи Феминки неможам да си го замислам животот без мобилниот... Во него ми е буквално се од број во библиотека до пасвортот на интернетот кај комсијата на бабами буквално се се имам во него... А и сликиии 1 тон.. Денеска се враќав од крајот на улицата до дома само затоа што го заборавив а ќе одев докај една другарка. Инаку имам "HTC Windows 8s" добар е телефонот задоволна сам.. Само малку во последно време почнува да закопува на моменти ама намачена душа ее :( хахаха веке неможам да бројам колку пати ми е паднал :D

12. duffi

duffi Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    12.750
    Допаѓања:
    145.208
    Има VGA предна камера.

13. Srckata28

Srckata28 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 јануари 2013
    Пораки:
    4.837
    Допаѓања:
    23.522
    Јас имам Samsung телефон кој не е Android ( |( ) но на тач е,среќа па wi-fi има :D Задоволна сум од него не да не ама тоа што нема андроид ужасно ме нервира,неможам ништо да симнам инстаграм,вибер и некои игрички :lol: Али океј здравје боже да ми пројде претплатата ке си земам некој од галакси колекцијата :D

14. Chocolate.me

Chocolate.me Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
    Да не ти е Samsung S5260 ? :)

15. buterfly.fly.away

buterfly.fly.away Истакнат член

Се зачлени на:
    8 март 2012
    Пораки:
    152
    Допаѓања:
    20
    Што значи VGA ? тоа значи дека има предна или ? :D

16. hristinnnna

hristinnnna Истакнат член

Се зачлени на:
    29 октомври 2013
    Пораки:
    391
    Допаѓања:
    171
    Што значи VGA ? тоа значи дека има предна или ? :D[/quote]

Има предна камера али обична.Од најслабите ако може да се каже.Али сепак мислам нема врска, мојов има вга па супер ме служи. :)

17. Marick14

Marick14 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2013
    Пораки:
    3.679
    Допаѓања:
    2.932
    Има предна камера али обична.Од најслабите ако може да се каже.Али сепак мислам нема врска, мојов има вга па супер ме служи. :)[/quote]

Има уште послаба од VGA, и се вика CIF. :lol:

18. Chocolate.me

Chocolate.me Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    2.728
    Допаѓања:
    7.645
    Има уште послаба од VGA, и се вика CIF. :lol:[/quote]

Има и од CIF послаба, се вика анорексична.
    Има послаба, се вика Н.П.К или нема предна камера.

На feminium му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Dea8

Dea8 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јануари 2014
    Пораки:
    78
    Допаѓања:
    78
    јас да си кажам мое искуство... Samsung Galaxy Mini ДА НЕ СИ КУПУВАТЕ :) ако го користите МНОГУ како мене. Многу проблеми си видов со него, не го бива, кога сака работи/кога не сака морам да го ресетирам, кога сака -сум достапна-кога не не, си блокира- кога ми треба највеке, сам си се исклучува кога му текне, итн.Му ставив мемориска од 8гига уште толку се шекна. Не може да поднесе,а ко е полу празна. Три пати на сервис го носев и ништо , таков си е. едвај чекам да ми истече договорот во ВИП и да си земам нов.

20. Lady-in-white

Lady-in-white Истакнат член

Се зачлени на:
    16 април 2012
    Пораки:
    352
    Допаѓања:
    53
    Го има некој користено Alcatel One Touch S Pop ? Споделете искуства..Јас се заљубив во телефонот ама прво сакам да дознаам нешто за него :D