Ако е на андроид мислам дека треба да ги држиш копчето за намалување на звук и копчето за вклучување во исто време не сум сигурна ама сепак пробај
^ Можеш да пробаш во исто време да ги притиснеш копчето за намалување и појачување на звукот. Кај мене е вака, ама јас имам LG.
^^Пробај на копчето за заклучување и ако имаш копче за камерата (мислам за сликање) А каков htc wildfire е?
Да,како што ти кажа BlueHeart,на тоа копчето во средината Home што е,и на тоа за заклучување,така би требало да е
Сакам да си купам LG L70 дали некој знае дали е добар, дали вреди за парите позитивни и негативни критики??
Што е разликата помеѓу ајфон заклучен и неверлок? Сакам да земам на претплата од т-мобиле, па затоа прашувам
^ заклучен работи само на една картица, пример само на т-мобиле ако го земаш од таму, а неверлок, никогаш не е заклучуван, и работи со сите картици.
Што значи Clear a cashe? сакав да избришам една апликација, и дека не ми беше јасно тоа прогуглав, и на интернет најдов дека требало тоа да се стисне, и сеа незнам дали тоа или Uninstal, сакам никаква трага да не остане у тел.
Јас ги имав следниве Kakao Talk Adw launcher Subway sufrers - игра Zegde - тука се имаш од слики до музика ( многу добра апликација) Pics art - фотошоп
http://www.gsmarena.com/lg_l70_dual_d325-6101.php Еве тука види си,според тоа што читам има предна камера VGA(од постарите) а има и Android OS, v4.4.2 (KitKat) нов што викаат Mене не ми изглеа на лошо телефонче.