Ќе може некој да ми препорача каде да го однесам телефонот на декодирање? Значи ми треба некое безбедно место, некој кој си ја знае работата.
Благодарам за советите.. И ако знае некоја и ако може да ми одговори на останатите прашања, за моделите на Алкател Идол - дали и во МК ги има повеќе или само еден е ??
Имам нов другар си го купив во Понеделникот и се вика Аlcatel One Touch Pop C1 телефончето е супер мн си го засакав дај Боже да не се разделиме додека договорот не истече
мојот е Alcatel one touch s'pop. во почетокот и мене ми беше сѐ топ, но сега самиот се исклучува и глави. А за батерија да не збориме.
Епа однеси го во сервис, тие ќе ти кажат, може и до батеријата да е нешто. Алкател ко Алкател, се знае
Добро, тука ти си знаеш, јас само кажав што би требало да направиш, ќе го исклучиш и после неколку дена пак истото?
[quote="jovana03] Добро, тука ти си знаеш, јас само кажав што би требало да направиш, ќе го исклучиш и после неколку дена пак истото? [/quote] не, се си е во ред сега. тој кочеше, се гасеше, но јас постојано си 'седев' на него , па добив казна и ми го зедоа. по два дена си го вратив самаа и сѐ е океј. изгледа е до батеријата
не, се си е во ред сега. тој кочеше, се гасеше, но јас постојано си 'седев' на него , па добив казна и ми го зедоа. по два дена си го вратив самаа и сѐ е океј. изгледа е до батеријата [/quote][/quote] Хахаха ти го имаат таму " Средено "
[/quote] Хахаха ти го имаат таму " Средено " [/quote][/quote][/quote] хехехе... не ме сфати. тој беше исклучен, па батеријата му одмарала.
Дај препорачајте некој евтин мобилен, до кај 7.000 ден. Само да не е Алкател дека имам многу лошо искуство. Се мислам за Samsung Galaxy Young околу 8.000 и нешто е ама ми се виѓа онака. Иначе би сакала да е Samsung или Sony Xperia
Sony xperia се 11000. самсунг каков и да земеш нема да се излажеш. а од т-мобајл, уан или вип? различни има
Дали ако имаш инсталирано Вибер на мобилен има варијанта да те лоцира каде се наоѓаш ? Имало некоја опција таква а мене ми е малце чудно прв пат слушам па дали некој е запознаен со ова?