Готово и јас го сменив јазикот и успеа, сликата не беше од мојот телефон туку од нет и кај мене има цртички за интернетот, фалаа
Имам телефон Alcatel one touch s'pop Спојлер Знае ли некој како можам да направам сликите да се меморираат во телефонот, а не во мемориската картичка?
Zdravo, pred dva dena go zemav Alcatel Idol i vcera nesakajki go apdejtirav facebook-ot i sega ne mi se uklucuva mi pisuva Tap to retry i pak ne mi se uklucuva. Isto i kaj bratuced mi se slucilo, on ima ZTE Kis Plus i mi rece da go resetiram telefonot. Ama nemam memoriska karticka i strav mi e da go resetiram posto na nego ima i Google Chrome, Twiter i dr. rab i strav mi e da ne se izbrisat. Znae nekoj kako da mi pomogne? Ve molam itno e.
ИТНО, ИТНО!!! Ставив кредит во мобилниот и со самото ставање автоматски имаш интернет без да приклучиш ништо, арно ама јас несакам пошо ми зема пари, од пред еден саат ми зеде 10-15 ден.Отидов во сетингс и од таму ми е исклучен интернетот, и вифи и се се е исклучено ама пак ми трга пари. Што да правам?
Девојки користи некоја Sony Xperia Miro да ми каже дали е добар? И дали има предна камера ме интересира? Фала однапред.
Стави го на англиски јазик телефонот, исклучи го, и после тоа отвори фејсбук. Пишувавме баш за истиов проблем погоре
Прашај си кај операторот и мене исто ми праеше пред долго време така па се направив партал со тие у салон и им ја оставив картичката пошто по едно 30-40 денари дневно ми зимаа Иначе ја бев на тоа космофон,оне што ли е сега не знам
Не е 5S-от,зборам за Iphone 6kata, Октомври веке треба да е во Мк,и претпоставуваат дека ваков би бил,но сеуште ништо не се знае ова само нагаѓаат.
^ И кај мене се случи истиов проблем, имав читано на фемина како треба да направам и веднаш направив го сменив јазикот на англиски, го рестертирав и можев да се уклучам на фб. Само проблем ми е што кога ќе го вратам на македонски јазик истово ми се случува. И кај вас е вака или ... ?
Па немораш внатре да влезеш во пазарот, пред да навлезеш има поставено тезги со еден тон маски..така да нема да утнеш. На самата автобуска.
Само што сакав да го прашам истото само за алкател м поп ама не обични еднобојни маски туку од оние како за ајфон и самсунг што има нешто овакво Спојлер
Јас се двоумам помеѓу следниве телефони HTC Desire 300, Samsung Galaxy Fame, Samsung Galaxy Trend и Samsung Galaxy Trend Plus. Со Самсунг веќе имам искуство и океј е, ама HTC никогаш не сум имала така што не знам дали е воопшто добар.Колку што се разбирам горе долу слични карактеристики имаат што ми отежнува при изборот.Некој совет?
Дали некоја од вас знае колку чини месечната претплата за Alcatel Idol и за Аlcatel S'pop во ONE?? И ако некоја користи Alcatel S'pop да ми каже дали е задоволна??
http://www.one.mk/mobilni_privatni/prod ... _Idol.html http://www.one.mk/mobilni_privatni/prod ... -spop.html