Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Мобилни телефони

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од RainBow, 4 март 2010.

1. Valentina.Vaki

Valentina.Vaki Популарен член

Се зачлени на:
    12 август 2013
    Пораки:
    351
    Допаѓања:
    579
    Да и јас сум поише за с3 :)
    Благодарам феминки што ми излеговте во пресрет со вашите мислења.
    Ве поздравувам :*

На iRony му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    7.190
    Допаѓања:
    259.652
    Ај тука ќе прашам ваљда е соодветно место. Имам wi-fi на тел и од вчера не сака да се закачи на домашната мрежа. Ништо не сим чепкала а за да биде уште почудно и на мм тел исто не сака да функционира на wi-fi.
    Не е до вајарлесот пошто на ком си работи одлично на истата мрежа. Ме фати инает дури и factory reset му направив на тел и пак ништо. Ај некој совет.

3. Marick14

Marick14 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2013
    Пораки:
    3.679
    Допаѓања:
    2.932
    Фактори ресет на рутерот. ;)

На Bozica1980 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. WomanInRed

WomanInRed Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    1.605
    Допаѓања:
    1.607
    Каде можам да декодирам ајфон 5с голд? ми викаат дека тешко било, барем до сега не донеле уште начин, стриктно за 5 голдот зборам ..

5. lolanomnom

lolanomnom Популарен член

Се зачлени на:
    28 ноември 2013
    Пораки:
    253
    Допаѓања:
    2.324
    Нема врска дали е златен, сребрен, црн, зелен, помаранџест или не знам каков сите се внатре исти ;)
    Распрашај се по сервисите од мрежата од која што е телефонот зависи дали може да се декодира не од бојата! ;)

На glosipgirl и Bozica1980 им се допаѓа ова.
  6. EMoonlight

EMoonlight Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2011
    Пораки:
    1.314
    Допаѓања:
    13.815
    Сте ги виделе ли тие телефоните од Anhoch -Smartphone LDK ,има некој од вас таков ?
    Какви се?
    Сега ги видов во брошура и на страната нивна,имаат добри карактеристики ама незнам дали се добри телефони.Ако некој од вас знае,нека пише многу ќе ми значи.Има еден убав со 13мп камера позади и напред 5мп .

7. Butterfly-Girl

Butterfly-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 јануари 2013
    Пораки:
    957
    Допаѓања:
    513
    ^ Брат ми има таков, телефонот е многу добар и големина и се, на него се поубаво се работи одколку на мојот, ама камерата не ми личи баш на 13мп, и блицот не е многу добар. А предната камера кога ќе ја оклучиш прво е како розева, треба да почекаш да се избистри. ;)

На EMoonlight му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Marick14

Marick14 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2013
    Пораки:
    3.679
    Допаѓања:
    2.932
    Не се лажете со реплика телефони.

На EMoonlight му/ѝ се допаѓа ова.
  9. LittleFairy

LittleFairy Популарен член

Се зачлени на:
    30 април 2012
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.935
    Луѓе,имам Самсунг Галакси мини 2,и нешто после последниот апдејт почна ужасно да ми кочи и да ми се рестартира.И татко ми праша еден негов пријател што се занимава со телефони,и кажа дека можно е да има некоја грешка при последниот апдејт на софтверов и му кажал да му направам она што е хард ресет,враќање на фабричка везија се тоа..И се мислам дали да правам или не...Ќе префрлам се живо на компјутер знам дека се губат сите податоци,и гледав на јутуб и не ми беше нешто многу страшно и комплицирано ама пак шубе ми е некако да не зезнам нешто,до наредниот телефон морам овој да го чувам...Има ли некој искуство со ова ресетрирање и други глупости зашто некако ми е ризично ..?

И друго нешто да ве прашам...Се шири некоја информација на интернет дека на Talking Angela во очите и имало човек навидно педофил дрн дрн...И имаше некои коментари и чуда што им се дешавало и сеа не ми е ни за верување ни за не верување зашто сепак мислам дека е нешто поврзано со графиките на играта на се тоа,на секој тел. има исто демек човекот а само како сенка и не се мрда ништо, и демек киднапирал деца човекот те глеал преку камера и незнам што глупости други, и демек прашувал нкакви работи глупости,зашто секад така праи кога не е ставено на чајлд мод..Е сеа братучед ми ја игра и нејзе и том на таблет и викаат дека собирал податоци незнам што..А и во плејстор како коментар има ставено...Ама па еве со том ништо не е,ништо не се збори а од двете се од истиот производител како и да го кажам..О се заинаетив и ја инсталирав и направив скриншат и истото е во очите како што е и на интернет а се жалат дека им пишувала работи како каква долна облека носиш и демек ја прашале дали киднапира машки и женски и демек вратила дека киднапира машки...Верувате ли во ова?

Прикачени фајлови:

10. peregrina

peregrina Истакнат член

Се зачлени на:
    21 октомври 2013
    Пораки:
    155
    Допаѓања:
    34
    http://www.vip.mk/telefoni/gsm-advisor/ ... ad-image-0 Некој да сподели мислење или искуство за овој телефон. Како сте задоволни од вип постепејд? Дека читав мн се жалат дека се допишубале разговори. А овој ALCATEL IDOL го гледав исто така и прочитав мн пофални мислења за него дали некој може да ме извести околу месечната претплата за него?

11. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    Немам трпение до семптември да дојде,чекам IPHONE 6 да пристигне. ;(

12. poenta

poenta Форумски идол

Се зачлени на:
    29 ноември 2013
    Пораки:
    5.025
    Допаѓања:
    36.078
    За жал,мора да се стрпиш до септември :D Толку ли голем љубител си на технологијата???

13. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    Многу голем љубител сум,особено кога се работи за Аpple

14. TheGirlWhoWaited11

TheGirlWhoWaited11 Активен член

Се зачлени на:
    9 декември 2013
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    1
    Дали некој користи или пак го има кориcтено Sony Xperia SP???

15. princess5

princess5 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    4.967
    Допаѓања:
    34.601
  16. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.100
    Девојки ајде 2-3 збора за Самсунг Галакси С4 дубајски?

Сакам да купам па чисто да сум информирана.

17. BeautyAndTheBeast

BeautyAndTheBeast Популарен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2014
    Пораки:
    391
    Допаѓања:
    162
    Една познаничка имаше и воопшто не беше задоволна.
    Го користеше многу малку време,и си купи нов

Мој совет,купи си оргинал телефон немора да е с4ката,не си ги давај парите за џабе за дубајски телефони.

18. LittleFairy

LittleFairy Популарен член

Се зачлени на:
    30 април 2012
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.935
    ^И јас се согласувам со девојкава над мене,ужас,мноогу кочат,и често на батеријата пишува Sunsung...

19. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.100
    Фала девојки :*

20. DulceChiquita

DulceChiquita Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    230
    Допаѓања:
    300
    Некој го користи LG L5 II ? Ми се допаѓа телефонот ама ме интересира дали некој има искуство, дали е добар, добро ли функционира?