Немам самсунг ама знам,може да ти биде од некоја Live Wallpaper,инаку толку брзо ви се троши батерија на Самсунзи?
Да,многу брзо се троши.Имам галакси 4 и ми се троше многу брзо.Може да се случи во денот по 2 пати да го полнам.
зависи што правиш на него, ако играш игра или сурфаш по нет по цел ден ќе се троши, инаку и јас го полнам секој ден, издржува по 24 саати и кога не претерувам може и ден и пол.
Не знаев каде да го поставам прашаево, ако има посоодветна тема,за мобилна галантерија префрлете го таму. Дали кај нас има преносен полнач за мобилен? Го полниш дома полначот ,го носиш со тебе и по потреба го полниш телефонот на него ако си надвор од дома,без извор на ел.струја. Каде да барам такво нешто,која цена се и има ли врска различен полнач за различен мобилен?
Да ве известа дека може и на Алкателите батеријата да им трае два дена. Мојот не го гњавев многу вчера и заврчера, само музика слушав, ее, да видите како му стои батеријата на иста точка. дури денес околу 16 попладне стигна до 10%, па го ставив да се поли. Значи не било до телефонот, до корисникот било
Мислам Fuel се викаше брендот. Долго се полни и кога е наполнето максимум до 55-60% се полни тел. приклучен на него.
Сакам да си купам нов телефон. Имам Nokia но веќе застарува и сега сакам да си купам Samsung. Досега сум немала од маркава а и слушам ептен ги фалат. Мерак ми е, но незнам каков да земам. А и не се баш евтинки. Ако може некоја нека ми препораче некој добар од Samsung и ако знае колку чини отприлика нека каже
се утепав мачејќи тие денови,никако неможам сликиве од телефонот да ги префрлам на компјутер,порано само што ќе го ставев усб кабелот одма ми излегуваше и на телефонот и на компјутерот да инсталирам,и одма ми се пренесуваа сликите сега не бидува,што да му правам,помоош
Има и по мобиларите...https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... 048%2C1152 Овие во АМЦ и Нептун не ми се верува да се 4Г модели.
Планирам да си земам Samsung GALAXY S4. Па сакам да ги прашам тие што го имаат овој телефон дали се задоволни?