Зависи од телефонот што го имаш, ама мислам дека повеќе од тоа што го имаш не може да се надгради, или ептен нешто незабележително. Сега новиве телефони се со андроид 4.1 па нагоре. И има разлика како не, јас имав порано андроид 2 и нешто и сега имам 4.2.2 и нормално е далеку побрз, не кочи, не крашира и сл. Дури кога ќе пробаш некој со појак андроид и самата ќе ја видиш разликата
Барав на страните на т-мобиле, оне и вип за цени на samsung galaxy 3s ама не најдов ништо. Знае ли некој како се движат цените?
Некоја да продава тел?Било каков *но ако имате и алкател 807 или 806 и таков може да е пишете во порака.поз
HEV имаш лп од мене Него..дали некој знае како се уклучува втора линија за разговор на Алкател М-Поп ??
Имам мобилен телефон Alcatel One Touch 903, но ми падна и ми пукна екранот, значи се се гледа се си е во ред, се си работи, но ми е пукнат, е сега колку пари одприлика е да се смени, дали некој имал ваков проблем. Освен ова сакам да кажам дека: Продавам телефон Alcatel One Touch 720, нов, сеуште под гаранција, воопшто не користен, бел по боја, информации инбох. Фала http://www.gsmarena.com/alcatel_ot_720-4731.php
Се подновив денес, си го земав Лг оптимус Л4. Добра понуда имаат за него сега. http://www.vip.mk/telefoni/gsm-advisor/ ... ad-image-0
Ќе ти кажам за Sony,од прилика е исто. Ќе се снајдеш сигурно. Settings -> Call settings -> Additional settings -> Call waiting
Ист проблем со фејсбукот имам и јас и дечко ми и неколку колешки. Мене со денови не ми го отвара, а еве сестра ми да речеме нема проблем. Откако го инсталирав последниот update ми се зезна и не сака да се оправи. Го деинсталирав, го инсталирав наново, ама пак исто...
Значи и мене со последниов апдејт ми спобудале мобилниов знае некој како да го вратам или нешто..незнам веќе
И кај мене после последниот update така ми се направи, исто како тебе го инсталирав одново ама ништо ...
devojki treba da zemam nov telefon i se mislam pomegu alcatel one touch m pop i zte blade 3 pro sto mislite vie koj e podobar?
Смени го јазикот на телефонот. Стави го на англиски, потоа исклучи го па повторно уклучи го телефонот. Би требало да биде ок. И јас го имав истиот проблем, го направив тоа и еве сега нема никаков проблем.
Го има.. Ете гo H-то горе Брат ми проба со менување на јазикот од мак на англиски и успеа. Нема веќе connection lost
А не треба да има две цртицки под тоа х-то? ја имам с4 и кај мене има две цртички за нагоре и надоле, а и кај дечко ми знам дека има такви е сеа нз на другите верзии андроид како е. А може и да ти биде нешто до операторот да ти го исклучиле они интернетот или така нешто, најубаво кај нив да видиш...