Имам таблет самсунг, подарок мИ е од сестрамИ И кога мИ го дадоа се Имаше ИнсталИрано на него, ме ИнтересИра зошто кога пИшувам со македонскИ фонт буквата И секогаш е голема, на латИнИца сИ е океј, до поддршката што е ИнсталИрана е ?
Треба да си земам нов телефон, Move-от ми е расипан, имам некој проблем со него Се мислам за LG L70, па што мислите, има некоја искуство со овој телефон ? Некако подобар ми е од move-от, има подобар процесор а и има предна камера
Моја другарка го има, супер е телефонот само камерата предна не е нешто нај нај додека пак задната преубаво слика ако не е многу мегапиксели.Ја планирав да си го зимам но не ми дозволија од дома. Ако имаш прилика ич не се мисли, зимај го
Го сменив стариот телефон за Samsung Galaxy. Е сега тој е кинески и нема ништо. Значи, камерата е матна (и предна и задна), нема андроид за да се уклучиш на фејсбук, не држи баш батерија.. Има некоја од вас вакво чудо? Може ли некако камерата да се искчисти или некако андроид да се инсталира ли што знам што, ваљда постои некој начин да го управам барем малку.
Спојлер Според она што го видов на интернет за него и што ми кажуваат другарките што го имаат..убаво телефонче е..предна камера има..можеби е слаба..ама верувај..кога сликаш денски нема да имаш никаков проблем..верувај..имам искуство со ова Иначе мој предлог е да го земиш..нема да зажалиш
Кој ве лаже со кинески само.... Нема делови, нема ништо за нив. Ако се расипе фрли го. Нема поправка. Боље плати па клати.
Имам Samusng Galaxy Ace 2.Убав телефон, ама некогаш кога ќе закочи, морам да ја вадам батеријата, онака му нема чаре.А и не е многу стар за да глави толку, не е ни претходно користен.Којзнае што бутур му е. Ајфонче си сакам најмногу, ама никако да ги натерам моите да ми купат. До сега милион коли купија, а се скржават за еден Ајфон, ама за некоја година има да ми купат па што сака нека биде.
луѓе ми треба помош. имам sony xperia j и ми се закочи. неможам ни да го исклучам, ниту екранот да го движам, значи ништо не работи. само така стои уклучен и свети и не се гаси. што да му правам, прват ова се случува. неможев да најдам тема за проблеми со телефони па пишувам тука. ако знае некој нека пише фала многу
Извади му ја батеријата за да се исклучи, па потоа врати ја и пробај повторно да го вклучиш. Имав еден таков порано што се закочуваше, крш невиден, додека сликите во галеријата гледав ми се закочуваше и нема шанси да се поврати додека не го присилно исклучував на овој начин. Би требало и твојов да профункционира така.
Ee da ne znae nekoh kako mozam da blokiram broj da izgleda deka sum nedostapna za toj broj Ve molamm ako nekoj znae odma da mi kaze mi treba ..fala odnapred
Moja другарка има Sony Xperia E и тетка ми исто има Sony Xperia E.Другарка ми само кука дека и кочи незнам што,а стварно кочи ама можда нејзе и кочи зошто има мнооогу игри слики и слично,еве тетка ми вика дека најнормално си функционирал.Ако сакаш да сликаш глупаво е што нема блиц.Според мене добар е,зависи еве на другарка ми и кочи а тетка ми го фали И убаво е што екранот е отпорен на гребење. Се на се според мене добар е,незнам за друго