^пробај она,каде шро е трансформаторот,стави го на повисоко.Не на рамна површина.Така правиме,ние на телефонот на татко ми.(не му е ист како твојот,но го има истиот проблем)
Синоќа кога си легнав батеријата беше околу 40% а сабајле кога се разбудив беше 5%. А намерно и wi-fi исклучив пред да си легнам. Од што би можело да се испразни така наеднаш :/ ?
^ Светлото ако е на највисоко, ауто ротација вклучена. И кај мене често прави така, најверојатно е слаб телефонот. Што марка е?
Па ако не ти е наполнет добро или додека се полнел си била на него. Друго нешто незнам од што може да ти биде.
^ Светлото му е скоро најслабо...ауто ротацијата од секогаш е вклучена но никогаш претходно вака не ми се случувало. Инаку Сони Икспериа Типо е мобилниот...а за полнењето воопшто не го ни чепнав додека се полнеше :/ Треба ли да го носам по сервиси или веќе друг да си барам...
Почекај, не го носи веднаш. Ако почне вака по често да ти прави, однеси го. Сега за сега, почекај да видеш дали пак ќе ти прави така.
za tie sto imaat iphone ili znaat...kako mozam od iphone direktno da spustam pesni? se izvinuvam za fondot ama od germanija pisuvam pa nemam poddrska
Немам iPhone ама знам Најдобро инсталирај си Mp3 converter на телефонот и таму го пишуваш името на песната па download и во песни ќе ти се стај
Ај некој ако има познавање од понудата на ONE пост пејд на неопределено врем што како иде сакам да земам еден тел па ме интересира а бр не ми е потребен.поз
Дали има некој искуство со Samsung Galaxy S4 Корејскиот. Дали некој го користи? Ми требат мислења. Итно ми е
Sto mislite za Samsung Galaxy S4 so 1gb Ram, dali brzo se rasipuvaat? Kamerata dali e dobra? i kolku vreme bi mi teral?