Core дефинитивно.Tipo и Young се мали и непрактични за работа а и со Tipo ќе си имаш проблеми со тачот,татко ми го имаше и издржува само ако се ретко користи.
Прочитав дека многу од вас се жалат дека ви кочат телефоните. Ги исклучувате ли барем еднаш дневно? Пожелно е да се исклучуваат минимум еднаш во денот, затоа што и да не го користите телефонот, може да си работат апликации во позадина. Затоа да ви кочи.
Затоа постои апликацијата Clean Master и слични такви за "убивање" на апликациите што работат во позадина.
Е ај сеа имам сони xperia e.. и нз како тоа дремам и објавувам на фб ама не ни пишува дека е преку моб а камоли дека е преку сони... треба некоја посебна апликација да симнам или како?
Го пукнав екранов на овој самсунгов (галакси мини 2) ,мислам дека е добро што издржи и толку паѓања ама овој пат ми падна од креветчето на спрат ,алал да ти е бе фејри .Ама пукнат е мноогу малку од страна скроз,од лево кај тоа белото ,не на цел екран.Мора да се смени екранот или да го оставам вака зошто нема ни гребаница баш онака на екранот само од страна е пукнат?
како сакаш, така направи. ако не е многу оштетен, не мораш да му го сменуваш екранот. е, сега да ти кажам некои информации за поправката. ќе ти земат 2000 денари и ќе чекаш некој период прво да ги донесат потребните делчиња. бла бла. незнам дали за малечко делче ти се исплаќа да чекаш толкав период и да те 'изгорат'. сепак 2000 не се малку пари за толкацко делче.
^App store.Retrica и CamWow се апликации исклучиво за iOS односно заiPhone,iPad,iPod,на андоид смартфон неможеш да ги симнеш Не го мењам иначе екранот мало делче е сега за сега нека остане вака Фала на одговорот
Имам LG optimus 400. Од пред недела дена автомастски ми се гаси Wifi-то. Го уклучувам и после 10секунди ми се гаси. Го исклучив телефонот, ја извадив батеријата и пак не се направи. Знае некој што би можело да е проблемот?
http://www.naldotech.com/download-retri ... r-android/ Да јас знаев така,ама пишува еве дека може да функционира и на други андроид смартфони,освен на ајфон.
Последен пат пишувам во темава стварно,значи девојки ми треба помош. Ве молам за одговор. Што мислите кој телефон е подобар Sony Xperia E или Alcatel S'pop?
Sony Xperia. многу го имаат и се задоволни од него. Alcatel S'pop не ти ги препорачувам. Најискрено, имам таков и камерата му е ужас! Знае да зезне многу често тачот или пак сам да се исклучи. а и алармот ме зафркава ( за последново можеби јас кликам негде по грешка). сепак Sony!