Запнав со телефониве Ме интересира дали некој има ALCATEL DROID XL C- 991 од вип и дали им е толку слаб блицот како на мене,кога сликам во малку затемнета просторија т.е.на вештачка светлина темни ми излегуват сликите иако е уклучен блицот,џабе,и се мислам дали да го однесам на сервис или ако е на сите така да не се глупирам
Си земав пред некој ден Самсунг Галакси С4...Батеријата ми трае по една ден, првите денови ај мерак штракаш на мобилниот Сега така-така ама пак ми лета,нормално е тоа секоа ден да го полнам ? или само со мојот е така
Ако му набуташ апликации ќе кочи, а нов телефон да отпакуваш и да кочи е невозможно. А за кочење сите телефони кочат. Нема телефон што не кочи. Зависи све од тебе колку апликации ќе му ставиш и колку ќе го набуташ.
И јас го имам истиот телефон и јас го полнам секој ден. Користам 3Г, играм игри, ФБ, Инстаграм, сликам итн...толку држат батерија сите смартфони.
Јас сум на интернет нон-стоп (проверувам службен е-маил, приватен е-маил, фејсбук, сурфам...) и батеријата не ми издржува 1 ден. Инаку, телефонот е ТОП!!!
Моментално имам Blackberry откако се разочарав од Android и Touch телефоните. Не го купив за мене специјално Blackberry, туку го имавме дома и откако ми цркна звучникот на претходниот телефон кој и покрај тоа постојано ми правеше „сплетки“, почнав да го користам овој. Зависна сум од мобилен телефон, да. Навикната сум секогаш да е до мене и во спротивно се чувствувам како да сум излегла гола од дома. И муабетџика сум, но некогаш и ме замара ако премногу често ми ѕвони телефонот.... Ама сум приметила дека кога е дечко ми до мене воопшто не се замарам ни каде ми е телефонот ни дали ми ѕвонел ни ништо. Порано знаев да си го оставам и кај ќе ми текне па тој да ѕвони 100 пати, се додека не си створив навика. Што значи не сум била од секогаш таква, до дечко ми е.
И мене ми лета многу батеријата. Ако го штракам ми трае 1 ден,а ако така го оставам (што не е можно ) можеби ќе трае и по 2 дена.
Да пробам и јас да го оставам да видам даи ке стигнам до 2-3 дена чисто да се израдувам хаха (со нема шанси да се тргнам од него ,ептен ми праве мерак телефончето )
Hellouuu , немам многу време да ги читам претходните постови, а сигурно некој има пишано, сакав да ми препорачате некој телефон, марка, модел де, што има многу добра предна камера, значи телефонот го земам само за сликање, позз а ни другите по можност добри перформанси не се на одмет
Една моја другарка има Самсунг Дуос..убав телефон ее..има убава предна камера (чим е за сликање) а и исто така има и убави шерформанси..незнам точно колку пари е ама можеш да најдиш на интернет..Се надевам ти помогнав
Сакам да си купам нов телефон, Iphone но немам доволно пари. 500 евра не се наоѓаат така лесно. Некој начин или идеја како можам да си купам телефон? p.s немам 18 години и многу сум тажна
Па купи си половен, ама барај некој со неистечена гаранција, или понов барем, не мора да биде нов нели P.S Ти благодарам Cutie
Па ако не се во можност твоите родители да ти купат,а тебе ти се брза,можеш да го земеш и на старо.Сигурно има некој што продава поефтино и добро му е сочуван телефонот.
А, до колку пари можеш да дадеш ? Има поевтини iPhone телефони и на старо. Екстра сочувани. iPhone 5/5C/5S.
Луѓе да не знае некој од прилика колку е да се смени екран на Samsung Galaxy Sкрш ? (mini 2 ) Ми падна и екранот ми е на 8539209 делчиња испораспукан.Другарка ми на Самсунг Галакси с3мини го смени и негде 2500 и земаа... За овој ќе биде помалку ама од прилика колку е?
na aliexpress ima mnogu ubaj telefoni posebno iphone 5 i eftini i skapi jas od tamu ke si poracvam ne deka e skap tuka vo MKD nmv too 500 evra ama sakam da probam da vidam kako so inace ima drugarka moja kupeno od aliexpress i zadovolna e
Абе дечки иам ваков телефон http://www.budgetmobiles.co.nz/media/ca ... snap-3.jpg ставив 3G интернет ама нејќе да се најави на фб.. Што како да напраам зашо малце простичка сум си по природа ??