Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Мобилни телефони

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од RainBow, 4 март 2010.

1. esperansa777

esperansa777 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јули 2012
    Пораки:
    923
    Допаѓања:
    1.858
    Запнав со телефониве :D
    Ме интересира дали некој има ALCATEL DROID XL C- 991 од вип и дали им е толку слаб блицот како на мене,кога сликам во малку затемнета просторија т.е.на вештачка светлина темни ми излегуват сликите иако е уклучен блицот,џабе,и се мислам дали да го однесам на сервис или ако е на сите така да не се глупирам

2. Leo-nora

Leo-nora Популарен член

Се зачлени на:
    25 март 2013
    Пораки:
    1.962
    Допаѓања:
    1.270
    Си земав пред некој ден Самсунг Галакси С4...Батеријата ми трае по една ден, првите денови ај мерак штракаш на мобилниот :D Сега така-така ама пак ми лета,нормално е тоа секоа ден да го полнам ? или само со мојот е така :?: :lol:

3. Marick14

Marick14 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2013
    Пораки:
    3.679
    Допаѓања:
    2.932
    Ако му набуташ апликации ќе кочи, а нов телефон да отпакуваш и да кочи е невозможно. А за кочење сите телефони кочат. Нема телефон што не кочи. Зависи све од тебе колку апликации ќе му ставиш и колку ќе го набуташ.

4. Marick14

Marick14 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2013
    Пораки:
    3.679
    Допаѓања:
    2.932
    И јас го имам истиот телефон и јас го полнам секој ден. Користам 3Г, играм игри, ФБ, Инстаграм, сликам итн...толку држат батерија сите смартфони.

5. MIA-SK

MIA-SK Популарен член

Се зачлени на:
    18 октомври 2012
    Пораки:
    908
    Допаѓања:
    561
    Јас сум на интернет нон-стоп (проверувам службен е-маил, приватен е-маил, фејсбук, сурфам...) и батеријата не ми издржува 1 ден. Инаку, телефонот е ТОП!!! :!:

6. Lovely93

Lovely93 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2013
    Пораки:
    2.637
    Допаѓања:
    2.019
    Моментално имам Blackberry откако се разочарав од Android и Touch телефоните. Не го купив за мене специјално Blackberry, туку го имавме дома и откако ми цркна звучникот на претходниот телефон кој и покрај тоа постојано ми правеше „сплетки“, почнав да го користам овој.

Зависна сум од мобилен телефон, да. Навикната сум секогаш да е до мене и во спротивно се чувствувам како да сум излегла гола од дома. :lol: И муабетџика сум, но некогаш и ме замара ако премногу често ми ѕвони телефонот.... Ама сум приметила дека кога е дечко ми до мене воопшто не се замарам ни каде ми е телефонот ни дали ми ѕвонел ни ништо. :D Порано знаев да си го оставам и кај ќе ми текне па тој да ѕвони 100 пати, се додека не си створив навика. Што значи не сум била од секогаш таква, до дечко ми е. :lol:

7. QweenSM

QweenSM Форумски идол

Се зачлени на:
    18 декември 2013
    Пораки:
    5.028
    Допаѓања:
    33.891
    И мене ми лета многу батеријата. :D Ако го штракам ми трае 1 ден,а ако така го оставам (што не е можно :lol:) можеби ќе трае и по 2 дена. :D

8. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.101
    Исто. Или ретко ало-ало и до 3 дена држи.

9. Leo-nora

Leo-nora Популарен член

Се зачлени на:
    25 март 2013
    Пораки:
    1.962
    Допаѓања:
    1.270

Да пробам и јас да го оставам да видам даи ке стигнам до 2-3 дена чисто да се израдувам хаха (со нема шанси да се тргнам од него ,ептен ми праве мерак телефончето ) :lol:

10. Shayk

Shayk Истакнат член

Се зачлени на:
    14 мај 2014
    Пораки:
    33
    Допаѓања:
    24
    Hellouuu , немам многу време да ги читам претходните постови, а сигурно некој има пишано, сакав да ми препорачате некој телефон, марка, модел де, што има многу добра предна камера, значи телефонот го земам само за сликање, позз :) а ни другите по можност добри перформанси не се на одмет

11. CutieWithABeauty

CutieWithABeauty Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2014
    Пораки:
    1.075
    Допаѓања:
    1.248
    Една моја другарка има Самсунг Дуос..убав телефон ее..има убава предна камера (чим е за сликање) а и исто така има и убави шерформанси..незнам точно колку пари е ама можеш да најдиш на интернет..Се надевам ти помогнав :D ;) :hai:

12. marijaz

marijaz Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2013
    Пораки:
    423
    Допаѓања:
    190
    Сакам да си купам нов телефон, Iphone но немам доволно пари.
    500 евра не се наоѓаат така лесно.
    Некој начин или идеја како можам да си купам телефон?
    p.s немам 18 години
    и многу сум тажна :(

13. Shayk

Shayk Истакнат член

Се зачлени на:
    14 мај 2014
    Пораки:
    33
    Допаѓања:
    24
    Па купи си половен, ама барај некој со неистечена гаранција, или понов барем, не мора да биде нов нели :)
    P.S Ти благодарам Cutie :)

14. QweenSM

QweenSM Форумски идол

Се зачлени на:
    18 декември 2013
    Пораки:
    5.028
    Допаѓања:
    33.891
    Па ако не се во можност твоите родители да ти купат,а тебе ти се брза,можеш да го земеш и на старо.Сигурно има некој што продава поефтино и добро му е сочуван телефонот. :)

15. esperansa777

esperansa777 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јули 2012
    Пораки:
    923
    Допаѓања:
    1.858

16. senza.parole

senza.parole Форумски идол

Се зачлени на:
    22 септември 2010
    Пораки:
    3.818
    Допаѓања:
    24.099
    А, до колку пари можеш да дадеш ?
    Има поевтини iPhone телефони и на старо. Екстра сочувани.

iPhone 5/5C/5S.

17. marijaz

marijaz Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2013
    Пораки:
    423
    Допаѓања:
    190
    да, фала ви!
    Сигурно има некој поволен.. ќе најдам :)
    Се надевам.

18. LittleFairy

LittleFairy Популарен член

Се зачлени на:
    30 април 2012
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.935
    Луѓе да не знае некој од прилика колку е да се смени екран на Samsung Galaxy Sкрш ? (mini 2 :D ) Ми падна и екранот ми е на 8539209 делчиња испораспукан.Другарка ми на Самсунг Галакси с3мини го смени и негде 2500 и земаа... :^) За овој ќе биде помалку ама од прилика колку е?

19. ivona14

ivona14 Нов член

Се зачлени на:
    14 мај 2014
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    2
    na aliexpress ima mnogu ubaj telefoni posebno iphone 5 i eftini i skapi jas od tamu ke si poracvam ne deka e skap tuka vo MKD nmv too 500 evra ama sakam da probam da vidam kako so inace ima drugarka moja kupeno od aliexpress i zadovolna e :D

На marijaz му/ѝ се допаѓа ова.
  20. kika13

kika13 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 мај 2011
    Пораки:
    137
    Допаѓања:
    104
    Абе дечки иам ваков телефон
    http://www.budgetmobiles.co.nz/media/ca ... snap-3.jpg

ставив 3G интернет ама нејќе да се најави на фб.. Што како да напраам зашо малце простичка сум си по природа :$ ??