Лош Ајфон нема ако не ти пречи тоа што е пластичен има супер камера 8 MP,A6 chip,iOS 7 ако планираш да го земеш не ти препорачувам од T-Mobile јас си земав од таму 5s ама имав проблеми викаат дека со кодирањето ги зафркнувале или нарачај од Apple или земи си од Ледиком таму neverlock се
Дечки сакам да си земам Iphone 5S, ама не ми се даваат толку пари на ново да го земам. Кое е вашето мислење за купување телефон пример од по огласи,пр. пазар3 итн.?
не ми стигаат пораки само од два броја, од други стигаат. Знам дека ми пратиле пораки, не сум менувала ништо во опции до што може да е проблемот?
Samsung Galaxy Ace S5830i http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_ ... i-4664.php Дали некој го има? да ми каже какво искусттво има , има многу добра понуда во Анхоч ако е добар да не го испуштам
Телефонот е супер маана нема јас го користев 1 година и после го дадов на мм да го користи еве веќе 2 год е телефонот и сега пред 1 месец се расипа не ја чита картичката го носев во вип од таму ми е купен и рекоа дека неможе да се направи.
Како може на лг оптимус 4х да блокирам некој број да ме бара и да ми праќа пораки?? најдов опција да блокирам дојдовни, излезни, дојдовни во странство.. ама ми треба само за еден број, ако некој знае
Тие што имате Самсунг Галакси, да ве прашам - само на мојот батеријата се троши како луда или не сум единствена?
јас не би можела да живеам без телефон освен ако не е некој добар:ајфон,самсунг С3/4/5 од едноставна причина има повеќе меморија и подобра камера... мојон телефон неможам да го смислам Алкател нема ни 2 гига меморија а не може ни мемориска да се стави едвај чекам декември можеби ќе земам некој асален
Јас сум скоро цело време на интернет, мене батеријата не ми издржува ни еден цел ден што многу ме нервира!
Јас имав ваков проблем додека го полнев телефонот со оригиналниот полнач на Самсунг. Требаше вечност за скроз да се наполни батеријата а се празнеше пребрзо. Сега земав нов полнач од Анхоч, и немам гајле. За некој си саат ипол-два фул батерија се полни, и ми издржува цел ден. Пробај намали ја и светлината и вифито и 3гто гаси ги кога не ги користиш.
Луѓее мала помош Сакам да си купам нов мобилен а неможам да се одлучам кој од овие два http://www.one.mk/mobilni_privatni/prod ... .html#null ИЛИ http://one.mk/mobilni_privatni/product/ ... .html#null фала позз
измеѓу 2та разликата е во тоа дека мини има поквалитетен екран и 8гб простор за скадирање работи, но доколку сакаш понов телефон околу таа цена, јас би ти го препорачал ZTE Blade Q, има ипс екран што и под силно светло пак ќе можеш за разлика од др телефони до поголем степен да гледаш што работиш, батерија со поголем капацитет, подобар процесор (2та имаат по 1гхз, зте има 1.3 дуал коре).
Да Android OS, v4.2 (Jelly Bean) пиши го на тубе и види си ревју. Јас имам мини, сестрами го има блејдот, кога би купувал нов тел, до таа цена би одел со блејдот.
Мислење за Sony Xperia L? Велат бил одличен, а и би требало да е како што разгледав што има. Но сепак имав Xperia Е и не ми се погоди па затоа се двоумам. Вие што мислите за L?