За мене,подобар ми е Samsung.Јас си го купив пред 2 месеци,многу сум задоволна од него.Има многу убави опции,преубава камера.. И Iphone 5s е добар,но неможе со Samsung. Поздрав.
Поднесувања - Безбедност - Поднеси заклучување на шема - Потврди ја меморираната шема и избираш како сакаш да ти биде безбедноста на екранот
Дали е некој упатен како можам да ги ставам апликациите од телефон во картичка на андроид 4.2.Се работи за Lg L7 II
Е дали некој знае како може сликите што ги објавувам да ги дава како прикачување од мобилен или via xperia smartphone? логирана сум на апликацијата на фејзбук, обично објавувам исто како и на хтц кај сликата сподели преку фб но не дава ни дека е од моб а камоли од xperia...совет?
Кој што сака нека тврди,и какви сака аргументи нека вади. Iphone е Iphone ни самсунг ни никој не му е рамен.Затоа е и поскап 10 илјади од Галаксито,не за џабе.
Iphone може е подобар... Ама сестра ми има Iphone 5c и ништо не мења од Samsung Galaxy S3 (дури и galaxy е подобар)... Galaxy има подобри апликации, побрз, покорисен е, поедноставен, едноставно ПРЕДОБАР! На Iphone можеш да имаш се, ама додека да најдеш, да видиш кое за што служи ќе ти требаат едно 6год...
^^ Значи аман, какви глупости се изнатрескавте за iPhone, значи. Општо познато е дека iPhone-ите се наједноставни за користење, изгуглајте малку и ќе видите. Поедноставен телефон, здравје. Не знам што толку сте се запнале дека се тешки за користење.
^^ е ајде де, ИОС оперативниот систем е далеку поедноставен за употреба, во споредба со Андроид... И работа на вкус е дизанот, а мене лично, Iphone има далеку пософистициран изглед, а воедно и покрактичен е од Samsung. Конкретно 4S, има совршен дизајн.
Дали може на htc windows phone 8x да се инсталира да работи со андроид? Неможам никако да се прилагодам на windows
Луѓе ај хелп малце. Мобилниот на татко ми е ZTE Blade 3 Pro.Е сега,стално му се рестартираше сам и пак се вклучуваше. Денес се рестартира и веќе не се вклучува,само стои Андроид знакчето кое што стои при вклучување. Што може да биде?
Сакав да ве прашам оние што се корејски ајфони дали се издрлживи?дали имаат добра камера?и дали мозеже да се симнува иститие апликаации како вистинскиот ајфон?И каде може да се најде и цена отприлика колку е?
Не, не ги бива за ништо. Подобро купи си некое обично телефонче, ако не можеш да си дозволиш iPhone, ама не ги купувај овие го**а ни под точка разно.
По затворен оперативен систем од iOS нема. Ај да те видам стави музика, слика, видео итн...Намести рингтон да те видам. Најголема маана според мене е што неможеш броевите да ги користиш од картица туку мора да се копираат на телефон. И рикне ли телефонот некој ден отидоа јабана броевите. За поедноставен систем секако дека е Андроид. И полесен за работа. Оди да те видам регистрирај акаунт на Маркетот. 300 заебанции има. Ко којзнае што е, да влагаш во НАСА. И не ми зборете дека Ајфоните ги бивало. За ништо не ги бива. Жива мизерија. Самсунг си е Самсунг.