Јас имав Sony eperia E и претерано ми кочеше, а немаше многу игри и слики. Според мене подобро некој друг си земи.
Имам Samsung galaxy ace *Ваков:http://www.techradar.com/reviews/phones/mobile-phones/samsung-galaxy-ace-930912/review** и апликациите/игрите шо ми се спуштени ми се во телефонот а не во мемориската картичка (мислам дека ме разбравте) и да не знае некоја како да ги префрлам од тел во мемор.картичка?!?
Фала на одговорите не е за мене за сестра ми е, камерата не и е воопшто битно но ако кочи... Штознам сепак таа сака некоја апликација, игри ова она
Јас имам Xperia E и сум презадоволна.Прво бев скептик,со тоа што читав многу негативни критики за тоа дека многу им кочел телефонот.Но решив да си ја пробам среќата и го купив.Еве скоро 4 месеци го користам и сум презадоволна.Воопшто не ми кочи а имам бааѓи апликации.Исто така ми се допаѓа тоа што е отпорен при гребење.Ми има 2-3 пати паднато и тоа тогаш немав маска ставено,и ништо не му беше. Единствено не ми се допаѓа тоа што нема блиц,ама затоа пак на дневна светлина слика прекрасно. Но ајде,за без пари добар е.
Дилемата е помегу experia E и Alcatel one touch pop C5. Алкателот има поубава камера и блиц, сонито на сестра ми и е поубав на изглед затоа што не сака големи телефони. Ке ве молам за мислење кој има искуство со alcatel one touch pop C5
Јас имам LG L70. Многу е добар, има многу убава камера, вади чисти слики. Предната не ми се допаѓа толку, некако е матна, но добра е пак. Има доста меморија, практичен, средна големина. Брз е, иако имам повеќе програми симнато. До сега не ми сецкал. Убав е на изглед, многу ми имаат кажано дека им се допаѓа.
Луѓе,дали од кога ќе се декодира некој телефон после може најнормално да си се апдејтира софтверот? Конкретно прашувам за ајфон 4,кога ми го донесоа беше кодиран на некоја си странска мрежа и имаше таму да се апдејтира софтверот,ама ми кажаа да не чепкам ништо,туку да почекам да го декодираат...
Samsung Galaxy S4 kopija Единствена разлика е што процесорот е многу малку послаб од оргиналот се друго е исто дури кај некои има и сензор за очи.Дубајските се подобри барем така разбравме кога распрашувавме со брат ми
Ако е iPhone 4, а не е iPhone 4S и ако ти е декодиран со чип, во тој случај не го апдејтирај. Ако го апдејтираш ќе работи само на таа мрежа на која што е купен.
Alcatel one touch pop C5 е прекрасеееен една другарка го има и преубав и е.Лесно може да се најде и маска за него + тоа камерата е .
Значи што му е фората? Го ставам да се полни, по 1 саат, на 1% е. Иначе, се збори за Алкател Уан Тач Ес'Поп. Уште е на 1% и не свети постојо тоа, туку трепка.
Пробај со друг полнач или пак провери убаво да не ти е разлабавен конекторот на самиот телефон (пробај во најразлични положби да го ставиш), ако сето тоа не бива праќај го на сервис.
^ Со 4 различни полначи пробав. Сега полни малку во една положба, но уште е на 3% Да го однесам ли во Ти-мобајл?