Дечки активирав неделен пакет интернет, и сега кога уклучувам нешто на интернет пишува дека нема конекција. Некој нека ми каже у шо е проблемот оти ќе пукнам
Здраво, Ќе може ли некој да ми помогне да ме советува што можам да направам, телефонот се расипа кога го уклучувам не го препознава сим картичката.Пробам веќе цел ден ама џабе не функционира, од што би можело да биде?НАправив ресет избрешев све ама пак не чини???
^ Однси го на сервис сигурно лежиштето каде што стое картичката е нешто расипано и затоа. На татко ми така му правеше телефонот и кога го однесовме за половина час му го направија.
Аман бе ама тргнаа,више го нема оној убав изглед на Ајфон,се повеќе на Самсунг и на другиве заличува.
Без разлика и онака планирам да си го купам,еве сега и јас оваа информација ја прочитав http://gsm.mk/iphone-6-pogolem-polesen- ... -grebanici
Samsung galaxy ace 2 e А уште нешто, дали е штетно да го оставам така пукнат додека да подсоберам пари?Пошо ништо не му фали досега флапи брд ја играмв хахИли да ставам фолија, ама па и за то дополнително пари па.. :/ ааах каква глупача сумм 450 имам моментално[/quote] Нема зошто да му ставаш фолија, нема којзнае колку да го заштитиш, а и нема да стои бидејќи е скршен. Можеш да го користиш така, ама внимавај да не се шири пукнатото. Подобро присобери си пари, не е баш стар телефон, секако околу 2000 денари ќе те кошта. Ама најдобро прашај , па ќе знаеш уште колку ти фалат [/quote] мојот телефон е внатрешно пукнат околу 3 и нешто инчи е дали знае некоја колку пари би било и каде да го однесам а таблетот е убаво скршен низ цел екран 7 инча е
Јас имам iPhone 5s, и многу ме нервира колку брзо ги вадат ајфониве .. па ко вчера да искочи 5кава сеа кај и да е 6ка ке извадат ...
Може ли некој да сподели мислење за мобилниот Samsung Galaxy S III или s4 mini ,заинтересирана сум купам ама незнам за кој да се одлучам. Iphone не ми праи ќеиф пошо ја имам 4s и сакав да сменам за самсунг ама незнам кој...
Го имав и ја 4ѕ от, тој е прогласен за нај издржлив ајфон...имам и јас голем мерак за Галакси, но ме предомислува тоа што многу поле некое време почнува да кочи.. нема да можеш некоку работи нааеднаш да уклучиш, и тн. јас мислам дека нема споредба со ајфон во брзина и не кочење ... а ако веќе си решена да зимаш, ја пре би рекла Галакси с3 , мада од аспект дека е стварно гломазен телефонот ... по филм е, и стварно пре би него, али по економичен за користење ке ти е с4 мини ....
Не би ти препорачувала да го смениш ајфонот за самсунг..бидејќи ајфон се дупло поубави и во изглед ии во перформанси..ноо ако сакаш тогаш можеш с4 мини или с3..ноо да сум на твое место би го заменала ајфонот с4 за некој понов ајфон..сепак твоја одлука е
Секоја година после лето излегува нов модел на Ајфон. Порано беше само по еден модел, сега два модели годишно ќе вадат. Технологијата иде напред. Само они заостануваа со по само еден модел годишно. Затоа Самсунг се 100 пати подобри од Ајфон. А можам слободно да речам и најдобри.
Извини во кој смисол по економичен? не сфатив а по спецификации исти се,малку с3 е подобар..и затоа ми е дилемата....
Практичен сум сакала да кажам, економичен сум пишала, извини а практичен од аспект дека е по мал за разлика од с3 што е по гломазен,ке можеш по џебови да го носиш мада пак ке кажам, јас кога би зимала би го земала с3