Вујко ми го има,задоволен е Ама мене можеби не ми се допаѓа ради 1 причина! Не може да се игра Subway Surf
Кој рече дека сакаме?Само реков дека подобро ќе беше да можеше да се игра Спојлер а и да сакаме имаме право
Marick14 ахаххах секој различно си размислува.. marija.bitola иначе телефончето е супер..ако си за земање земи си го..нема да се каеш
Можеш да го земеш и на тој начин, меѓутоа веќе ретко некаде да го имаат на залиха, јас се убив од барање и едно те исто - чекаме да ни донесат нова тура.
Истиот телефон ти е. Само што едниот е од пластика и е понов модел а другиот е од алуминиум и е постар модел.
Па добро iPhone5 е поголем и има појака камера,ама кога веќе очигледно имаш да бираш меѓу нив iPhone5 земи си ем понов е А и поубав
Decki si kupiv maska za mobilniot (Galaksi s4) plasticna , pa nekoi mi kazaa deka se grbel mobilniot i nez so. Ima nekoj iskustvo da mi kaze dokolku koristel plasticna.
Што знам, ајде ке видиме како ке се покаже, па ке смениме ако треба. Од бит пазар ја зедов, ама за Самсунг нема мн убави гумени, па ваа некако нај ми се свидна.
Мене ми земаа samsung galaxy s4 mini,да се пофалам Се мислевме меѓу ајфон 5c и оној htc што најмногу го фалат(не ми текнува како се викаше) и накрај за овој се одлучивме. Ајфонот 5c тој модел мене ми личи исто како најстариот 3gѕ затоа што е заоблен.И викаат има исти функции како 4s.А 5ѕ нема шанси да земам таков,тој за татко ми евентуално,кај јас толку скап телефон хахахаха. Па дечки некоја маска,да не е бела или црна,некоја апликација интересна..?
Оваа е многу убава,ја има другарка ми за истиот телефон,сега не можам да ја најдам за твојот ама постои На многу места ја имам видено ако ти се допаѓа можеш да ја најдеш Инаку,со здравје да го користиш
Девојки ако знаете помагајте многу се нервирам.. Имам LG L7 2 сега брзо го земав се е супер,ама незнам зошто кога сликам од блиску нешто сликата ми ја вади матна,не фокусира,знаете ли до што е или ако има некоја од вас дали ви е исто.. ?
Претпоставувам дека е така ама ај да си прашам, ако направам повик на донациски број, тие 100 ден. ми се додаваат на месечната претплата или...?