Да и јас сум поише за с3 Благодарам феминки што ми излеговте во пресрет со вашите мислења. Ве поздравувам
Ај тука ќе прашам ваљда е соодветно место. Имам wi-fi на тел и од вчера не сака да се закачи на домашната мрежа. Ништо не сим чепкала а за да биде уште почудно и на мм тел исто не сака да функционира на wi-fi. Не е до вајарлесот пошто на ком си работи одлично на истата мрежа. Ме фати инает дури и factory reset му направив на тел и пак ништо. Ај некој совет.
Каде можам да декодирам ајфон 5с голд? ми викаат дека тешко било, барем до сега не донеле уште начин, стриктно за 5 голдот зборам ..
Нема врска дали е златен, сребрен, црн, зелен, помаранџест или не знам каков сите се внатре исти Распрашај се по сервисите од мрежата од која што е телефонот зависи дали може да се декодира не од бојата!
Сте ги виделе ли тие телефоните од Anhoch -Smartphone LDK ,има некој од вас таков ? Какви се? Сега ги видов во брошура и на страната нивна,имаат добри карактеристики ама незнам дали се добри телефони.Ако некој од вас знае,нека пише многу ќе ми значи.Има еден убав со 13мп камера позади и напред 5мп .
^ Брат ми има таков, телефонот е многу добар и големина и се, на него се поубаво се работи одколку на мојот, ама камерата не ми личи баш на 13мп, и блицот не е многу добар. А предната камера кога ќе ја оклучиш прво е како розева, треба да почекаш да се избистри.
Луѓе,имам Самсунг Галакси мини 2,и нешто после последниот апдејт почна ужасно да ми кочи и да ми се рестартира.И татко ми праша еден негов пријател што се занимава со телефони,и кажа дека можно е да има некоја грешка при последниот апдејт на софтверов и му кажал да му направам она што е хард ресет,враќање на фабричка везија се тоа..И се мислам дали да правам или не...Ќе префрлам се живо на компјутер знам дека се губат сите податоци,и гледав на јутуб и не ми беше нешто многу страшно и комплицирано ама пак шубе ми е некако да не зезнам нешто,до наредниот телефон морам овој да го чувам...Има ли некој искуство со ова ресетрирање и други глупости зашто некако ми е ризично ..? И друго нешто да ве прашам...Се шири некоја информација на интернет дека на Talking Angela во очите и имало човек навидно педофил дрн дрн...И имаше некои коментари и чуда што им се дешавало и сеа не ми е ни за верување ни за не верување зашто сепак мислам дека е нешто поврзано со графиките на играта на се тоа,на секој тел. има исто демек човекот а само како сенка и не се мрда ништо, и демек киднапирал деца човекот те глеал преку камера и незнам што глупости други, и демек прашувал нкакви работи глупости,зашто секад така праи кога не е ставено на чајлд мод..Е сеа братучед ми ја игра и нејзе и том на таблет и викаат дека собирал податоци незнам што..А и во плејстор како коментар има ставено...Ама па еве со том ништо не е,ништо не се збори а од двете се од истиот производител како и да го кажам..О се заинаетив и ја инсталирав и направив скриншат и истото е во очите како што е и на интернет а се жалат дека им пишувала работи како каква долна облека носиш и демек ја прашале дали киднапира машки и женски и демек вратила дека киднапира машки...Верувате ли во ова?
http://www.vip.mk/telefoni/gsm-advisor/ ... ad-image-0 Некој да сподели мислење или искуство за овој телефон. Како сте задоволни од вип постепејд? Дека читав мн се жалат дека се допишубале разговори. А овој ALCATEL IDOL го гледав исто така и прочитав мн пофални мислења за него дали некој може да ме извести околу месечната претплата за него?
Една познаничка имаше и воопшто не беше задоволна. Го користеше многу малку време,и си купи нов Мој совет,купи си оргинал телефон немора да е с4ката,не си ги давај парите за џабе за дубајски телефони.
Некој го користи LG L5 II ? Ми се допаѓа телефонот ама ме интересира дали некој има искуство, дали е добар, добро ли функционира?